31-01-2009, 07:16 PM
Ne... Nu sunt prea vizibila printre fic-uri asa ca am sa scriu capitole destul de des saptamana asta. Oricum... NEXTU'! Voi incepe putin altfel...
In lumea de dincolo de realitate, unde orice este posibil cu putina imaginatie, era un castel. In turnul cel mai de sus, in jurul caruia sunt adunati nori, era un print cu parul auriu ca soarele (adica Naruto...). El privea pe fereastra, asteptand... De jos se aude o voce de tanar. Este un alt print, doar ca acesta are parul lung si alb, plus ca e mai batran si are alte semne ciudate pe fata (este...Jiraya! Si-a gasit si el un costum si acum a iesit la agatat printese).
-Rapunzel, incepe el, Rapunzel...
-Imi pare rau, striga printul de sus. Ai gresit adresa!
-Hei! Tu ce cauti acolo, pustiule?! Deja te-ai catarat pana la Rapunzel? Ei, asta inseamna sa fii tanar...
-Nu asta! Aici nu sta Rapunzel! De fapt, nu mai sta nici o printesa.
-Cum asa?
-Uite-te in spatele turnului...
Barbatul cu par alb ajunge sa fie ingrozit de ceea ce vede. Frumoasa Adormita (Tenten) zacea fara suflare pe iarba cea verde.
-CARE I-A FACUT ASTA PRINTESEI NEVINOVATE? intreaba el turbat.
-Eu! se aude Printul Chipes. Cunosc o printesa mult mai draguta si o astept aici sus! Aia imi respira aerul pretios!
-Asta e crima! Auzi la el, ce tupeu! Sun la politie!
Barbatul isi scoate telefonul si se pregateste sa sune.
Intre timp, in casuta de caramida, Scufita Rosie ii pieptana parul bunicii Tsunade in timp ce aceasta se uita la un film.
-Au! spune aceasta. Fii mai atent la nodurile alea, Scufita!
-Da, bine, murmura nervoasa fetita.
-Ai zis ceva?
-Da... Esti cea mai draguta bunica! isi ia apararea rosioara.
-Mai putina linguseala si mai mult pieptanat!
Deodata, ii suna telefonul femeii.
-Alo! Care e acolo?
-Aici Politia Basmelor. Pot vorbi un minut cu nepoata dumitale?
-Bine, dar sa stii ca fac urat daca ai pus pe apel cu taxa inversa...
Tsunade ii inmaneaza telefonul Scufitei, cu o mica avertizare:
-Daca ii inchizi omului si te joci iarasi jocuri pe el, ai sa vezi tu...
-Alo? spune fetita.
-Alo! Am auzit ca ati fost martor la crima din fic-ul 4 (parca...). Trebuie sa veniti sa ne dati marturie scrisa a ceea ce ati vazut.
-Am vazut multe crime in timpul fic-ului 4, chiar daca nu au fost pomenite toate. La care va referiti?
-Este crima de genul UDCAUP.
-...Aaaa....
-Ucidere din culpa a unei printese...
-Aha! Stiam...Stiam... Hai ca vin acum...
Scufita isi ia cosuletul (formalitatile de rigoare...) si iese pe usa, lasand-o pe bunica in grija porcului 2 (Kankuro). Merge ea ce merge si ajunge la Politia Basmelor. Acolo o asteapta un politist (Iruka-sensei), un medic legist cu parul alb si masca (Kakashi), Printul Chipes, celalat print si un sicriu in care se odihnea Frumoasa Adormita, toti adunati intr-o sala cu un birou in mijloc.
-Te rog sa iei loc la birou si sa completezi chestionarul, spune politistul fetitei.
Copila se uita la foaie mirata. Este un desen cu Printul in turn si Frumoasa Adormita cazand din el. In josul paginii se aflau doua casute marcate cu "Da", respectiv "Nu", si intrebarea: "S-a intamplat asa?". Scufita bifeaza casuta cu "Da".
-M-ai tradat, iubito! plange blondul cand se uita pe foaie.
-Pai...asta e tot? intreaba rosioara.
-Da, ii raspunde medicul legist. La analize se vede clar ca a fost ucisa, insa voiam sa stim cum s-a intamplat. Si, oricum, tu nu esti criminal ca sa bagam detalii, nu?
-Nu! Nu! Sigur ca nu, domnule! ii raspunde fetita. Eu sunt cuminte si respect legea!
-Bine atunci! striga politistul. Printe, esti condamnat la munca cea mai de jos timp de un an!
-Nu! NU!! NUUU!!! plange iar printul.
-Si, intrerupe fetita, in ce consta asta?
