08-01-2012, 12:44 AM
Chiar asa, cu ce a gresit?! De ce toti trebuie sa se ia de el? Ce era asa grav sa iubesti pe cineva, sincer? De acum o sa fiu cu ochii in patru dupa Isamu!:-w Poate Yumi a avut drerptate, intr-o oarecare masura, desi probabil fusese si vina lui ca se ajunsese acolo…
Chiar sunt curioasa de cea ce va zice Isamu in apararea sa. Cat va tine faza cu “mascaâ€, Akira nu cred ca va rezista prea mult, sis per asa sa fie, vreau sa aflu cat mai repede ce are Isamu de zis. Sper sa aduci cat mai repede inca o scena yaoi ca n-a mai fost una de un capitol sau doua.XD
Am observat cateva greseli facute probabil din neatentie sau / si graba dar le trec cu vederea, mai multa atentie pe viitor.
Multa inspiratie in continuare si anunta-ma cand postezi nextul, te rog!
*hugzz*
Chiar sunt curioasa de cea ce va zice Isamu in apararea sa. Cat va tine faza cu “mascaâ€, Akira nu cred ca va rezista prea mult, sis per asa sa fie, vreau sa aflu cat mai repede ce are Isamu de zis. Sper sa aduci cat mai repede inca o scena yaoi ca n-a mai fost una de un capitol sau doua.XD
Am observat cateva greseli facute probabil din neatentie sau / si graba dar le trec cu vederea, mai multa atentie pe viitor.
Multa inspiratie in continuare si anunta-ma cand postezi nextul, te rog!
*hugzz*