02-01-2011, 08:19 PM
Hey , vreau sa va spun pt inceput ca voi posta de acum incolo de pe contul asta , deoarece pe celalalt nu mai pot intra si nu stiu de ce [nu e banat sau altceva , pur si simplu nu ma lasa pc meu ... ]
Scuze ca a durat asa de mult dar mi-a mai venit o idee intre timp [ - Nu e destinul ! - ] , dar o voi continua si pe asta .. ;]
Cap. 7 : Itachi !?
Beep ! Beep ! Beep !
- Alo ?!
- Sakura , imi pare rau ca te-am trezit , sunt Neji.
- Neji ? ... Nu e nici o problema , dar care e motivul ? Vreo problema ?
- Nu , doar pura curiozitate ... Ce mai faci ? Cum e cu inlocuitorul ?
- Inlocuitorul ...
- Da , adica noul tau sef pana ma intorc , Itachi !
- Itachi ??
- Iisuse , trebuie sa-ti silabisesc , Sakura ?
- Nu ...
- Deci ? Astept un raspuns aici ...
- E bine. Dar de ce ai plecat ?
- Nu ai primit scrisoarea ? Ten Ten a ramas insarcinata si ne-am casatorit acum o saptamana , deci suntem in luna de miere.
- Nu pot sa cred ! Cand va naste ?
- Luna viitoare.
- Felicitari , lasa-ma sa vorbesc cu ea , te rog. Oricum nu am mai vazut-o de vre-un an. Macar sa o aud.
- Sigur ...
- Ten Ten !
- Saku , draga mea , ma bucur sa te aud.
- Doamne , felicitari pentru nunta si pentru copil , de asemenea.
- Multumesc , draga mea.
- Cand va intoarce-ti ?
- Cat mai curand posibil , vreau sa sarbatoresc cu voi toti inainte sa se nasca copilul. Sper ca vii la petrecere. Vei primi o invitatie peste cateva zile.
- Nu as rata asta pentru nimic in lume. Voi fi acolo cu siguranta. Scuza-ma acum dar trebuie sa inchid , mai vorbim si felicitari din nou.
- Multumesc , bye.
Nu stiu de ce sunt mai socata. De faptul ca Sasuke , adica Itachi , sau cine o fi , m-a mintit , sau ca in sfarsit Neji a cerut-o in casatorie pe Ten Ten. Oh , presimt ca va fi o zi lunga. Ma dau jos din pat cu o energie nefireasca mie si cobor in bucatarie. Inainte sa imi pregatesc micul dejun , imi verific mesajele. Cred ca am vreo suta de apeuri de la sediu pentru ca am intarziat , deci ma razgandesc repede in ceea ce priveste verificarea mesajelor si imi bag capul in frigider. Mdeah , nimic ... comestibil. Daca tot am intarziat 2 ore la birou , ce mai conteaza inca una ? Voi lua masa la un restaurant , si dupa ce-mi umplu stomacul ma ocup si de munca. Ma indrept spre baie si intru in cabina de dus. Ma las putin purtata de magia picaturilor de apa , dar ies destul de repede dintre ele si ma imbrac cu hainele pregatite de ieri. Nimic special , doar o pereche de jeansi negri si un tricou cu vreo 2 marimi mai mari decat cele pe care obisnuiesc sa le port. Imi iau geanta si ies , dar nu inainte sa incui usa. Nici eu nu stiu de ce , dar eram foarte bine dispusa si asta se observa usor , avand in vedere ca le zambeam tuturor trecatorilor de pe strada. Ajung repede la cel mai apropiata terasa , dar nu apuc sa intru in ea ca vad intr-un colt de bloc masina " sefului meu ". Nici nu-i mai pot spune pe nume din moment ce nu-l stiu pe cel adevarat. N-am nici cel mai mic chef de o posibila cearta cu el , asa ca ma intorc cu spatele si o iau in directia opusa cu speranta de a nu ma zari. Nici nu fac 5 pasi intregi ca aud un " Sakura " care rasuna iritant in mintea mea.
- Sefule , cu ce ocazie pe aici ? spun cu un zambet tampit pe fata.
- Ce'i cu tine , Sakura ? Iti vine sa glumesti , avand in vedere ca nu ai venit azi la sediu ?
- Sa stii ca da. Chiar am chef sa rad ... Itachi !
- Poftim ?? Ce-ti veni ....
- Te rog pleaca , nu am chef sa vorbesc astfel de lucruri acum.
- Ce lucruri ?
- Tu ma crezi proasta ? M-ai mintit. Nu esti Sasuke Uchiha , iar daca negi eu am sters-o pentru ca nu am chef sa ma cert azi.
- Bine , bine ... nu neg nimic. Doar stai ...
- Pentru ce ?
- Ai dreptate , nu sunt Sasuke. Sunt fratele sau , Itachi Uchiha.
Scuze ca e scurt , dar voi posta mai des ...
Scuze ca a durat asa de mult dar mi-a mai venit o idee intre timp [ - Nu e destinul ! - ] , dar o voi continua si pe asta .. ;]
Cap. 7 : Itachi !?
Beep ! Beep ! Beep !
- Alo ?!
- Sakura , imi pare rau ca te-am trezit , sunt Neji.
- Neji ? ... Nu e nici o problema , dar care e motivul ? Vreo problema ?
- Nu , doar pura curiozitate ... Ce mai faci ? Cum e cu inlocuitorul ?
- Inlocuitorul ...
- Da , adica noul tau sef pana ma intorc , Itachi !
- Itachi ??
- Iisuse , trebuie sa-ti silabisesc , Sakura ?
- Nu ...
- Deci ? Astept un raspuns aici ...
- E bine. Dar de ce ai plecat ?
- Nu ai primit scrisoarea ? Ten Ten a ramas insarcinata si ne-am casatorit acum o saptamana , deci suntem in luna de miere.
- Nu pot sa cred ! Cand va naste ?
- Luna viitoare.
- Felicitari , lasa-ma sa vorbesc cu ea , te rog. Oricum nu am mai vazut-o de vre-un an. Macar sa o aud.
- Sigur ...
- Ten Ten !
- Saku , draga mea , ma bucur sa te aud.
- Doamne , felicitari pentru nunta si pentru copil , de asemenea.
- Multumesc , draga mea.
- Cand va intoarce-ti ?
- Cat mai curand posibil , vreau sa sarbatoresc cu voi toti inainte sa se nasca copilul. Sper ca vii la petrecere. Vei primi o invitatie peste cateva zile.
- Nu as rata asta pentru nimic in lume. Voi fi acolo cu siguranta. Scuza-ma acum dar trebuie sa inchid , mai vorbim si felicitari din nou.
- Multumesc , bye.
Nu stiu de ce sunt mai socata. De faptul ca Sasuke , adica Itachi , sau cine o fi , m-a mintit , sau ca in sfarsit Neji a cerut-o in casatorie pe Ten Ten. Oh , presimt ca va fi o zi lunga. Ma dau jos din pat cu o energie nefireasca mie si cobor in bucatarie. Inainte sa imi pregatesc micul dejun , imi verific mesajele. Cred ca am vreo suta de apeuri de la sediu pentru ca am intarziat , deci ma razgandesc repede in ceea ce priveste verificarea mesajelor si imi bag capul in frigider. Mdeah , nimic ... comestibil. Daca tot am intarziat 2 ore la birou , ce mai conteaza inca una ? Voi lua masa la un restaurant , si dupa ce-mi umplu stomacul ma ocup si de munca. Ma indrept spre baie si intru in cabina de dus. Ma las putin purtata de magia picaturilor de apa , dar ies destul de repede dintre ele si ma imbrac cu hainele pregatite de ieri. Nimic special , doar o pereche de jeansi negri si un tricou cu vreo 2 marimi mai mari decat cele pe care obisnuiesc sa le port. Imi iau geanta si ies , dar nu inainte sa incui usa. Nici eu nu stiu de ce , dar eram foarte bine dispusa si asta se observa usor , avand in vedere ca le zambeam tuturor trecatorilor de pe strada. Ajung repede la cel mai apropiata terasa , dar nu apuc sa intru in ea ca vad intr-un colt de bloc masina " sefului meu ". Nici nu-i mai pot spune pe nume din moment ce nu-l stiu pe cel adevarat. N-am nici cel mai mic chef de o posibila cearta cu el , asa ca ma intorc cu spatele si o iau in directia opusa cu speranta de a nu ma zari. Nici nu fac 5 pasi intregi ca aud un " Sakura " care rasuna iritant in mintea mea.
- Sefule , cu ce ocazie pe aici ? spun cu un zambet tampit pe fata.
- Ce'i cu tine , Sakura ? Iti vine sa glumesti , avand in vedere ca nu ai venit azi la sediu ?
- Sa stii ca da. Chiar am chef sa rad ... Itachi !
- Poftim ?? Ce-ti veni ....
- Te rog pleaca , nu am chef sa vorbesc astfel de lucruri acum.
- Ce lucruri ?
- Tu ma crezi proasta ? M-ai mintit. Nu esti Sasuke Uchiha , iar daca negi eu am sters-o pentru ca nu am chef sa ma cert azi.
- Bine , bine ... nu neg nimic. Doar stai ...
- Pentru ce ?
- Ai dreptate , nu sunt Sasuke. Sunt fratele sau , Itachi Uchiha.
Scuze ca e scurt , dar voi posta mai des ...
Când eram mai mică , ai mei s-au mutat de vreo zece ori. Doar că eu am reuşit să-i găsesc de fiecare dată.