03-10-2010, 12:57 PM
Uhhh fic nou:X:X si sunt prima 8->
Pai ce pot spune naratiune din plin foarte bine conturata, descrierea apare si ea desi in unele locuri umpic incalcita -ca sa zic asa- nimic grav... dialogul isi are si el meritele lui...
Puteai foarte bine sa descrii mai mult sentimentele pe care le simtea Kammy (parca asa il chema) cu privire la mutare:D
Greseli de tastare doar una am vazut "Ochii de un caprui-ciocolatiu, asemenea ciocolati" -ciocolatei
Si nu suna bine fraza puteai spune "Ochii sai caprui inchis, asemeni ciocolatei, ma priveau ingrijorati ..."
Oricum ideea e originala si sper sa veniti repede cu next-ul :*>:D<
Pupiceii!
Pai ce pot spune naratiune din plin foarte bine conturata, descrierea apare si ea desi in unele locuri umpic incalcita -ca sa zic asa- nimic grav... dialogul isi are si el meritele lui...
Puteai foarte bine sa descrii mai mult sentimentele pe care le simtea Kammy (parca asa il chema) cu privire la mutare:D
Greseli de tastare doar una am vazut "Ochii de un caprui-ciocolatiu, asemenea ciocolati" -ciocolatei
Si nu suna bine fraza puteai spune "Ochii sai caprui inchis, asemeni ciocolatei, ma priveau ingrijorati ..."
Oricum ideea e originala si sper sa veniti repede cu next-ul :*>:D<
Pupiceii!
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!