28-09-2008, 07:32 PM
bun, bun, bun... asa deci. aia doi se muta in anglia cateva zile, nu? okay. sper ca nu ai de gand sa-l "amestesteci" si pe tipul asta sanji in 'afacerea lor amoroasa" :)) cea mai mare curiozitate a mea e daca pana la sfarsit, L si Light vor fi impreuna, daca Light va accepta ideea sau va fi doar o vanatoare continua...
despre capitolul asta ce pot sa zic... interesanta idee. nu-mi aduc aminte sa fi vazut greseli, nu ca mi-as bate capul cu asa ceva :D mmm... e superb! "prima", cum a zis kakashi_irukaYAOI, chiar daca e in germana ;))
abia astept sa vad ce se mai intampla! chuu :-* and go get tons of ideas for yaoi stuff >:)
despre capitolul asta ce pot sa zic... interesanta idee. nu-mi aduc aminte sa fi vazut greseli, nu ca mi-as bate capul cu asa ceva :D mmm... e superb! "prima", cum a zis kakashi_irukaYAOI, chiar daca e in germana ;))
abia astept sa vad ce se mai intampla! chuu :-* and go get tons of ideas for yaoi stuff >:)
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde
Blog - October Nights
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde
Blog - October Nights