11-07-2009, 12:18 PM
Citat:Disclimer : Nu detin nici un alt personaj inafara de cele create de mine ce ii apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu profit de pe urma acestor personaje/intamplari.
Bine ati venit la OTV in direct, emisiunea care va face sa cadeti de pe scaun.
Aici invitat special il avem pe Domnul Uchiha care ne va explica de ce periuta de dinti nu e buna:
Lenna [eu:))] : deci domnule Uchiha, *Ahem* cum ne explicati aceasta minunata, dar va spun dragi telespectatori care urmariti TV'ul [defapt cititi] aceasta MINUNATA, punand accent pe MINUNATA descoperire magnifica?
Sas'ke: ehh pai a fost cam asa, trecand cu vederea de idiotul de fratimiu, care lam iertat dupa ce a asasinat clanul, doar pentru ca a gasito pe Elodia, incredibil dar adevarat, punand o paranteza aici [defapt evitand subiectul periuta] a gasito, draga Lenna iti spun, a gasito O.O.
Lenna: intelegand ca a gasito, unde mama dracu' [ops O.O, nu am voie sa injur in direct... ma amendeaza CNA'ul O.O] a gasit'o?
Sas'ke: va spun, draga Lenna , telespectatorilor care ne urmariti numa' pentru periuta de dinti, A GASITOOOO! MIRACOLLL!
Lenna: atunci daca a gasito, DREACU [ops iar am injurat in direct O.O] de ce nu'l chemam pe Cioaca?
Sas'ke: dar draga Lenna nu ai aflat totul, a fost gasita de Itachi, dar nu in viata, ci in bratele lu' Naruto in viata :ha:
Moment de reculegere pentru Lenna care auzind astfel de lucruri cu "In bratele lu' Naruto in viata" sa dat cu capul de pereti si a inceput sa injure toti mortii lu' Sas'ke.
PUBLICITATE!
De cand am inceput sa folosesc Senzopasta am observat ca dintii mei se cariaza mai des, asa ca am contactato pe doctorul specilist Sakura Doctor.
Ea mia zis ca nu ar trebui sa folosesc aceasta pasta de dinti nefolositoare si sa incep sa ma spal cu peste , asa dintii mei vor arata de 1000000...000000 de ori mai negri. Ii multumesc si acum pentru sfaturile magnifice.
De cand ma dau cu Rexonpeste am observat ca barbatii nu ma mai sechestreaza asa mult, oare de ce?
Ehh poate o fii din cauza formulei de peste din Rexonpeste.
Ii multumesc producatorului ca acum pot tine la distanta barbatii.
Si este si foarte ieftin, numa' 84583456 de euro la telesoping + tva inclus, va multumim ^_____^
Poate ca copilul tau nu are sansa sa mearga la scoala sa sechestreze alti copii sau sa fie sechestrat, sa rupa manuale si sa scrie pe banci, dar mai important sa'si bata joc de profesori si sa ia note proaste, poate ca nu are sansa sa le ceara la parinti bani pentru bautura sau pentru droguri, iesire in club sau cheltuit bani degeaba pe sucuri si prostii, daca vrei sa ajuti acesti copii suna la 8684358682 si noi va vom contacta, sau doneaza 5$ +tva inclus sa se duca macar in club la pool sau sa se duca la un internet caffe pentru mess.
Va multumim ^________^
OTV IN DIRECT ISI PREIA EMISIUNEA IN DIRECT SI IN RELUARE.
Lenna: trecand cu vederea ca ma cam doare capul *pote pentru ca m'am dat cu capul de pereti* vreau sa iti zic Sas'ke ca as dorii sa te ridici, sa admire si fetele din sala imbracamintea ta, sau poate si pe tine.
Sas'ke ridicandu-se incet de tot, dar dand cu piciorul in masa de langa el a inceput sa strige:
Sas'ke: FU*UTI NOPTIERA MATII, CINE DRACU O FI PUSO AICI?!?!?!
Lenna: BOULEEEE NU MAI INJURA IN DIRECT CA NE AMENDEAZA CNA'UL!
Sas'ke: TACI DRACU CA MA DOARE PICIORUL, MA DOARE UNDEVA DE CNA!
Emisiune oprita din cauza cna'ului.
Ne revedem data viitoare cu restul emisiuni.
Oare Sas'ke va fii si el amendat?
Lenna isi va inchide emisiunea?
Ce o mai fii pe la publicitate?
Aflati totul data viitoare !
:ha:
Pe data viitoare ;)
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu