Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Xibalba

so...what can I say? what should I say?
Nu stiu...din punctul meu de vedere a fi considerata o englezoaica nu este un lucru rau...bine avand in vedere modul in care s-a exprimat andreea sau cum s-o numi ea in engleza...nu stiu daca poti considera asta un compliment.Anyway...sa revin la minunata ta poveste. imi place ca nu descrii din prima personajul ci arunci anumite indicii pe parcursul povesti care nu fac altceva decat sa captiveze si mai mult cititorul. modul in care povestesti, in care descrii imi aducea aminte de o persoana high, not necessarly on drugs but on life itself that begins to describe its life but because of the state in which he/she is the story takes a fantastic form, something full of magic and emotion. dar persoana aceasta este trezita brusc la realitate si nu stiu de ce, dar am impresia ca aceasta euforie din primele capitole se va transforma in dezamagire si disperare. cat despre nume, am impresia ca este o constelatie creata de tine. un fel de loc de refugiu pentru personajul tau? corect me if i`m wrong.
imi place cum scrii in engleza, sper sa reusesc si eu sa ajung la nivelul tau intr-o zi.
De abia astept urmatorul capitol si te rog, du povestea pana la sfarsit ar fi pacat sa te impotmolesti la jumatatea drumului:P

Răspunsuri în acest subiect
Xibalba - de Lia - 10-08-2010, 03:22 PM
RE: Xibalba - de Lia - 12-10-2010, 03:52 AM
RE: Xibalba - de Me_Samy - 13-10-2010, 09:18 PM
RE: Xibalba - de Unia - 13-10-2010, 10:20 PM
RE: Xibalba - de Lia - 17-02-2011, 04:18 AM
RE: Xibalba - de BloodyInnocence - 17-02-2011, 09:47 PM
RE: Xibalba - de Lia - 26-03-2011, 04:54 AM
RE: Xibalba - de BloodyInnocence - 06-09-2011, 05:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Xibalba Lia 3 3.357 01-02-2012, 12:05 AM