30-07-2008, 04:15 PM
Ei bine, nu am vazut decat cateva greseli de exprimare. Totusi am cateva sfaturi pentru tine:
1.Ne-ai luat un pic prea repede la faza cu sarutul. Si tocmai atunci te-ai gasit sa-i grabesti :))
2.Ai grija la tastare, ai cateva greseli, dar nu le spun, deoarece cred ca le vei vedea daca vei mai citi o data.
3.Ultima fraza:
Inca nu-ti reprosez nimic mai mult. Vad ca evoluezi incet incet. Imi place mult ideea, foarte originala, nu seamana cu nimic din ceea ce am citit pana acum.;)
Grabestete si... Ja'
1.Ne-ai luat un pic prea repede la faza cu sarutul. Si tocmai atunci te-ai gasit sa-i grabesti :))
2.Ai grija la tastare, ai cateva greseli, dar nu le spun, deoarece cred ca le vei vedea daca vei mai citi o data.
3.Ultima fraza:
Citat:Am asteptat prea mult si nu mai pot astepta.cred ca-i neatentie, dar de...eu ti-am zis.
Inca nu-ti reprosez nimic mai mult. Vad ca evoluezi incet incet. Imi place mult ideea, foarte originala, nu seamana cu nimic din ceea ce am citit pana acum.;)
Grabestete si... Ja'
![[Imagine: sigdn.jpg]](http://i252.photobucket.com/albums/hh24/ana_serbanescu/sigdn.jpg)
The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes