19-05-2011, 07:08 PM
Hello! :] Am trecut si eu pe aici, fiindca imi place mult fic-ul si m-a atras titlul, apropo, e foarte inspirat :-?. Ideea e destul de buna zic eu si abia astept sa vad cum o dezvolti pe mai departe. Eric e un idiot, ma bucur ca nu mai apare pe aici. Am observat ca te bazezi in special pe naratiune, la care este destul de buna, dar totusi ar mai trebui sa incerci sa descrii mai mult sentimentele personajelor, sa te pui mai bine in pielea lor. Am observat doar o greseala de tastare. Ai scris ''depsresivă'' cred ca voiai sa scrii ''depresiva''. Am observat pe undeva ''mine insumi'' si te refereai la ''ea'' deci cred ca voiai sa scrii ''mine insami''. Am observat ca ai scris cu caps look, cred ca mai bine scriai cu italic daca voiai sa pui ceva in evidenta si la fel am observat ca ai obiceiul sa scrii intre paranteze cate o explicatie, tocmai in mijlocul frazei si asta nu da bine la estetica. Cel mai bine este sa adaugi la inceputul sau sfarsitul capitolului, ceea ce ai de mentionat.
Cam asta ar fi tot ce trebuia mentionat in principal. Iti urez bafta in continuare si sa ma anunti cand pui next-ul. Spor la scris! >:D<
Cam asta ar fi tot ce trebuia mentionat in principal. Iti urez bafta in continuare si sa ma anunti cand pui next-ul. Spor la scris! >:D<