13-06-2011, 02:12 PM
Hey you , sorry i'm late so much !.
Si vad ca nu pierzi timpul deloc chiar daca nu ai nici un comentariu .
Vreau sa iti spun in primul rand ca m-ai inspirat foarte mult cu lucrarile tale .
Acum : Descrierea ta este superba . Ai cateva figuri de stil [ mai mult epitete ] foarte bune si pretentioase. Se potrivesc la stilul tau si ii dau o aura de " nou " , daca pot sa zic asa .
Naratiunea este ok . am observat ca narezi la orice persoana si te joci cu timpurile verbelor .
Greseli de tastare, exprimare & co. nu am vazut , cred .
Imi plac trairile pe care le exprimi poate pentru ca am trecut si eu prin asta sau nu stiu . Cert e ca m-au motivat intr-un fel .
Ai un stil atat de diferit de a scrie . Imi face placere sa iti citesc lucrarile .
Maybe ma vei anunta cand vei pune urmatorul oneshot . Mi-ar face placere sa-l citesc si sa iti las o parere .
See ya next time if you wish !. Kisses and hugs !. XoXo !. >:D<
Si vad ca nu pierzi timpul deloc chiar daca nu ai nici un comentariu .
Vreau sa iti spun in primul rand ca m-ai inspirat foarte mult cu lucrarile tale .
Acum : Descrierea ta este superba . Ai cateva figuri de stil [ mai mult epitete ] foarte bune si pretentioase. Se potrivesc la stilul tau si ii dau o aura de " nou " , daca pot sa zic asa .
Naratiunea este ok . am observat ca narezi la orice persoana si te joci cu timpurile verbelor .
Greseli de tastare, exprimare & co. nu am vazut , cred .
Imi plac trairile pe care le exprimi poate pentru ca am trecut si eu prin asta sau nu stiu . Cert e ca m-au motivat intr-un fel .
Ai un stil atat de diferit de a scrie . Imi face placere sa iti citesc lucrarile .
Maybe ma vei anunta cand vei pune urmatorul oneshot . Mi-ar face placere sa-l citesc si sa iti las o parere .
See ya next time if you wish !. Kisses and hugs !. XoXo !. >:D<
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!