18-04-2011, 11:12 AM
Heya ^^
Scuze ca nu am postat la celalalt capitol, dar nu prea am avut timp. Desi, credeam ca stii ca trebuie sa ma anunti cand pui orice capitol, si n-ai facut-o [-( Dar pentru ca ai avut un capitol asa minunat, am sa te iert :)).
Si apoi se auzi.Gongul care anunta inceperea meciului s-a auzit. Fraza asta nu mi-a placut. Repetitia aia e deranjatoare.
Vezi ca la unele semne de punctuatie ai uitat sa pui spatiu dupa ele.
Pai cam atat a fost cu reprosurile.
Imi place mult povestea. Sa vedem cine e Marianna asta...
Si sa stii ca eu tot raman la ideea mea, cum ca Alexa s-ar combina cu Nate, care apropo are un nume frumos : D Devilness Logan Nathan, misto.
Pai ce sa zic, astept continuarea, si sa ma anunti, chiar daca nu las com :D
Cya ^^
Scuze ca nu am postat la celalalt capitol, dar nu prea am avut timp. Desi, credeam ca stii ca trebuie sa ma anunti cand pui orice capitol, si n-ai facut-o [-( Dar pentru ca ai avut un capitol asa minunat, am sa te iert :)).
Si apoi se auzi.Gongul care anunta inceperea meciului s-a auzit. Fraza asta nu mi-a placut. Repetitia aia e deranjatoare.
Vezi ca la unele semne de punctuatie ai uitat sa pui spatiu dupa ele.
Pai cam atat a fost cu reprosurile.
Imi place mult povestea. Sa vedem cine e Marianna asta...
Si sa stii ca eu tot raman la ideea mea, cum ca Alexa s-ar combina cu Nate, care apropo are un nume frumos : D Devilness Logan Nathan, misto.
Pai ce sa zic, astept continuarea, si sa ma anunti, chiar daca nu las com :D
Cya ^^
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.
Thanks Mimi x3 !