Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pacatul sufletului meu...

#1
Hei!!
Este primul meu fic postat pe acest forum asa ca astept parerile voastre!!

Enjoy it!!



Capitolul 1
O alta seara in care stateam pe canapeaua din sufragerie cu picioarele pe peretele din spatele acesteia si cu capul in jos privind lenesa in stanga si in dreapta din lipsa de ocupatie. In 10 minute trebuia sa inceapa concertul trupei Black Veil Brides care se va difuza pe canalul U tv.Din pacate ,pentru mine 10 minute inseamna o eternitate,asa ca m-am ridic din pozitia mea extrem de confortabila si am mers in bucatarie unde,am inceput sa caut prin frigider ceva de rontait.Dezamagita ca nimic nu e pe placul meu am luat doar o doza de suc si m-am indrept spre dulapiorul de langa geam . Am luat un pachet de biscuiti pe care l-am desfacut in timp ce ma intorcem in sufragerie. M-am asezat din nou pe canapea in aceeasi pozitie ca inainte si am pus biscuitii si doza de suc pe masuta de langa mine.
Nu astept mult si concertul incepe.Prima lor melodie Perfect Weapon e una din melodiile mele preferate asa ca involuntar incep sa o fredonez,miscandu-mi corpul din ce in ce mai tare. Muzica rock m-a facea mereu sa ma simt bine deoarece sunt o persoana care prefera sa se inchida in ea si sa fie singura in cele mai multe momente.
Niciodata nu am suportat persoanele prea vesele si prea saltarete care vorbesc enorm de mult deoarece prezenta lor ma oboseste . Putinii preteni cu care imi petrec timpul, in mare parte ma inteleg si nu ma judeca dupa felul in care ma inbrac sau comport.Majoritatea hainelor mele sunt negre si daca parul meu nu ar fii blond si carliontat noaptea nu m-ai putea remarca.Fata mea palida si ochii mei verzi care de obicei sunt inconjurati de fard negru lasa de multe ori impresia ca tocmai am inviat din morti.
De indata ce prima melodie se termina tipetele fanelor acopera orice replica a solistului.In mai putin de doua minute urmatoarea melodie incepe ,iar multimea se dezlanutuie.
Nu am reusit sa aud nici primele versuri deoarece in incapere se aude soneria telefonului meu.Imi intind mana pe masa si iau telefonul ,apoi raspund.Dupa o discutie scurta in care Chaty imi reamintea ca maine trebuie sa iau bilete pentru concertul trupei Bullet for my valentine,m-am ridicat de pe canapea ,am oprit televizorul si am plecat in dormitor luand doza de suc cu mine.
Dormitorul meu era plin de postere ,dar in anumite locuri se puteau observa portiuni mici din peretii care erau vopsiti in negru.Patul imens era exact langa geam iar langa el era o noptiera mica pe care era pusa o veoza.Sifonierul era pe peretele opus al patului ,iar langa el aveam un cuier unde imi agatam gentile.
M-am trantit in pat deoarece eram extrem de obosita.Fara sa mai ascult muzica ,deoarece asta faceam inainte sa dorm, am atipit imediat.
Razele fierbinti ale soarelui se strecurau printre jaluzelele negre din camera mea poposind pe asternuturile patului si fortandu-ma sa-mi deschid ochii deoarece lumina era prea puternica pentru a putea dormii.
Am intins mana spre telefon,curioasa sa aflu cat e ceasul.Am ramas socata cand am vazut ca deja era ora 11:17 iar eu inca eram in pat.M-am ridicat in graba si am mers la baie unde am inceput sa ma pregatesc de plecare deoarece azi trebuia sa iau bilete pentru concert inainte sa merg la liceu.Mi-am intins bretonul care imi acoperea o mare parte din fata,m-am machiat ca de obicei cu mult fard negru si am aplicat si putin ruj de aceeasi culoare pe buzele mele mici.M-am intors in camera de unde am luat o pereche de blugi negri,un tricou rosu si o camasa inchisa la culoare .M-am imbracat cat am putut de repede si am mers in hol ,unde am inceput sa imi caut geanta si cheile.Nu mai aveam timp sa mananc asa ca m-am incaltat si am plecat.
Am luat un taxi si am pornit spre casa de bilete sperand sa ajung si la liceu,chiar daca orele au inceput la 9:00.In aproape 5 minute am ajuns unde vroiam dar am ramas socata cand am vazut cat de imensa era multimea de oameni care astepta sa ia bilete. Dupa o jumatate de ora in care am stat cu castile in urechi ascultand Cinema Bizarre si sprijinindu-ma de un perete am ajuns la casa de bilete ,unde am aflat ca biletele pentru concertul celor de la Bullet for my valentine s-au terminat. Aveam de ales intre Justin Bieber,un pusti de 16 ani care pe langa faptul ca are o atitudine stupida,canta foarte pitigaiat provocandu-mi o senzatie de greata si o alta trupa “Black Lightning” de care nu stiam absolute nimic.In cele din urma am luat 2 bilete la concertul trupei Black Lightning deoarece nu vroiam sa stau acasa degeaba si sa nu fac nimic sambata asta.
Am sunat-o pe Chaty,colega mea de clasa si de banca si i-am spus ce bilete am luat.Chiar daca o sa raman fara par in cap atunci cand o sa dau ochii cu ea deoarece imi spusese din timp ca vrea foarte mult sa mearga la concertul trupei BFMV am mers la liceu unde,exact cum ma asteptam Chaty mi-a sarit in cap.
De cum m-a vazut a si inceput sa strige…
-Jess,nu-mi vine sa cred ca o sa ratez cel mai tare concert doar pentru ca tu ai uitat ieri sa iei bilete! Ti-am spus de o gramada de ori sa le iei online.
Mdah…avea si ea dreptate puteam sa le cumpar online seara trecuta ,dar eram asa de obosita incat numai la bilete nu-mi statea capul.
-Uite ce e Chaty,o sa mergem la Black Lightning si o sa ne simtim bine.Imi pare rau! Vroiam la fel de mult ca tine sa mergem la BFMV!
Spre surprinderea mea Chaty s-a apropiat de mine si zambind sarcastic a sarit la gatul meu.
-Nu mai face pe vinovata…
Mirata de reactia ei, i-am pus mana dreapta pe spate si am mers amandoua in clasa deoarece ora de istorie a inceput demult.

