11-12-2008, 09:49 PM
Man! Mult ti-a mai luat!:)) Eh, te inteleg, nici mie nu-mi prea permite scoala sa am ceva timp liber. Soo... sa corectez:
In rest... cateva greseli de tastare, nu le mai caut acum ca mi-e lene.
Firl narativ e bun, dar faza a fost destul de previzibila. Totusi... nu e consumata treaba, daca pleaca inseamna ca am intuit total bine. Si acum ca stii si ce am intuit ai face bine sa nu "regizezi" chiar asa:))
Whatever... felicitari! E un capitol chiar bun, Sanji ma dispera, L ma enerveaza si Light...:-??
Deci, GAMBATE! Si tine-o tot asa ca noua ne place mult ficul!:zuppy11: [WTF? ce smiley:)) ]
Citat:innainte-> INAINTE!
In rest... cateva greseli de tastare, nu le mai caut acum ca mi-e lene.
Firl narativ e bun, dar faza a fost destul de previzibila. Totusi... nu e consumata treaba, daca pleaca inseamna ca am intuit total bine. Si acum ca stii si ce am intuit ai face bine sa nu "regizezi" chiar asa:))
Whatever... felicitari! E un capitol chiar bun, Sanji ma dispera, L ma enerveaza si Light...:-??
Deci, GAMBATE! Si tine-o tot asa ca noua ne place mult ficul!:zuppy11: [WTF? ce smiley:)) ]
![[Imagine: sigdn.jpg]](http://i252.photobucket.com/albums/hh24/ana_serbanescu/sigdn.jpg)
The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes