06-03-2013, 06:27 PM
Uuuu, fic nou >.< In primul rand imi place foarte mult titlul, tinand cont ca in ultimul timp m-am gasit visand mai mult decat oricand. Imi place foarte mult cum povestesti. Impletesti propozitiile scurte si frazele si le faci sa sune foarte bine. Nu o sa spun nimic de greselile de tastare, pentru ca nu ma intereseaza, nu sunt in exces.
Idee e interesanta, inca ma gandesc cine va trebui sa fie seme si cine uke, am o vaga banuiala, dar o ignor pentru ca vreau sa aflu asta pe loc. Mi-a placut foarte mult cum l-ai descris pe Anthony, dar mi s-a parut ca ai folosit de cam multe ori 'rece' atunci cand l-ai descris. Sa inteleg ca Sebastian a povestit acest capitol, nu?
In fine, mie imi place ideea si astept next-ul. Poate ma anunti.
Idee e interesanta, inca ma gandesc cine va trebui sa fie seme si cine uke, am o vaga banuiala, dar o ignor pentru ca vreau sa aflu asta pe loc. Mi-a placut foarte mult cum l-ai descris pe Anthony, dar mi s-a parut ca ai folosit de cam multe ori 'rece' atunci cand l-ai descris. Sa inteleg ca Sebastian a povestit acest capitol, nu?
In fine, mie imi place ideea si astept next-ul. Poate ma anunti.
![[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]](http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/314/b/6/vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png)
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.