10-06-2011, 08:58 PM
Multe greseli, mai multe decat in alte fic-uri. Oricum, unele capitole nu sunt citite (mi se par mult prea dramatica si am ceva de ma apuca rasul si stanjeneala *aka rusinea* de nu mai pot sa continui sa fac ceea ce faceam). Mi se pare ca nu mai e mult din fic. Deci, inca ma intreb cum se cheama cel ce i-a furat virginilitatea lui Larem (Lorem sau cum il cheama) din rasa demon sau bestie sau chiar corcitura dintre asea doua.
Greselile au fost enumarate, iar stilul yaoi e mult prea binecunoscut (o.o'' habar n-am cum suna asta, mi se pare ca se intelege cand scrii tu un yaoi sau... sa scrii ceva obisnuit).
Greselile au fost enumarate, iar stilul yaoi e mult prea binecunoscut (o.o'' habar n-am cum suna asta, mi se pare ca se intelege cand scrii tu un yaoi sau... sa scrii ceva obisnuit).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2