-Asta consta in... AJUTORAREA VARSTNICILOR DIN PARTEA DE EST A LUMII BASMELOR!
-Poftim?!? face Scufita in timp ce ii paleste rozul din obraji.
-Serios?!? se lumineaza la fata blondul.
Apropo, in partea de est stau cei trei porci si rosioara...
-Nu se poate! spun in acelasi timp fetita si printul, prima cu lacrimi in ochi, in timp ce al doilea cu toata bucuria.
Deodata, capacul sicriului se ridica, insa nu datorita cuiva din exterior, ci datorita FRUMOASEI ADORMITE! Toata lumea incremeneste, in timp ce printesa casca si se intinde. Cand observa cine e in jurul ei, se incrunta si isi pune mainile pe solduri.
-Ascultati aici, barbati buni de nimic! Cum indrazniti sa credeti ca am murit? Daca nu mor asteptand timp de 100 de ani dormind, e clar ca nu mor nici daca ma arunca cineva de la etaj! Plus, nu imi place deloc cum va purtati cu Magul Destinului! Este si el om si intelege prin ce am trecut, pentru ca si el a patit-o cand s-a uitat prea mult la televizor, a orbit temporar si a cazut din propria sa casa! Nu trebuie sa radeti de preferintele altora in materie de... blablablablablabla.....
Medicul legist este singurul amuzat de situatie si de aceea ii scapa niste vorbe:
-Magul si Printesa,
Stand intr-un copac,
Amandoi s-au sarutat...
Acum toti pufnesc in ras, mai putin fetita si printesa in cauza.
-Eu am plecat de aici, spune rosioara. Am o presimtire urata ca dragostea pluteste in aer... Iar asta nu imi face bine...
Scufita Rosie se strecoara afara si fuge catre casuta de caramida. Nu este intampinat prea calduros...
-Scufita! striga bunica atunci cand aceasta intra. Ti-au pus catuse? Pentru ca vreau sa imi faci un masaj si vreau sa stiu cat poti sa iti departezi mainile...
Mai tarziu:
-Scufita, pregateste-mi baia cu spuma si ratusca de cauciuc!
Seara:
-Scufita! Pune-o pe autoare sa incheie capitolul ca am obosit!
In fine...
Si-am incalecat pe-o sa (dar nu a Sakurei)
Si v-am spus povestea-asa!
In lumea de dincolo de realitate, unde orice este posibil cu putina imaginatie, era un castel. In turnul cel mai de sus, in jurul caruia sunt adunati nori, era un print cu parul auriu ca soarele (adica Naruto...). El privea pe fereastra, asteptand... De jos se aude o voce de tanar. Este un alt print, doar ca acesta are parul lung si alb, plus ca e mai batran si are alte semne ciudate pe fata (este...Jiraya! Si-a gasit si el un costum si acum a iesit la agatat printese).
-Rapunzel, incepe el, Rapunzel...
-Imi pare rau, striga printul de sus. Ai gresit adresa!
-Hei! Tu ce cauti acolo, pustiule?! Deja te-ai catarat pana la Rapunzel? Ei, asta inseamna sa fii tanar...
-Nu asta! Aici nu sta Rapunzel! De fapt, nu mai sta nici o printesa.
-Cum asa?
-Uite-te in spatele turnului...
Barbatul cu par alb ajunge sa fie ingrozit de ceea ce vede. Frumoasa Adormita (Tenten) zacea fara suflare pe iarba cea verde.
-CARE I-A FACUT ASTA PRINTESEI NEVINOVATE? intreaba el turbat.
-Eu! se aude Printul Chipes. Cunosc o printesa mult mai draguta si o astept aici sus! Aia imi respira aerul pretios!
-Asta e crima! Auzi la el, ce tupeu! Sun la politie!
Barbatul isi scoate telefonul si se pregateste sa sune.
Intre timp, in casuta de caramida, Scufita Rosie ii pieptana parul bunicii Tsunade in timp ce aceasta se uita la un film.
-Au! spune aceasta. Fii mai atent la nodurile alea, Scufita!
-Da, bine, murmura nervoasa fetita.
-Ai zis ceva?
-Da... Esti cea mai draguta bunica! isi ia apararea rosioara.
-Mai putina linguseala si mai mult pieptanat!
Deodata, ii suna telefonul femeii.
-Alo! Care e acolo?
-Aici Politia Basmelor. Pot vorbi un minut cu nepoata dumitale?
-Bine, dar sa stii ca fac urat daca ai pus pe apel cu taxa inversa...
Tsunade ii inmaneaza telefonul Scufitei, cu o mica avertizare:
-Daca ii inchizi omului si te joci iarasi jocuri pe el, ai sa vezi tu...
