11-02-2011, 08:20 PM
Bunaa >:D< M-am gandit sa dau comentariu si eu pe aici, avand in vedere ca imi place mult mult mult capitolul
Cateva greseli de tastare am vazut...dar nu le enumar ca nu are rost(nimeni nu e perfect...eu nici atat)
Sincer, descrierea imi place(nu ca sunt eu prea breaza) .Naratiunea e la locul ei .Si dialogul e in picioare . Acum asta e parerea mea si nu prea le am cu comentatul (avand in vedere ca sunt un dezastru ambulant). Deci vei primii comentarii mai dure de la alte persoane. Eu nu pot decat sa apreciez munca depusa.
Vino repede cu nextul >:D<
Cateva greseli de tastare am vazut...dar nu le enumar ca nu are rost(nimeni nu e perfect...eu nici atat)
Sincer, descrierea imi place(nu ca sunt eu prea breaza) .Naratiunea e la locul ei .Si dialogul e in picioare . Acum asta e parerea mea si nu prea le am cu comentatul (avand in vedere ca sunt un dezastru ambulant). Deci vei primii comentarii mai dure de la alte persoane. Eu nu pot decat sa apreciez munca depusa.
Vino repede cu nextul >:D<
![[Imagine: 4sb4lf.jpg]](http://i51.tinypic.com/4sb4lf.jpg)
"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful." ♥♥