Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Am realizat ca te iubesc

Hey:) am adus in cele din urma nextul. Merci de Comentarii. Stiu ca a durat ceva dar am fost ocupata cu scoala si cu testele alea tampite pe care banuiesc ca si altii le dau deci succes.
Spor la citit:*

Capitolul XIV Neji P.O.V.

A trecut si saptamana fara prea multe batai de cap, parintii Annei au plecat la doua zile dupa ce au venit, noi ne-am vazut de scoala, ochiul meu aproape s-a vindecat si antrenamentele pentru marele meci continua. Stateam la ultima ora din zi, cea de fizica si asteptam sa treaca mai redepe minutele care ne tineau in loc de la "marea evadare" din
"lagarele scolii". Aproape ca imi cadea capul pe banca de plictiseala care se asternu-se peste noi. Vroiam sa ajung acasa, sa dorm sa fac dus si sa ii simt buzele Annei peste ale mele. Deja visam cu ochii deschisi. Desi trebuia sa fiu stresat din cauza meciului de maine, nici ca imi faceam cea mai mica grija. Stiam ce pot atat eu cat si colegii mei si ma bazam pe incredere si spiritul de echipa.
In cele din urma soneria s-a facut auzita si noi am dat buzna pe usa clasei si dusi am fost. Nici nu am mai privit inapoi. Am ignorat cateva saluturi si am trecut pur si simplu facandu-mi loc printre elevii de pe hol. Am ajuns pana la urma in arcare de unde mi-am scos masina si am plecat spre casa. Anna era acasa pwntru ca iesise mai devreme decat mine si o dusese o colega.
Am gonit ca nebunul trecand la caeva secunde inainte ca semafoarele sa se puna pe rosul si desi am prins cateva am ajuns acasa in zece minute. Am parcat masina si am urcat scarile in graba, nerabdator sa imi vad prietena. Am descuiat si am intrat in hol, m-am uitat in sufragerie dar nu era acolo, nici in bucatarie. Am intrat in camera ei si aceasta statea intinsa pe pat cu cateva carti in jurul ei si un pix cazut neglijent pe langa pat. Adormise in timp ce invata la chimie din cate am dedus dupa carti. M-am apropiat si i-am dat un sarut si am pus-o mai bine in pat. Am intrat in baie si mi-am facut un dus relaxant dupa care am mancat si m-am pus langa Anna in pat. Am vrut so o trezesc dar am renuntat gandindu-ma ca poate era obosita asa ca am lasat-o sa doarma. Si sand langa ea si mangaind-o am adormit si eu.

M-am trezit buimac privind in jur si observand ca incepuse sa se intunece. M-am uitat la ceas si am reusit sa imi dau seama ca era ora opt seara. Mama cat am dormit, am constatat ca nici bruneta nu mai ra langa mine si ca eu eram invelit cu cearceaful. M-am dus spre sufragerie unde ea se uita la televizor. Mi-am zambit si m-a intampinat cu un sarut. Nu se uita la ceva anume, ci schimba programele aiurea.
- Credem ca nu te mai trezeti. A zis ea cu zambetul pe buze.
- Eram obosit, si oricum am nevoie de odihna pentru maine. Oricum cred ca ma duc sa fac un dus. Vi cu mine? Am intrebat ridicand din sparncene stiind ca intrebarea era pusa doar de forma.
A dat din cap in semn ca nu iar eu am intrat in baie din nou. Dusul nu a durat mai mult de douazeci de minute iar dupa aceea am iesit si m-am indraptat catre camera Annei. Statea in pat uitandu-se la laptop si cu TV-ul aprins. Cum m-a vazut a lasat laptopul si s-a intins astfe incat sa o pot lua in brate. Si-a pus capul pe pieptul meu si picioarele peste ale mele.
- Ammm... as putea sa te intreb ceva? Stiu ca poate o sa ti se para ciudat dar vreau sa stiu.
Aveam o vaga idee despre ce ar putea sa ma intrebe si eram pregatit sa ii raspund sincer, dar chiar nu intelegeam de ce vroia sa ma intrebe acum.
- Da sigur, vrei sa intrebi cumva daca...
- Cate prietene ai mai avut inaintea mea? A intrebat ea nelasandu-ma sa imi termin propozitia. Nici nu ma asteptam la intrebarea asta si ca sa fiu sincer nici eu u stiu. Au fost cateva, iar unele au fost doar de umplutura fiindca insstasera ele si nu prea pusesem pasiune in relatie. Totusi le puteam numara pe degetele de la o mana asa ca am raspuns simplu:
- Trei, dar cu niciuna nu m-am simtit asa bine ca si cu tine si acum sa nu zici ca zic doar asa. Pe tine te cunosc de atata timp si nu credeam niciodata ca as putea sa iti fiu iubit. Desi imi placeai nu aveam curajul sa iti spun crezand ca tu nu vrei ca prietenia noastra sa nu se strice. Dar in seara aia cand ai venit la mine in camera am crezut ca visez dar speram in acelasi timp sa fie real. Deaceea am vrut sa ramai langa mine.
Era atenta la fiecare cuvintel pe care il spuneam si parea ca ramasese fara cuvinte.
- Stai o secunta! Adica tu nu iti amintesti sarutul de pe plaja?
Sarut pe plaja? Ce sarut? Am incercat sa imi aduc aminte si cu greu am reusit, mici framente imi apareau in minte, desi mi le amintisem mai demult crezusem ca fusese doar un vis. Nu stiu de ce dar de la un timp am impresia ca toate momentele frumoase din viata mea sunt doar vise.
- Nu, adica da dar foarte putin.
A dat din cap in semn afirmativ si a inchis ochii. Nu a trecut mult si am intrat amandoi in lumea viselor

