Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O pată de sânge în trecutul meu

A11a, yey *bored*

1. Titlul - dacă tu vrei să-ţi pară mai ' cool ' dacă scrii cu litere d'ălea să ştii că nu e aşa. Un titlu bun atrage oamenii fără să pună chestiuţe de alea acolo. Unii de pe aici vor să devină scriitori, de aceea scriu fic'uri [ Nu ştiu dacă tu vrei sau nu ] şi nu vei vedea niciodată un titlu scris aşa.
Ca idee nu am ce zice, poate se potriveşte, poate nu, dar sper că nu l-ai pus aşa la nimereală. Adică, un titlu trebuie să aibe legătură cu conţinutul.

2. Greşeli - Mereu va fi ceva ce voi regreta, mereu va fi ceva ce voi nega ...dar , asta e viaţa aşa cum e ea ; şi mereu voi accepta povara asta grea , fiindcă te-aş vrea şi dacă n-aş încerca , n-aş şti dacă ..vei fi vreodată iubirea mea... ! Corect e aşa [ pentru că n-am timp să-ţi purific fiecare greşeală ] : Mereu va fi ceva ce voi regreta, mereu va fi ceva ce voi nega, dar asta e viaţa aşa cum e ea [ nu că aş fi înţeles ceva din ultima parte ]. Mereu voi accepta povara asta grea fiindcă te-aş vrea şi dacă n-aş încerca, n-aş şti dacă vei fi vreodată iubirea mea!
- Pui de multe ori punct de suspensie aiurea. Nu ştiu dacă nu ştii să le foloseşti sau dacă vrei să ocupi spaţiul cu ele, dar mai bine e să nu foloseşti.
- Nu-ţi înţeleg obiceiul când pui ; în loc de un simplu punct. Arată cu mult mai bine să ştii.
- Nu mai lăsa spaţiu între cuvânt şi semn de punctuaţie. Gen : ' Zbor . ' E foarte enervant privirii şi dacă vei răsfoi o carte nu vei vedea aşa.
- Nu mai pune textul în centru paginii. Şi mie îmi plăcea la nebunie să pun orice în centru, până când am observat că toţi îmi sar în cap şi e aiurea. Textul aşa se foloseşte doar la poezii.
- Nu se pune niciodată virgulă înainte de ' şi '. Virgula se pune doar înaintea lui ' dar ' şi a lui ' iar ', nimic mai mult.
- Rozalia e super extra neoriginal, folosit şi plictisitor. Dacă te uiţi prin fic'urile Naruto de fiecare dată găseşti cuvântul rozalia. Mă mir cum de nu se satură unii să-l tot folosească. Găseşte ceva original, nu orice găsit prin alte ficuri.

ta;e - tale
ine - bine

În general stai bine cu descrierea, figurie de stil, acţiunea etc. Nu am de gând să te laud, pentru că din greşeli înveţi, nu din laudele altora. Sper că vei respecta ce ţi-am zis eu aici pentru că tot ce vreau e să evoluezi şi să devii mai bună, dar asta depinde de tine.
[Imagine: Hm757.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: O þąŧă đε şâŋɠε îŋ ŧŗεƈųŧųℓ ɱεų - de KarinaD - 15-06-2011, 09:14 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sângele tău este cerneala mea Me†al. 135 57.365 01-12-2011, 12:20 PM
Ultimul răspuns: Me†al.
  Scris cu sânge. Bubbles. 1 1.879 26-11-2011, 07:31 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Trecutul reinvie sarah chan 2 2.913 14-10-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: sarah chan
  Rânduri sângerii Jelly 2 1.928 06-10-2011, 11:43 AM
Ultimul răspuns: Jelly
  [split] Sângele tău este cerneala mea sorynyk 2 1.715 15-07-2011, 12:47 AM
Ultimul răspuns: sorynyk
  Chemarea sângelui Raye 2 1.971 11-07-2011, 11:12 PM
Ultimul răspuns: Inocente
  AcelaÅŸi sânge LoloMark 7 3.855 06-06-2011, 11:13 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Ultima picătură de sânge [ Nya & Metal ] Me†al. 22 12.777 26-04-2011, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Sânge. Icsdeee. 26 12.587 20-04-2011, 08:18 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Trecutul nu se intoarce... Ash. 7 4.959 28-08-2010, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)