27-06-2011, 10:32 PM
Hello there, mataluta. Nu am mai trecut de un car de ani pe la NarutoFics si am ramas de-a dreptul perplexa cand am vazut cate ficuri si cate idei noi au aparut si cat de minunate sunt fata de ideile noastre acum invechite.
Ai un fic, na, frumusel, dar mereu e loc de mai bine. Nu vreau sa fiu asa de dura, stii tu de ce. Laughs in her corner.
Citat:Mâine se presupune că va trebui să merg împreună cu senseiul meu argintiu [argintiu what? O.O şi misterios Kakashi , cu Naruto şi cu [cu-ul asta nu arata bine aici, vezi unde il expediezi o.o Sai să-i facem o vizită lui Sasuke la închisoarea prea bine păzită din satul meu natal , Konoha .
Am luat o fraza la intamplade, na, nu stau la ora asta sa aleg si frazele. :]] Un sfat, sa tii minte, si mie mi s-a zis asta: X , Y se vede aiurea. Uite, am langa mine trilogia Stapanul inelelor pe care spre rusinea mea pana acum nu am reusit sa o citesc, dar am alergat azi prin biblioteca 4 ora sa o gasesc o.o in fine, i-au prima fraza din prolog: Aceasta carte se ocupa in mare masura de hobbiti, si din paginile ei cititorul poate afla mai multe despre caracterul lor si cate ceva din istoria lor. Vezi, asa se scrie, si n-o zic eu, o zic mari informaticieni si co.
Ai capitolele cam mici, incearca sa le mai lungesti ca sa putem sa ne facem o privire panoramica despre el. Cam atat am avut de zis, este un fic frumos si sper ca ma vei anunta cand pui capitolul 3.
Hugs ya, have a nice day and take care^^
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?