Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Am realizat ca te iubesc

Am adus continuarea spor la citit ;)

Cap V Anna P.O.V.
Dupa ce au terminat antrenamentele baietii au incercat sa ma inveseleasca si in cele din urma au reusit. Am pecat acasa unde desteptu de Neji s-a pus la televizor imbracat doar in boxeri. Cand l-am intrebat daca are de gand sa se imbrace mi-a spus ca ma intimidez prea tare. L-am intrebat ce mananca si mi-a zis ca mai este niste pizza in frigider. Am mancat impreuna si s-a carat in camera lui si m-a lasat pe mine sa curat.
Am lasat vasele in ghiuveta si m-am dus si eu in camera mea. Am dat drumul la muzica si am inceput sa dansez.
Dupa jumatate de ora de sarit si zbenguit pentru ca ce facusem eu nu se putea numi dans, ci mai degraba exerciti fizice si incercari de coregrafi noi,am oprit muzica si m-am pus in pat gandindu-ma la ce s-a intamplat azi la scoala.
Brunetul a intrat in camera fara sa bata la usa -un obicei prost- si s-a pus langa mine pe pat
- Am o veste buna si una rea pe care vrei sa o auzi prima?
- Minunat ce s-a intamplat? A explodat scoala? A murit cainele vecinilor? S-a sinucis directorul? Sau s-a aflat in sfarsit ca Ino trebuie internata la nebuni?
- Am pai nu, nu,nu si ....am nu dar vestea buna e ca maine suntem, invitati la o petrecere organizata de Itachi si Sasuke. Vestea proasta e ca o sa fie si Ino acolo.
"Extraordinar" cu siguranta nu o sa se poata abtine si o sa mai scoata iar prosti pe gura aia a ei mare cat casa alba. Dar avand in vedere ca o sa fie pe acolo persoane care tin cu mine si nu cu ea sa speram ca nu se va isca nici o bataie.
- Ok merg, la ce ora?
- Pai, Sasuke a zis ca in jurul orei unu dupa-masa sa fim acolo.
- Unde acolo?
- La vila parintilor lui din afara orasului, Itachi e cel care o organizeaza dar fiind bun prieten cu ei m-au invitat si pe mine, iar tu fiind prietena mea vi si tu.
- Bine, bine am inteles gata cu legaturile astea de prietenie. Multumesc ca m-ai anuntat acum te rog frumos sa ma lasi singura.
- Noapte buna!
A parasit camere si m-a lasat singura asa cum i-am cerut. Nu era inca ora de somn dar simteam ca sunt obosita si nu mai am chef de nimic. Capul imi bubuia si abia ma mai tineam pe picioare. Mi-am luat halatul de baie si papuci in picioare si am iesit din camera pentru a ma duce la baie. Avusesem de ales intre camera cu baie si cea cu balcon; dar am luat-o pe cea cu balcon si i-am lasat lui Neji baia are mai multa nevoie.
Am intrat in baia cu gresie si faianta de culoare rosie, ghiuveta, wc, cada si dus. Am aruncat hainele dupa mine in cosul de rufe si am dat drumul la apa in cada. Am pus in ea diferite arome si am intrat in apa fierbinte.
Simteam cum ma adoarme si mai tare mirosul de flori din sampon si ma simteam de parca pluteam. Daca as fi avut si o melodie lenta probabil ca as fi adormit de tot si ma inecam in cada plina cu apa.

Dupa o ora am iesit din baie imbracata in pijamale si m-am dus in dormitor.
Nu era inca ora de culcare era undeva in jur de 10 seara dar eram prea obosita si nu mai aveam chef de nimic. Am pus capul pe perna si am adormit imediat.

Neji P.O.V.

Iar era suparata din cauza aleia. Cat imi venea uneori sa o dau cu capul de toti pereti pe Ino, dar nu vroiam sa ajung pe la puscarie din cauza ei asa ca tot ceea ce pot sa fac e sa o injur.
Am lasat-o singura asa cum mi-a cerut si m-am dus in camera mea unde m-am pus in pat uitandu-ma la televizor. Cred ca am schimbat de vreo 3 ori toate programele de la cap la coada incercand sa gasesc ceva pe placul meu dar nimic.
Neavand ce face am luat Iphon-ul si am inceput sa ma joc pe el.
Stand in pat si butonand ecranul tabletei am auzit tipete din camera alaturata.
M-am dat jos din pat cat am putut de repede aproape impiedicantu-ma de covorasul de langa pat si aproape alunecand pe gresia de pe hol. Am deschis usa camerei Annei iar aceasta s-a trantit de perete facand mult zgomot.
Anna se zvarcolea in tot patul gemand si tipand, cred ca avea un cosmar.
M-am urcat in pat si am inercat sa o trezesc strigand-o pe nume si dandu-i usor palme peste fata. In cele din urma a deschis ochii care erau plini de spaima si s-a uitat la mine.
Fara sa mai apuc sa zic ceva ma luat de gat si ma strans asa de tare incat aproape ca am ramas fara aer. Am luat-o si eu in brate si o mangaiam pe spate spunandu-i ca a fost doar un vis urat.
Dupa ce s-a linistit am vrut sa plec dar aceasta m-a apucat de mana spunandu-mi:
- Dormi cu mine, te rog!
I-am spus ca ma intorc imediat si m-am dus in camera mea unde am stins televizorul si telefonul si am revenit. Statea tot in fund in mijlocul patului asteptandu-ma. M-am pus in pat iar ea s-a asezat langa mine punandu-si o mana in jurul meu si cuibarindu-se la pieptul meu. A inchis ochii si a adormit imediat. Am saruta-o pe frunte si am inchis si eu ochii.

A doua zi dimineata m-am trezit cu spatele la ea iar bruneta era lipita cu abdomenul de spatele meu. Sanii ei se presau de spatele meu iar respiratia calda imi gadila ceafa.
Am incercat sa ma ridic usor dar Anna m-a simtit si si-a deschis ochii ei mari de ciocolata. I-am zambit si m-am dus la baie unde m-am spalat pe fata pe dinti si m-am pieptanat.
Am pregatit micul dejun scotand din frigider cam tot ce era posibil si tot ceea ce sar fi putut manca dimineata dupa care m-am asezat la masa in asteptarea colegei mele de apartament.
Nu a durat mult si a aparut si ea. A murmurat un 'neatza si s-a indreptat catre frigider.
Am urmarit-o ca sa vad ce mai face si ce mai scotea din el. A scos laptele a luat un bol si o lingura si cutia de cereale. S-a pus la masa a turnat laptele in castron si cerealele si a inceput sa manance.
Minunat dupa ce ca eu m-am chinuit sa pun masa ea mananca lapte rece cu cereale neinmuiate. Stiam ca nu are chef de nimic si mai ales de povestile mele asa ca am lasat-o sa manance cum vrea, ce vrea si unde vrea.
Eu mi-am vazut de ale mele si am mancat in liniste

Am strans masa si m-am carat in camera mea pentru a ma pregati pentru mica petrecere de pe plaja.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

Răspunsuri în acest subiect
Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 12-06-2011, 03:44 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de DiamondZ - 12-06-2011, 05:11 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de Search - 13-06-2011, 11:06 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de βεκi - 13-06-2011, 11:38 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de hiimera - 13-06-2011, 12:36 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 14-06-2011, 12:55 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de DiamondZ - 14-06-2011, 03:20 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 22-06-2011, 11:54 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de Zummy - 24-06-2011, 01:07 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 26-06-2011, 09:07 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 01-07-2011, 12:15 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 05-07-2011, 06:30 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de Ayu.Lore - 06-07-2011, 11:45 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 11-07-2011, 01:29 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 18-07-2011, 04:49 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 24-07-2011, 06:49 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 28-07-2011, 02:21 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de stylish.lov3 - 28-07-2011, 11:45 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 15-08-2011, 05:59 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 26-08-2011, 09:42 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 29-08-2011, 11:52 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 06-09-2011, 08:12 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 27-09-2011, 04:05 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 13-11-2011, 09:09 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de stylish.lov3 - 16-11-2011, 11:51 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 3.219 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 36.836 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.721 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 33.806 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 16.483 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.967 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 5.276 08-03-2011, 06:20 PM