Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Lucrări
Intermediar spre ideal
22.22%
4 22.22%
Nebunul
66.67%
12 66.67%
Magie
11.11%
2 11.11%
Stimata doamnă în abis
0%
0 0%
Total 18 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

FOTM - Aprilie - Lucrarile

Ok, cum ediția asta am fost cam - foarte mult - leneșă, nu am mai trimis lucrarea. Așa că, de această dată, voi critica ce văd aici ( mai ales că eu am ales tema, mă aștept să văd ceva naiz ). :]

Prima lucrare

Titlul mi`a plăcut, în mare măsură. Ai greșeli ( de tastare, în general ), dar îmi este prea lene să le scriu acum. Încearcă să corectezi o lucrare la final, mai ales dacă o înscrii într`un concurs. Opera în sine m`a plictisit. Nu a avut nimic care să mă atragă, să nu mai zic că ai avut niște repetiții supărătoare rău. ._. Ai făcut prea multe comparații la început, ce nu își aveau rostul. Măcar de erau unele impresionante, dar așa . . . Figurile de stil nu prea își au locul dacă nu știi să le utilizezi potrivit. Totuși, mi`a plăcut ultima replică de la sfârșit, cea cu renașterea și dorința, mă rog. Mă înțelegi tu. Deși nu mi s`a părut a avea legătură cu restul lucrării, though. Nu am surprins ideea de renaștere. : - ??

A doua lucrare

Titlul, în banalitatea lui, mi`a plăcut la nebunie. Aici chiar nu înțeleg care este legătura cu renașterea. ._. Mi s`a părut interesantă ideea, deși acțiunea a fost grăbită îngrozitor de tare. Ai cam abuzat de dialog, mai ales că mi s`a părut cam sec. E ca și cum ai scris totul mecanic, fără să pui sentiment. Nu ai avut descriere, deci totul m`a lăsat rece. Îngrozitor de rece. Îmi place cum sună eu sunt nebunul. Sună absolut genial, știai ? :]] Greșeli nu am sesizat, dar mi s`a părut că ai zis de prea multe ori ' nebun '. Deși ai vrut să evidențiezi asta, nu sunt de acord cu repetițiile. Puteai să găsești altă exprimare. În principiu, e ok. Dar nu are legătură cu renașterea, cum am mai spus. .-.

A treia lucrare

Titlul nu îmi place. Deși precedentul era la fel de banal, acolo mi`a plăcut. Aici nu m`a atras. Din prima am zărit două repetiții lumini - de patru ori - și viu - de două ori. M`au zgâriat pe creier, sincer, deși nu erau în aceeași frază. E o chestie pe care am înțeles`o. O cacofonie de sunete mă împresoară, mă macină şi mă ridică din nou [...]. Excuse moi ? Ce înseamnă așa ceva ? ._. Tu știi ce înseamnă cacofonie ? Îmi dai de înțeles că nu, din expresia ta total nepotrivită. Azi numai bazaconii am auzit / citit. Nici măcar nu știu ce ai vrut să spui. Este o discordanță aici. Ai zis că se opri din tastat, apoi că se uită la foile albe și apoi la cele scrise. Ne hotărâm ? Ori scria la pc / laptop ori pe foi. Deși mai e și varianta că scria la o mașină de scris și atunci se acceptă, relativ. Mi`a plăcut ideea, relativ originală. Ce ai zis despre phoenix - cu renașterea - chiar m`am întrebat când o voi vedea. :]] Și tu ai cam abuzat de dialog, mai ales că în unele cazuri nu i`am văzut rostul. E singura - till now - care s`a apropiat de temă.

A patra lucrare

M`a plictisiiiiiit. T.T Deși te`ai axat pe Renașterea în istorie - la asta mă gândisem și eu când am ales tema ! - nu te`ai legat de ceva interesant, ai spus mecanic istoria. Și deși eu sunt pasionată de istorie, lucrarea asta chiar nu m`a impresionat. : - ?? Ai avut o acțiune care curgea forțat, fără intonații, fără figuri cine știe cum, pur și simplu ai . . . descris fără pic de sentiment, să zic așa, dar mecanic. Obiectiv, mai exact. Nici nu am ce să spun mai mult, chiar nu mi`a plăcut, nici nu am fost în stare să o citesc până la final. Îmi pare rău.

Știți ce mă întreb ? De ce nu a încercat nimeni să facă Renașterea în istorie ? Nu cum a fost ultima lucrare, ci cumva despre povestea unui scriitor / pictor / whatever din acea perioadă, cum se simţea and stuff. Ar fi fost extrem de interesant. Acum mă oftic că nu am scris. :]]

Niciuna dintre lucrări nu a atins nici măcar incredibilul, v`aţi rezumat la acceptabil. Aş fi vrut să văd altceva. Ceva care să mă uimească. Chiar nu am din ce să aleg. O voi vota pe a treia, Magie, nu că ar fi fost deasupra celorlalte, ci pentru că se apropie de temă.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Răspunsuri în acest subiect
FOTM - Aprilie - Lucrările - de Unia - 28-04-2011, 03:19 PM
RE: FOTM - Aprilie - Lucrările - de Kenky. - 28-04-2011, 04:59 PM
RE: FOTM - Aprilie - Lucrările - de Addeh - 28-04-2011, 07:03 PM
RE: FOTM - Aprilie - Lucrările - de Nya. - 28-04-2011, 08:58 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  FOTM Aprilie - Inscrieri Stormrage 13 8.523 02-05-2013, 09:42 PM
Ultimul răspuns: Stormrage