02-10-2011, 05:38 PM
Nooo ;[ Am ajuns la final, ma rog la ultimul capitol postat ;-< ce rau imi paaree, vroiam sa vad ce se intampla cu Shar si Cyril >.<. Gosh! Deci a fost genial, mi-a placut, mie una, la nebunie, stiu ca ai terminat un fic >.< pe care o sa-l citesc in curand, dar inca din primele capitole se vede talentul tau si cat de mult suflet pui in munca pe care o depui ;x. Capitolele sunt lungi si geniale, pline de sentiment si drama, la un moment dat eram eu in locul lui Cyril >.> Si parca imi parea rau pentru el, bietul...
Am ramas socata cand am vazut ca si-a pierdut aripile o.o. WTF? But Why now? Why?! ;[[, ce regula la ingerii astia sa isi piarda aripile, poi practic acuma, daca nu sunt ingeri, sunt oameni? Adica sunt vulnerabili ca noi, simt durerea, sunt lipsiti de aparare si Cyril e asa sensibil, nu vreau sa pateasca ceva rau '[[, as plange in hohote.
Adooor acest ficusor <3 Si te rog frumos sa aduci repejor next ;x eut e voi astepta aici, sa ma anunti cand il pui ca sa pot sa citesc ;-" si sa las un comm poate mai lung decat asta =]]. Sa fie repejor acel next incredibil, te pupa Elz ;*.
Am ramas socata cand am vazut ca si-a pierdut aripile o.o. WTF? But Why now? Why?! ;[[, ce regula la ingerii astia sa isi piarda aripile, poi practic acuma, daca nu sunt ingeri, sunt oameni? Adica sunt vulnerabili ca noi, simt durerea, sunt lipsiti de aparare si Cyril e asa sensibil, nu vreau sa pateasca ceva rau '[[, as plange in hohote.
Adooor acest ficusor <3 Si te rog frumos sa aduci repejor next ;x eut e voi astepta aici, sa ma anunti cand il pui ca sa pot sa citesc ;-" si sa las un comm poate mai lung decat asta =]]. Sa fie repejor acel next incredibil, te pupa Elz ;*.
![[Imagine: animeloves.jpg]](http://img18.imageshack.us/img18/5677/animeloves.jpg)
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile