12-07-2012, 02:03 AM
.... deci nu am cuvinte!:o Sperb , genial, bne descris, final fericit, iubire, extaz, gelozie yaoi :perv : wow..nu pe bune, foarte frumos.. mai ales ultimu` capitol.. nu ma asteptam la o asca intorsatura de sentimente( altcv nu imi vine in minte) de la ura la dragoste...si invers ... hmm`.. am atat de multe de invatat Imaginatia ta este uimitoare:D mi-o imprumuti si mie?( glumesc) fiecare cuvant se potriveste perfect formand... nu stiu cum sa spun..ceva magnific. Jur ca esti un geniu:)))
M`a captivat destul de mult titlul`..cine sa-r fi gandit la un asemeea sfarsit..cu toate ca mi-a facut o foarte mare placere sa citesck aceasta kapodopera..dar pe alta parte imi pare foarte rau ca sa terminat stii?
Hugzz
M`a captivat destul de mult titlul`..cine sa-r fi gandit la un asemeea sfarsit..cu toate ca mi-a facut o foarte mare placere sa citesck aceasta kapodopera..dar pe alta parte imi pare foarte rau ca sa terminat stii?
Hugzz
Orarul pt scoala.. Luni-chiulim>>Marti-Bem>>Miercuri-Fumam>>Joi-Mergem la gagici>>Vineri-Chiulim,Bem,Fumam,Mergem la gagici>>Sambata si Duminica in spital la reanimare sa ne facem bine pt samptamana urmatoare.
:study::nh:o//o