03-01-2011, 10:30 PM
Am revenit. Ce pot sa spun, esti destul de rapida. Mie nu mi se pare plictisitor capitolul asta chiar deloc si imi place ficul tau, este foarte interesant. Nu stiu, mie mi s-a parut putin grabita actiunea pentru ca dupa parerea mea s-au indragostit prea repede, era mai interesant daca se indragosteau pe parcurs dar si asa este bine. Descriere este, naratiune la fel iar dialogul nu mi se pare sec.
Mi-a placut faza cu vorbitul la pesti si plante. Pai bine ca Deidara a ajuns la timp si nu a apucat Itachi sa o violeze. Sasuke este nesimtit in adevaratul sens al cuvantului si Naruto a fost atat de dragut. Si stii ca te iubesc pentru ca l-ai pus pe Deidara, ha? Sper ca celelalte capitole sa vina la fel de repede desi nu cred ca va fi posibil. Spor la scris!
Mi-a placut faza cu vorbitul la pesti si plante. Pai bine ca Deidara a ajuns la timp si nu a apucat Itachi sa o violeze. Sasuke este nesimtit in adevaratul sens al cuvantului si Naruto a fost atat de dragut. Si stii ca te iubesc pentru ca l-ai pus pe Deidara, ha? Sper ca celelalte capitole sa vina la fel de repede desi nu cred ca va fi posibil. Spor la scris!