Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place?
Da
66.67%
6 66.67%
Asa si asa
22.22%
2 22.22%
Nu
11.11%
1 11.11%
Total 9 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Itsumo mugoi, Itsumo yasei[always inhuman, always wild] [sf / shouen-ai / yaoi]

Ok... chiar nu va place ficul? ... In fine... mai postez un capitol mai scurt... sa fie ca bump macar!

Capitolul 4

Messian nu fusese precaut, nici macar nu l-a supus la vreun test pentru a se asigura ca nu este periculos. Hoshi il intoarse cu fata, plasandu-i arma in dreptul pieptului.
-Imi apartii, ti-am mai spus ! Aici totul este simplu, iti iau viata si s-a terminat. Tu nu poti exista, doar corpul si mintea ta exista! Sunteti cu totii niste marionete! Uita-te la tine, un simplu glont si pierzi tot. Tot! Absolut tot se rezuma la existenta materiala. Spune, ai miscat vreodata un deget pentru altcineva decat pentru propria ta persoana egoista? Nimeni de aici nu mai este om! Iar eu am sa scap aceasta lume de tipi ca voi! Sau o sa mor incercand...
-Nu fii prost, corpul meu va gasi curand antidotul si va dilua otrava!
-Nu e otrava, e doar un paralizant, dar ce se intampla daca glontul asta ajunge la inima ta inainte de vreme?
-O sa fie alertata jumatate din cladire, iar tu devii mancare pentru pestii din sala de mese!
Brunetul avea privirea atintita asupra lui. Putea cu usurinta sa-l foloseasca drept momeala. Dar pana atunci el ar fi gasit antidotul; si l-ar fi omorat. Putea sa traga, dar nu voia sa moara inainte sa omoare si el macar cativa de-ai lor. Putea sa gaserasca alta arma si sa-i strapunga inima, dar nu voia sa se miste. Putea sa fuga, dar totusi dorea sa ramana.
Orice varianta alegea trebuia sa se grabeasca.
-Iti vand un pont! Usa este etansa. Daca o inchizi nimic un intra si nimic un iese, astfel ma vei pute ucide in liniste.
Hoshi il privea banuitor. Era adevarat? Daca da, de ce i-a spus? Totusi... era o idee buna.
-Esti mai prost decat credeam!rosti acesta ridicandu-se si trantind cu putere usa. A incuiat si s-a intors catre viitoare lui victima. Era simplu, trebuia doar sa apese pe tragaci !
S-a intors catre argintiu, atintindu-si din nou arma asupra lui. A inceput sa impinga de maneta, dar parea mai greu decat sa miste un munte din loc. Messian nu se clintea, nu clipea, pur si simplu era prea increzator, ceva nu mergea. A intors din nou privirea catre usa. Exact cum o lasase! Totul era de neclintit. Atunci cum de nu ii era teama? Existenta lui avea sa se sfarseasca aici! De ce nu clipea macar? De ce figura aceea inexpresiva. Pur si simplu parea sa priveasca o statuie. Fara griji, teama sau gandire. O simpla statuie fara viata.
Si-a aruncat cat colo arma, strangand in mana umerii lui.
-Esti atat de patetic incat nu te pot omori ! Nici macar o ezitare ? Chiar nu dai doi bani pe viata ta ? Chiar nu ai nici macar o sclipire de OM ?
-Prostule! Este exact cum am crezut, chiar ai rezistat mai mult decat m-as fi asteptat!spuse argintiul ridicanu-se in picioare.
-Dar...para
-Efectele s-au dus de mult! Stiam ca nu vei putea trage. In orice caz, chiar daca ai fi reusit, cate gloante crezi ca sunt capabile sa-mi strapunga pielea? Mai ai multe de invatat despre cum sa-ti infrangi dusmanul, mai ales cand el este mai puternic... mult mai puternic decat tine !Trebuia mai intai sa evaluezi situatia. Daca eu as fi crezut ca reprezinti un MINIM pericol, crezi ca nu ti-as fi pus catuse ?! Nu ai stiut nici macar sa vezi slabiciunea mea! Pacat... m-as fi asteptat la mai mult de la conducatorul rebelilor. Ca asta esti, nu ?
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes

Răspunsuri în acest subiect
RE: Itsumo mugoi, Itsumo yasei[always inhuman, always wild]- SF, shouen-ai/yaoi - de bastard_in_love - 24-01-2009, 08:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 20.257 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Wild Love - [+18] Heaven 14 12.903 25-06-2011, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Sasha.
  Wild eyes Jollye 13 9.620 03-08-2009, 02:46 PM
Ultimul răspuns: No Name
  More than passion! More than agony! It's love! [shouen-ai / yaoi] bastard_in_love 23 17.408 26-04-2009, 08:22 PM
Ultimul răspuns: love_anime
  9,8 m/s2 [shouen-ai] bastard_in_love 3 4.205 23-12-2008, 07:27 PM
Ultimul răspuns: Mischa
  Wild Love[+16] [hentai] Lye 138 98.710 21-07-2008, 08:47 PM
Ultimul răspuns: Bambilici

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)