-Alo? spune fetita.
-Alo! Am auzit ca ati fost martor la crima din fic-ul 4 (parca...). Trebuie sa veniti sa ne dati marturie scrisa a ceea ce ati vazut.
-Am vazut multe crime in timpul fic-ului 4, chiar daca nu au fost pomenite toate. La care va referiti?
-Este crima de genul UDCAUP.
-...Aaaa....
-Ucidere din culpa a unei printese...
-Aha! Stiam...Stiam... Hai ca vin acum...
Scufita isi ia cosuletul (formalitatile de rigoare...) si iese pe usa, lasand-o pe bunica in grija porcului 2 (Kankuro). Merge ea ce merge si ajunge la Politia Basmelor. Acolo o asteapta un politist (Iruka-sensei), un medic legist cu parul alb si masca (Kakashi), Printul Chipes, celalat print si un sicriu in care se odihnea Frumoasa Adormita, toti adunati intr-o sala cu un birou in mijloc.
-Te rog sa iei loc la birou si sa completezi chestionarul, spune politistul fetitei.
Copila se uita la foaie mirata. Este un desen cu Printul in turn si Frumoasa Adormita cazand din el. In josul paginii se aflau doua casute marcate cu "Da", respectiv "Nu", si intrebarea: "S-a intamplat asa?". Scufita bifeaza casuta cu "Da".
-M-ai tradat, iubito! plange blondul cand se uita pe foaie.
-Pai...asta e tot? intreaba rosioara.
-Da, ii raspunde medicul legist. La analize se vede clar ca a fost ucisa, insa voiam sa stim cum s-a intamplat. Si, oricum, tu nu esti criminal ca sa bagam detalii, nu?
-Nu! Nu! Sigur ca nu, domnule! ii raspunde fetita. Eu sunt cuminte si respect legea!
-Bine atunci! striga politistul. Printe, esti condamnat la munca cea mai de jos timp de un an!
-Nu! NU!! NUUU!!! plange iar printul.
-Si, intrerupe fetita, in ce consta asta?
-Asta consta in... AJUTORAREA VARSTNICILOR DIN PARTEA DE EST A LUMII BASMELOR!
-Poftim?!? face Scufita in timp ce ii paleste rozul din obraji.
-Serios?!? se lumineaza la fata blondul.
Apropo, in partea de est stau cei trei porci si rosioara...
-Nu se poate! spun in acelasi timp fetita si printul, prima cu lacrimi in ochi, in timp ce al doilea cu toata bucuria.
Deodata, capacul sicriului se ridica, insa nu datorita cuiva din exterior, ci datorita FRUMOASEI ADORMITE! Toata lumea incremeneste, in timp ce printesa casca si se intinde. Cand observa cine e in jurul ei, se incrunta si isi pune mainile pe solduri.
-Ascultati aici, barbati buni de nimic! Cum indrazniti sa credeti ca am murit? Daca nu mor asteptand timp de 100 de ani dormind, e clar ca nu mor nici daca ma arunca cineva de la etaj! Plus, nu imi place deloc cum va purtati cu Magul Destinului! Este si el om si intelege prin ce am trecut, pentru ca si el a patit-o cand s-a uitat prea mult la televizor, a orbit temporar si a cazut din propria sa casa! Nu trebuie sa radeti de preferintele altora in materie de... blablablablablabla.....
Medicul legist este singurul amuzat de situatie si de aceea ii scapa niste vorbe:
-Magul si Printesa,
Stand intr-un copac,
Amandoi s-au sarutat...
Acum toti pufnesc in ras, mai putin fetita si printesa in cauza.
-Eu am plecat de aici, spune rosioara. Am o presimtire urata ca dragostea pluteste in aer... Iar asta nu imi face bine...
Scufita Rosie se strecoara afara si fuge catre casuta de caramida. Nu este intampinat prea calduros...
-Scufita! striga bunica atunci cand aceasta intra. Ti-au pus catuse? Pentru ca vreau sa imi faci un masaj si vreau sa stiu cat poti sa iti departezi mainile...
Mai tarziu:
-Scufita, pregateste-mi baia cu spuma si ratusca de cauciuc!
Seara:
-Scufita! Pune-o pe autoare sa incheie capitolul ca am obosit!
In fine...
Si-am incalecat pe-o sa (dar nu a Sakurei)
Si v-am spus povestea-asa!
Haideti, cheliti-mi chibi-ul!
Descarcati-ca pe el!
Si acum, asa-i ca nu ma vezi ataca?
:nh:
Hey! Mai mananci aia?
Kouichi Kimura...
So what if I still like Digimon Frontier?
I know about your secret teddybear!