Daca gasiti greseli, va rog anuntati-ma!!
[Imagine: sam-dean-2.gif]




Răspunsuri în acest subiect
Pacatul sufletului meu... - de Lussya - 01-09-2011, 07:51 PM
RE: Pacatul sufletului meu...(16+) - de Lussya - 02-09-2011, 10:36 AM
RE: Pacatul sufletului meu...(16+) - de Lussya - 04-09-2011, 07:15 PM
RE: Pacatul sufletului meu...(16+) - de Lussya - 07-09-2011, 12:38 PM
RE: Pacatul sufletului meu...(16+) - de Lussya - 16-10-2011, 10:25 AM
RE: Pacatul sufletului meu...(16+) - de Lussya - 12-11-2011, 12:14 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ochii tai sunt oglinda sufletului meu Mina-chan 18 9.079 20-02-2012, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Note pe portativul sufletului Unia 13 7.790 10-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Paralizia sufletului. Abbeh. 18 8.990 14-07-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Andrei.
  Cioburile sufletului meu. Trioxide chocolate.۩ 1 2.537 25-05-2011, 05:54 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Muzica sufletului meu ..Chris. 32 17.251 10-05-2011, 09:15 PM
Ultimul răspuns: Rinnie
  Heroina sufletului - Return to innocence LivingInYourLettersMikela 0 1.800 16-08-2010, 11:59 PM
Ultimul răspuns: LivingInYourLettersMikela
  Muzica sufletului(SasuSaku) Alexi 48 55.796 14-07-2009, 02:33 AM
Ultimul răspuns: Mitzuke.
  Masca sufletului Small_pink_dragon 10 6.203 19-06-2009, 11:04 AM
Ultimul răspuns: Small_pink_dragon
  Umbra Sufletului ( Iluzia Perfectiunii ) [+15] Little Star 2 3.409 12-08-2008, 11:11 PM
Ultimul răspuns: Little Star


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)