- Stanga..., am zis stanga, Naruto paseaza, Sasuke bareaza. Conduceam deja cu 15 la 7 si mai erau cateva minute de joc. Rezervele stateau pe margine iar eu, Naruto, Sasuke, Shikamaru si Kiba aveam datoria de a incheia meciul.
S-a auzit cum timpul s-a terminat si meciul a luat sfarsit iar noi am castigat. Eram in culmea fericiri. Toti coechipierii mei au venit spre mine si m-au ridicat astfel incat puteam vedea cum publicul era in picioare si aplauda. Am primit si cupa, ne-am imbratisat si ne-am bucurat impreuna fiindca noi am castigat ultimul meci din an. Dupa ce am fost coborat "de la inaltime" m-am uitat dupa iubita mea. Am vazut-o indreptandu-se spre mine si am marit si eu pasul pentru a o imbratisa. Nici nu am facut bine doi pasi ca am si simtit pe cineva sarindu-mi in spate si strigandu-mi numele. Am vazut-o pe Anna oprindu-se in lco cu o expresie uimita, iar eu vroiam sa vad cine mi-a sarit in spate. M-am intors si am vazut-o pe TenTen. A vrut sa imi dea un pupic pe obraz dar eu ca prostul m-am intors si astfel buzele noastre s-au unit. Cum am realizat m-am smucit din bratele ei si intorcandu-ma cu fata spre locul unde era bruneta mea. Defapt trebuia sa fie fiindca acum nu mai era nici urma de ea. Stiam ca vazuse tot si vroiam sa ii explic ce se intamplase. Nu vroiam sa creada cu totul alceva desi sunt sigur ca asta credea.
Am iesit in graba din sala de spor sperand sa dau de ea in parcare.
Sper sa nu faca vreo nebunie. Te rog Doamne...
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

Răspunsuri în acest subiect
Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 12-06-2011, 03:44 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de DiamondZ - 12-06-2011, 05:11 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de Search - 13-06-2011, 11:06 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de βεκi - 13-06-2011, 11:38 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de hiimera - 13-06-2011, 12:36 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 14-06-2011, 12:55 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de DiamondZ - 14-06-2011, 03:20 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 22-06-2011, 11:54 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de Zummy - 24-06-2011, 01:07 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 26-06-2011, 09:07 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 01-07-2011, 12:15 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 05-07-2011, 06:30 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de Ayu.Lore - 06-07-2011, 11:45 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 11-07-2011, 01:29 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 18-07-2011, 04:49 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 24-07-2011, 06:49 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 28-07-2011, 02:21 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de stylish.lov3 - 28-07-2011, 11:45 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 15-08-2011, 05:59 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 26-08-2011, 09:42 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 29-08-2011, 11:52 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 06-09-2011, 08:12 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 27-09-2011, 04:05 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 13-11-2011, 09:09 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de stylish.lov3 - 16-11-2011, 11:51 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 3.288 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 37.728 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.795 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 35.343 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 16.878 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 5.067 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 5.530 08-03-2011, 06:20 PM