11-08-2012, 02:14 PM
Iata-ma aici, asa cum ti-am promis. Spre nerusinarea mea uitasem de comentariu complet, insa mi-a amintit cineva. *smile*. Alex, Alex la ce te gandesti? Perversul ! s-a uitat la chilotei albi a-i Adelinei :)). Si sincer am ras la faza aia. Mi s-a parut oarecum cunoscuta, adica parca am vazut intr-un anime asa ceva, asemanator! Meh, asta nu e anime ci ficul tau asa ca o sa continui. Max, Max tipul asta imi place din ce in ce mai mult. Apare mereu cand vreau eu sa apara si e asa delicios! Mrr. Etto, am vazut de asemenea o greseala, si altele de tastare, dar prefer sa ti-o arat pe asta.
- Esti asa frumoasa, zise Alex in timp ce ii cuprinsese talia lipindu-i trupul de abdomenul sau !
Meh, dupa cum vezi ai pus semnul exclamarii la sfarsit. Acolo nu are ce sa caute. Un punctulet adorabil trebuia sa fie asezat pentru ca e sfarsit de propozitie. Erm, ai inteles tu ce am vrut sa spun. Alte greseli mi-e lene sa amintesc. O sa mai trec pe aici! Bafta la scris! Kissez.
- Esti asa frumoasa, zise Alex in timp ce ii cuprinsese talia lipindu-i trupul de abdomenul sau !
Meh, dupa cum vezi ai pus semnul exclamarii la sfarsit. Acolo nu are ce sa caute. Un punctulet adorabil trebuia sa fie asezat pentru ca e sfarsit de propozitie. Erm, ai inteles tu ce am vrut sa spun. Alte greseli mi-e lene sa amintesc. O sa mai trec pe aici! Bafta la scris! Kissez.
Boys love.