21-02-2011, 06:39 PM
Stai putin.
Dau edit imediat dupa ce o sa citesc...
Edit:
Imi place ca nu e cuplul SasuSaku,ca e ceva diferit.
Dialog-Putin si sec. Puteai, de exemplu, o puteai face fitoasa pe ``scumpa`` receptionera.
Descriere-Incearca sa faci multa descriere. -poate asa, ajungi si la 40 de randuri sau mai mult-
Actiune-Grabita. Prea grabita! Puteai sa imi spui cat de lene ii era lu` Temari sa calatoreasca, sa imi spui cat de mult ura drumul ala, de exemplu. Sau, daca nu, puteai sa-mi spui ca a dat de X si s-a luptat cu el,pentru a-si putea continua drumul.- normal, era mai multa munca-
Ai avut greseli de tastare, nu cu kilogramul, dar, au fost.:-j
Aaa,next please!
[Scuza-mi repetitiile.]
Dau edit imediat dupa ce o sa citesc...
Edit:
Imi place ca nu e cuplul SasuSaku,ca e ceva diferit.
Dialog-Putin si sec. Puteai, de exemplu, o puteai face fitoasa pe ``scumpa`` receptionera.
Descriere-Incearca sa faci multa descriere. -poate asa, ajungi si la 40 de randuri sau mai mult-
Actiune-Grabita. Prea grabita! Puteai sa imi spui cat de lene ii era lu` Temari sa calatoreasca, sa imi spui cat de mult ura drumul ala, de exemplu. Sau, daca nu, puteai sa-mi spui ca a dat de X si s-a luptat cu el,pentru a-si putea continua drumul.- normal, era mai multa munca-
Ai avut greseli de tastare, nu cu kilogramul, dar, au fost.:-j
Aaa,next please!
[Scuza-mi repetitiile.]
Vreau să-l stiu fericit şi să ştie că atunci când o să fie pregătit, o să fiu mereu acolo pentru el. Îmi pare rău amice! Mi-aş fi dorit să fi văzut că ai luat-o pe poteca greşită. Te voi iubi mereu pentru ce ai făcut pentru mine. Multumec! Mi-aş fi dorit totuşi să fiu eu aceea micuţă prietenă a ta pe care să o iubeşti şi nu de care să te îndrăgosteşti.
Cu un suflet infantil, pierdut în întuneric, micuţa ta mereu cu capul în nori.