17-04-2011, 03:25 PM
Capitol nou :3 Ma bucur ca ai postat, chiar azi dimineata ma gandeam cand mai pui si tu continuarea :]] Deci pot sa spun ca imi place foarte mult, ai un stil simplu de a scrie, dar unul foarte captivant, iar povestea ta este foarte interesanta.
O sa incep mai intai cu greselile de tastare, deoarece dupa le uit si mi-e lene sa le caut din nou :]]
"ma facea sa ma simt(ca)in ultimul hal"-> ai mancat acolo "ca-ul" xD
"O fire care trate multe lucruri cu nepasare"-> trata
"brunenta"-> bruneta
"s-ar gandii"-> cu un singur "i"
"inrte noi" -> intre
Parca mai erau vreo doua, dar nu mai stiu care :]] In fine, nu mai conteaza. Capitolul a fost unul bun, imi place cum s-au desfasurat lucrurile. M-ai lasat complet in ceata, de ce te-ai oprit tocmai acum? Tocmai cand aflam si noi adevarul...chiar ma intreb cine e fata asta? Ce e atat de grav incat sa nu afle Alexa O__O Chiar sunt foarte, foarte curioasa.
Nu am nimic de comentat, totul este ok. Astept urmatorul capitol ^-^ Spor la scris si bafta in continuare.
O sa incep mai intai cu greselile de tastare, deoarece dupa le uit si mi-e lene sa le caut din nou :]]
"ma facea sa ma simt(ca)in ultimul hal"-> ai mancat acolo "ca-ul" xD
"O fire care trate multe lucruri cu nepasare"-> trata
"brunenta"-> bruneta
"s-ar gandii"-> cu un singur "i"
"inrte noi" -> intre
Parca mai erau vreo doua, dar nu mai stiu care :]] In fine, nu mai conteaza. Capitolul a fost unul bun, imi place cum s-au desfasurat lucrurile. M-ai lasat complet in ceata, de ce te-ai oprit tocmai acum? Tocmai cand aflam si noi adevarul...chiar ma intreb cine e fata asta? Ce e atat de grav incat sa nu afle Alexa O__O Chiar sunt foarte, foarte curioasa.
Nu am nimic de comentat, totul este ok. Astept urmatorul capitol ^-^ Spor la scris si bafta in continuare.
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !