Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pacatul sufletului meu...

Hei..am venit:P

Yumi, mss mult de comm si sper sa continui sa-mi citesti ficul:P:*

Enjoy it!

Capitolul 4

El s-a indreptat spre Alan,i-a luat microfonul si a cerut fanilor sa faca galagie. Fara sa ezite acestia i-au facut pe plac.
Fiecare si-a ocupat locul pe scena iar Nate a anuntat ca "Never Be The Same" e prima melodie pe care o vor canta.
Multimea, deja in extaz a inceput sa bata din palme si sa fredoneze impreuna cu Nate versurile melodiei.
El s-a apropia din ce in ce mai mult de fani, iar acestia cantau din ce in ce mai tare. Inainte sa ajunga la refren el s-a indreptat spre locul de unde priveam eu si Chaty si asa a reusit sa ma observe . In momentul in care privirile noastre s-au intalnit el s-a blocat uitand sa mai cante o mare parte din refren.

I’ll never be the same I’m caught inside…
The memories of promises of yesterdays and I belong to you..
I just can’t walk away ‘cuz after loving you
I can never be the same

In momentul in care si-a dat seama ca vocea lui s-a oprit si-a intors privirea si a continuat refrenul. Dupa ce melodia s-a terminat Nate s-a indreptat spre tipul care se ocupa cu organizarea si securitatea si i-a spus ceva la ureche, dupa care s-a intors pe scena.
-Urmatoarea melodie se numeste All I Need si e o melodie speciala pentru mine.
Nate a inceput sa cante, iar eu am observant ca acel tip cu care a vorbit se apropie de mine, ma ia de mana si ma duce aproape de scena, eu fiind extrem de nedumerita. Nate s-a apropiat de mine si mi-a intins mana, iar tipul din spatele meu m-a ajutat sa urc pe scena. M-am uitat la Chaty care era toata un zambet, apoi l-am privit speriata pe Nate care ma privea provocator.
A inceput sa cante refrenul, moment in care m-a luat in brate tinand microfonul destul de aproape de urechea mea.

Can you still see the heart of me? All my agony fades away when you hold me in your embrace…
Don't tear me down for all I need! Make my heart a better place Give me something I can believe..

Dupa ce a terminat refrenul m-a luat de mana si mi-a facut semn cu privirea sa-l urmez. Am mers amandoi aproape de locul unde canta Kyle, iar Alan si Bryan s-au apropiat si ei de noi. In timp ce atentia mea era axata asupra chitaristilor care se apropiau tot mai mult, Nate s-a strecurat in spatele meu si m-a luat inca o data in brate in timp ce a indreptat microfonul spre multimea care a inceput sa cante asurzitor de tare, iar Nate a avut ragazul sa-mi sopteasca scurt la ureche:
-Nici nu stii cat de mult ma bucura prezenta ta aici…
Imediat dupa ce m-a eliberat din bratele lui s-a apropiat de public pentru a canta ultimul refren.
Dupa ce melodia s-a incheiat, Nate m-a ajutat sa cobor de pe scena . S-a indreptat spre Alan si i-a soptit ceva la ureche,moment in care fetele din multime au inceput sa tipe si mai tare.
-Hei, cum va simtiti?!..a intrebat Nate in timp ce se plimba haotic pe scena.
Multimea i-a raspuns cu un val asurzitor de tipete.
-Woow, ma bucur sa aud asta si vreau sa cantati cu noi deoarece urmatoarea melodie se numeste “Baby say yes!”
Desi inca eram uimita de gesturile lui Nate de pe scena, m-am intors la Chaty care era in extaz , sarind pe mine de indata ce m-a vazut.
-Jess, esti cea mai norocoasa fata pe care o stiu!Doamne ,iubesc melodia asta!
Mi-am intors privirea spre scena si am obsercat ca Alan s-a apropiat de Bryan si a inceput sa ii zambesca subtil. Nate s-a apropiat de fani si a ingenunchiat ,iar cu mana dreapta a inceput sa-si desfaca nasturii de la camasa in timp ce canta refrenul.
Deoarece il priveam pe Nate, care afisa miscari din ce in ce mai provocatoare, abia in momentul in care multimea a inceput sa tipe exagerat de tare i-am observant pe Alan si Bryan care se sarutau.
In acel moment am inceput sa ma intreb daca acel sarut a fost un favor pentru fani sau ceva mai mult.Dupa ce cantecul s-a terminat au continuat cu inca 3 piese dupa care concertul a luat sfarsit.
-Va multumim,sunteti extraordinari! ….a spus Nate dupa care a iesit de pe scena.
Dupa ce multimea s-a mai linistit am intrebat-o pe Chaty daca vrea sa mergem la o cafea deoarece nu aveam chef sa merg acasa.Nu a reusit sa imi raspunda deoarece tipul care se ocupa cu securitatea ne-a rugat sa-l urmam in culise.Fara sa mai astepte sa spun ceva Chaty a acceptat ,asa ca am fost nevoita sa ii fac pe plac.
In culise ne-am intalnit cu baietii din trupa alaturi de care am intrat in camera de machiaj.Desi eu eram extrem de nedumerita Chaty parea foarte fericita.Dupa ce a primit autografe de la toti membrii trupei m-am hotarat sa cer explicatii fiind ca aveam senzatia ca suntem folosite.
-Imi poate spune cineva de ce suntem noi doua aici?...am intrebat pe un ton impunator.
Nate ,care statea langa mine, si-a intins bratul drept si m-a luat in brate.
-Deoarece concertul a fost un succes i-am cerut impresarului sa ne lase in noaptea asta sa sarbatorim, asa ca ne-am gandit sa mergem cu voi intr-un club.
Am facut ochii mari ,apoi am intrebat…
-De ce noi?...
-Deoarece noi doi ne-am mai intalnit ,dar nu am avut ocazia sa petrecem timp impreuna. Si trebuie sa-ti amintesti de mine deoarece porti bratara pe care am luat-o pentru tine.
Fiind ca nu aveam cum sa neg, a trebuit sa recunosc ca imi amintesc de el.
-Dar cine zice ca eu as vrea sa-mi petrec timpul cu tine?
In momentul acela Chaty m-a lovit cu cotul si s-a uitat urat la mine, dandu-mi de inteles ca ea vrea sa mearga.
-Nu vrem sa va obligam, vrem doar sa ne simtim bine.
Am privit-o din nou pe Chaty care mi-a facut semn sa accept.
-Bine fie…am spus eu privindu-l insistent pe Nate.
-Atunci ce mai asteptam?...a intervenit Alan care statea langa Bryan si care din cand in cand zambea provocator.
Am iesit din camera de machiaj si ne-am indreptat spre limuzina care astepta afara.
[Imagine: sam-dean-2.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Pacatul sufletului meu... - de Lussya - 01-09-2011, 07:51 PM
RE: Pacatul sufletului meu...(16+) - de Lussya - 02-09-2011, 10:36 AM
RE: Pacatul sufletului meu...(16+) - de Lussya - 04-09-2011, 07:15 PM
RE: Pacatul sufletului meu...(16+) - de Lussya - 07-09-2011, 12:38 PM
RE: Pacatul sufletului meu...(16+) - de Lussya - 16-10-2011, 10:25 AM
RE: Pacatul sufletului meu...(16+) - de Lussya - 12-11-2011, 12:14 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ochii tai sunt oglinda sufletului meu Mina-chan 18 10.762 20-02-2012, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Note pe portativul sufletului Unia 13 8.977 10-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Paralizia sufletului. Abbeh. 18 9.951 14-07-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Andrei.
  Cioburile sufletului meu. Trioxide chocolate.۩ 1 2.891 25-05-2011, 05:54 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Muzica sufletului meu ..Chris. 32 20.311 10-05-2011, 09:15 PM
Ultimul răspuns: Rinnie
  Heroina sufletului - Return to innocence LivingInYourLettersMikela 0 2.024 16-08-2010, 11:59 PM
Ultimul răspuns: LivingInYourLettersMikela
  Muzica sufletului(SasuSaku) Alexi 48 60.331 14-07-2009, 02:33 AM
Ultimul răspuns: Mitzuke.
  Masca sufletului Small_pink_dragon 10 7.168 19-06-2009, 11:04 AM
Ultimul răspuns: Small_pink_dragon
  Umbra Sufletului ( Iluzia Perfectiunii ) [+15] Little Star 2 3.868 12-08-2008, 11:11 PM
Ultimul răspuns: Little Star

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)