16-02-2009, 04:09 PM
Nu, nu, nu! Stai, stai, stai! I have a dilemma! Stai ca nu pricep! Oi fi eu paralela cu relitatea, dar nici chiar asa! Don'soara, imi explici si mie care papucii lui Mohamed e ingerul ? Deci chestia asta ma depaseste deoarece...:
-Sakura pare cam demonica pt un inger
-De obicei, Sasuke e demonul
-Sasuke pare cam demonic pt un inger
-De obicei, Sakura e ingerul
Asa ca, pt Dumnezeu, care este ingerul?! Ca mie mi-e cam greu sa-mi dau seama...
Greseli nu am prea observat... in afara de cele enumerate inaintea mea(sau daca am observat, nu am stat sa le vanez... eh, lenea asta!)
Cam atat am avut de zis...(la naiba, iar nu am scos un coment asa cum imi place mie!)
Gambate and Kissu! Ja'!
-Sakura pare cam demonica pt un inger
-De obicei, Sasuke e demonul
-Sasuke pare cam demonic pt un inger
-De obicei, Sakura e ingerul
Asa ca, pt Dumnezeu, care este ingerul?! Ca mie mi-e cam greu sa-mi dau seama...
Greseli nu am prea observat... in afara de cele enumerate inaintea mea(sau daca am observat, nu am stat sa le vanez... eh, lenea asta!)
Cam atat am avut de zis...(la naiba, iar nu am scos un coment asa cum imi place mie!)
Gambate and Kissu! Ja'!
[center]No winter lasts forever; no spring skips its turn.
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]
[center][/center]
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]
[center][/center]