Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prietenia Devine Dragoste - [+18]

Daca tot am citit acest prim capitol, de ce sa nu-l si comentez nitel?

Imi place stilul tau de-a scrie, simplu si placut [ simplitatea sa ii da o eleganta sublima ].
Revenind la povestioara...
Ideea povestii: inca nu o pot numi originala, sunt asa de multe povesti cu naruto, atat de multe incat ajungi sa te plictisesti, mai ales daca au o acelasi idee, asa ca astept sa citesc continuarea...

Descriere: sa fiu sincera sau sa aberez? Sinceritatea e mai buna! Mai ai de lucrat, incearca sa te axezi cat mai mult pe sentimentele personajelor, pe gandirea lor, pe tot ce tine de ele si crezi ca merita mentionate.
Sa fiu sincera o poveste la persoana I e mai greu de scris atata timp cat nu esti in masura sa intelegi complet sentimentele ce se nasc in personajele tale; e cu mult mai greu sa scrii sentimentele celorlalte personaje avand in vedere ca vorbesti deja din puctul de vedere al unui singur personaji.
Incearca sa intelegi pe deplin ceea ce simt personajele, ce gandesc ele!

Dialogul: imi pare a fii in regula, nu este mult de loc, fiind in armonie cu descriere...

Greseli de tastare/scriere/exprimare: nu am vazut niciuna, felicitari! Si chiar daca ai fi avut cateva nu ar fi fost un lucru groaznic, pana la urma cu totii facem greseli si din ele invatam!

Inceputul povestii sa sti ca-mi place, de multa vreme nu am mai citit o poveste cu naruto si ma bucur ca m-am hotarat sa citesc una... Ma asteptam sa aiba o acelasi idee ca restul de pana acum, insa n-a fost asa, cel putin asa sper.
Iti urez multa bafta in continuare si sper ca acest comentariu al meu nu te-a deranjat cu nimic.
* z-bye *

Răspunsuri în acest subiect
RE: Prietenia Devine Dragoste - de Amy :3 - 28-02-2011, 07:11 PM
RE: Prietenia Devine Dragoste - de Little Star - 28-02-2011, 07:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imposibilul devine posibil... Lexxu 4 3.594 05-08-2012, 10:14 AM
Ultimul răspuns: Lexxu
  Demonul devine inger ohaio_angel 5 3.426 08-03-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Prietenia ca un cutit in spate Sibel. 5 3.689 01-09-2010, 03:50 PM
Ultimul răspuns: fake_fate
  Prietenia [ Ino + Sakura= Best friends 4 ever ] InoLicious 5 5.589 02-01-2010, 04:16 PM
Ultimul răspuns: ~~Plastic~~
  Prietenia ma invata sa traiesc Zyspar 4 4.221 27-09-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Cand prietenia poate ucide.... loveless4ever 1 3.854 21-11-2007, 12:09 AM
Ultimul răspuns: dark_anime

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)