Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Alege lucrarea
Ingerul meu
18.18%
2 18.18%
En Harmonie
72.73%
8 72.73%
Corul credincioasei calugarițe a iubirii
9.09%
1 9.09%
Puzzle-ul vieti
0%
0 0%
Total 11 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

FOTM - August - Lucrarile

Haah..am decis sa stau pe bara de data aceasta si mi-am pastrat mainile acasa, pentru a-mi acorda onoarea de a comenta ACUM!
Overall: ...ce-i cu atatea lucrari triste?
Ah..obiectivitate, obiectivitate. Activam cenzura.

Lucrarea 1

Titlu: Uneori, un titlu simplu are mai mult impact asupra cititorului si ii ofera o stare aparte. Nu este cazul aici. It's nice (at first) pentru ca se mai repeta in prima propozitie si (mie), prima data, mi-a stanit putin interesul. Dar ma asteptam la altceva. Back on track, se putea gasi un titlu mai bun.
Continut: L-am citit prima data pe telefon, asa ca nu mi se parea atat de mic, dar acum ca il vad in miraculoasa lumina a ecranului, da..cam mititel. Meh, decat sa aiba aerul de poveste trasa de par, mai bine asa. Tin minte ca mi s-a spus si mie asta acum...patru sau cinci ani? Faptul ca...nu...prea...merg...punctele. I mean, yes, punctele sunt bune, le iubesc, ma fac sa ma gandesc la floricele. Dar nu in excess. Cred ca puteai sa optezi pentru punctul simplu in locul lor.
Este draguta ideea, little cute angel going from one man to the other and killing off their wrackspurts. Hm, dar (poate este doar firea mea rea si sceptica si malefica) nu am gasit motivul pentru care pana si un inger a cazut din rai. (I mean, doar nu folosea axe? XD..sorry) Ma gandeam ca textul ar fi avut o textura mai buna daca ea ne-ar fi ajutat putin sa intelegem situatia. Am inteles iubirea, se vedea ca era speciala, dar de ce?
Oh, si Dragostea. Nasty little thing. Mi-a placut sa mi-o imaginez ca pe o luptatoare, avand in vedere ca am ales sa iau acea parte de-a dreptul, fara metafore incluse. Povestea prezinta diferenta dintre cele doua armonii, dar se axeaza mai mult pe lipsa armoniei din momentul in care se indragosteste. Hm..okay, da, da, respecta tema.

Lucrarea 2

Titlu:Bun. Bun...da, bun. Uitandu-ma peste titluri inainte sa citesc, era unul dintre cele interesante. Nu o sa zic ca se precizeaza tema. Daca merge cu textul, este suficient de bun. Mi-a aratat in ce fel sa citesc povestea inainte de a o incepe. Acesta este rolul unui titlu bun.
Continut: Cu anumite exceptii, a avut stilul care mi-a placut cel mai mult din ce am vazut pe aici. Am fost putin subiectiva (oops), mi-am spus de dinainte ca este un text bun. Aveam asteptari si mai mari, daaar, in cele din urma a fost okay. Am apreciat spatiile dintre paragrafe, iar acestea din urma au fost impartite corect, din punctul meu de vedere.
Mai putine puncte de suspensie, dar inca puteau fi scoase din unele locuri, nu mi se pareau potrivite. Mi-a placut imaginea castelului, sentimentul pe care il emana cea care il cutreera. Ca o fotografie veche, ingalbenita, putin arsa, eventual. Dragut, oricum.
M-am cam strambat cand a inceput sa vorbeasca de lume. "părăsind paradisul şi aruncându-mă în lumea hienelor", da, asta a fost partea care a facut-o sa scada putin in ochii mei. Parea prea..melodramatic pentru gustul meu. Nu sunt subiectiva, imi pare rau.
Mai era o chestie. Lemme check. "sufletul meu inocent": Am o idee preconceputa despre faptul ca, atunci cand vorbesc despre ei insisi, folosesc un alt fel de adjective sau poate chiar deloc. Nu este un capat de lume, still. It's okay, dear *pats*. Este o lucrare buna.
Oh, si sa nu uit. Ceva mi-a placut foarte mult.
Citat:E blocat la ora doisprezece, văd, chiar dacă limbile se mişcă dintr-un loc în altul, regulat, întorcându-se întotdeauna la ora douăsprezece fix.
Now..nu stiu daca sunt doar eu sau a fost si ideea ta, dar eu cred ca ceasul ala merge. Am dreptate? God, sper ca am, pentru ca, atunci, ideea este geniala!

Lucrarea 3

Titlu: Sunt un fan al titlurilor lungi. Un punct. Pana la final, am uitat de titlu. Punct in minus mie. Am citit prea repede.
Continut: Avand in vedere ca personajul avansa destul de mult in timp, inteleg lungimea. Daca era mai scurt nu se potrivea. Cam trist. De ce atat de trist? De ce atat de trist la inceput, I mean. She sounded young. Tristetea asta m-a cam indepartat de poveste. Era ca si cum trecea si trecea mereu prin acelasi lucru. Not a good thing to do.
Citat:ai nevoie de trei armonii : glasul inimii și grasul minții, eu și el, iar cel mai important este între viață și moarte.
Acolo cred ca era "cea mai importanta". Am pierdut eu sirul?
Cat despre armonii. Nu mi s-a parut ca au avut atata greutate. Aveam impresia ca aveai o idee, dar nu puteai sa o exprimi in cuvinte. Ceva era acolo, dar nu am vazut asta. Iar acel "I love you" a parut prea mult ca unul superficial. Nu ai nevoie de acele cuvinte in genul de relatie cautat aici.
La sfarsit a avut loc o intorsatura grava de situatie. Nu am avut timp sa ma pregatesc pentru ea. Ramasesem putin in aer. Mi-a parut rau pentru ea. Nu era pe deplin fericita (nu ca ar fi posibil, dar..).

Lucrarea 4

Titlu: Ah..um..e gresit inca din titlu (haha, happened to me last time XD). I won't go any further.
Continut: Scurtut. Ca sa termin cu asta, voi spune greselile. Lipsesc multe virgule si acest lucru face lectura mai complicata. Oh, si lipsesc multe i-uri, too. Asta..nu este bine. Deloc. Serios.
Textul era destul de serios(cred), dar, sincer, nu ma mai puteam concentra la acel "îi". It just sounded so funny XD. Tema am cam pierdut-o pe drum si am regasit-o doar la final. Nu prea a mers. Ai mai multa grija data viitoare. Temele nu sunt atat de usor de respectat precum par.
Mult angst si aici. De ce sunteti atat de tristi, oamenilor?
Eu as sugera sa o scrii din nou, nu neaparat pentru un concurs, ci doar pentru a vedea cum ai putea sa o faci sa sune mai bine. Are o baza bunicica.

N-am mai dat note, m-am razgandit.
Voiam sa fac un comentariu dragut si frumos si pufos, dar nu am reusit nici asta XD. Soarta este impotriva mea (hehe..sau a voastra?), asa ca ma urc acum in tren si dispar.
Hopefully, tema urmatoare va fi mai frumusica, astfel incat nu ma veti mai avea la comentarii =D. As for this one, votez cu En Harmonie si..fie ca cel mai bun sa castige! =DD

Răspunsuri în acest subiect
FOTM - August - Lucrările - de Unia - 22-08-2011, 11:17 AM
RE: FOTM - August - Lucrările - de Deea^_^ - 22-08-2011, 05:06 PM
RE: FOTM - August - Lucrările - de Budinca - 25-08-2011, 10:45 PM
RE: FOTM - August - Lucrările - de Ang. - 26-08-2011, 05:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  FOTM - Ianuarie - Lucrarile Nya. 9 5.335 03-02-2012, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  FOTM - Decembrie - Lucrarile Aly 2 3.146 22-12-2011, 03:02 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  FOTM - Noiembrie - Lucrarile Aly 3 3.668 30-11-2011, 04:40 PM