04-05-2011, 06:21 PM
deci pot sa pun si pariu k in urmatoarele capitole Sakura va intra in bucluc din nou... :]] din cauza lui Sasuke, din cauza lui Rose, din cauza mamei ei poate... :-?? ma rog... asta e viitor ^_^ acum trebuie sa discutam despre prezent ;P
Capitolul 15:
eram sigura k era mama Sakurei...:)) ai prezentat-o foarte frumos... n_n apoi, din nou gandurile Sakurei... imi place obsesia ei despre relatia q Sasuke... :D
ingerul asta apare la momentul potrivit si in locul potrivit... dar poate Sasuke nu s-a putut abtine si a muscat-o pe mama Sakurei involuntar... -_-" sau ea i-a cerut? sau ce? :-/ (sigur vom afla in capitolele urmatoare ~_O )
si Sasuke asta... :-? a devenit cam indraznetz d la un timp... =)) imi place... ^_^ [ e posedat de Yuri? ;;) ]
P.S.: nu uita sa treci pe la ficul meu... un comm kt d mic... nu conteaza... si 3 randuri sunt bune... ;P e scurt, dar e un inceput... :]
Capitolul 15:
eram sigura k era mama Sakurei...:)) ai prezentat-o foarte frumos... n_n apoi, din nou gandurile Sakurei... imi place obsesia ei despre relatia q Sasuke... :D
ingerul asta apare la momentul potrivit si in locul potrivit... dar poate Sasuke nu s-a putut abtine si a muscat-o pe mama Sakurei involuntar... -_-" sau ea i-a cerut? sau ce? :-/ (sigur vom afla in capitolele urmatoare ~_O )
si Sasuke asta... :-? a devenit cam indraznetz d la un timp... =)) imi place... ^_^ [ e posedat de Yuri? ;;) ]
P.S.: nu uita sa treci pe la ficul meu... un comm kt d mic... nu conteaza... si 3 randuri sunt bune... ;P e scurt, dar e un inceput... :]
My first fic: Viata departe de casa[SasuSakuNaru]
Feel...Hurt...Love
![[Imagine: pisi0.jpg]](http://img849.imageshack.us/img849/8977/pisi0.jpg)
You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
Va luati de ei?!
Va luati de mine! :-l