Ti-am citit in cele din urma primul capitol din fic-ul tau si pot spune ca ai niste idei bune si cred ca stiu catre ce se indreapta acel zis mister in legatura cu fata. Totusi pot sa mentionez in acelasi timp ca ar trebui sa fi ceva mai fluida in scriere si sa te opresti putin si sa respiri printre multiplele detalii pe care ni le oferi. Mi se pare prea rapida trecerea de la introducere direct in a ne spune despre personalitatea ei prin exprimarea viselor si emotiilor dintr-o data. Sau nu stiu, poate ca versiunea nu este indestul de slefuita.
Personajul imi pare cam fals pentru ca nu pare sa fie multumita cu nimic, vrea sa fie salvata dar in acelasi timp sa nu fie pusa in puf si sa fie lasata libera. Dar e independenta si asta cam se loveste de notiunea anterioara ca o pasare chioara de parapet.
Sunt putin confuza in ceea ce priveste opinia mea. Sunt interesata pentru ca rar am dat peste ficuri cu D.Gray-man dar totusi pare ceva destul de tipic adolescentin.
Nu lua in nume de rau ceea ce iti zic, doar ca am mai citit, am mai vazut si speram sa vad ceva diferit.
Personajul imi pare cam fals pentru ca nu pare sa fie multumita cu nimic, vrea sa fie salvata dar in acelasi timp sa nu fie pusa in puf si sa fie lasata libera. Dar e independenta si asta cam se loveste de notiunea anterioara ca o pasare chioara de parapet.
Sunt putin confuza in ceea ce priveste opinia mea. Sunt interesata pentru ca rar am dat peste ficuri cu D.Gray-man dar totusi pare ceva destul de tipic adolescentin.
Nu lua in nume de rau ceea ce iti zic, doar ca am mai citit, am mai vazut si speram sa vad ceva diferit.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand