22-04-2011, 10:21 AM
hey!!! salut! ce faci? ^_^
imi place foarte mult ficul tau... l-am citit de la inceput cu cea mai mare atentie si m-a atras foarte mult... nu ti-am dat pana acum comentariu fiindca atunci knd ai postat capitolul 12 am vazut si eu acest fic...;)) sunt mereu intarziata! tipic... -_-"
Acum despre ficul tau:
totul e pus unde trebuie, descrierea, actiunea, suspansul chiar... deci suspansul mi-a placut cel mai mult... nush cum reusesc unii sa tina oamenii atat de mult in suspans...:))
nu ai prea multe greseli... adik nici nu le-am observat... :]] am fost mai atenta la actiune n_n
de abia astept urmatorul capitol... oare Sakura va ajunge la timp? sunt sigura, chiar 100% sigura k va ajunge la timp! avand in vedere k au fost ceva timp impreuna, ea il cunoaste mai mult decat Yuri...
eh... ma rog...:-?? astept sa vad ce se intampla...:D
aaaa...si ink cva ~_O
nu uita sa treci si pe la ficul meu...;)) spor la citit! :*
multa bafta si inspiratie in continuare! c'ya! :-h >:D<
imi place foarte mult ficul tau... l-am citit de la inceput cu cea mai mare atentie si m-a atras foarte mult... nu ti-am dat pana acum comentariu fiindca atunci knd ai postat capitolul 12 am vazut si eu acest fic...;)) sunt mereu intarziata! tipic... -_-"
Acum despre ficul tau:
totul e pus unde trebuie, descrierea, actiunea, suspansul chiar... deci suspansul mi-a placut cel mai mult... nush cum reusesc unii sa tina oamenii atat de mult in suspans...:))
nu ai prea multe greseli... adik nici nu le-am observat... :]] am fost mai atenta la actiune n_n
de abia astept urmatorul capitol... oare Sakura va ajunge la timp? sunt sigura, chiar 100% sigura k va ajunge la timp! avand in vedere k au fost ceva timp impreuna, ea il cunoaste mai mult decat Yuri...
eh... ma rog...:-?? astept sa vad ce se intampla...:D
aaaa...si ink cva ~_O
nu uita sa treci si pe la ficul meu...;)) spor la citit! :*
multa bafta si inspiratie in continuare! c'ya! :-h >:D<
My first fic: Viata departe de casa[SasuSakuNaru]
Feel...Hurt...Love
![[Imagine: pisi0.jpg]](http://img849.imageshack.us/img849/8977/pisi0.jpg)
You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
Va luati de ei?!
Va luati de mine! :-l