Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends? [16+ / 18+]

Capitolul 3
~Doua saptamani nebune si destul de ciudate?~

Sakura
Liceul Aurel Vlaicu este plin de cocalari si pitipoance! Sunt 9 A si am zis mersi cand am intrat in clasa ca nu am copii uitati de lume ca cei de a 10 a. Am in clasa cativa rockeri si restu nu stiu ce sant da nici nu mi prea pasa. Prima zi a fost plictisitoare, preotul a tinut slujba si directirul (pe care nu stiu cum il cheama) a tinut un discurs de o ora, crede am ca o sa mor acolo de plictiseala. Am o diriga de biologie si e tanara si foarte de treaba. Numele profesorilor mei nu il tin minte si nici nu prea as vrea pentru ca nu o sa stau prea mult aici. Am profesori de treaba din cate am putut vedea dar urasc romana. Stiu, cum se poate asa ceva? Ei bine am o profa mai proasta ca noaptea si la era ei mai mult tipa decat sa predea cred de pana acum. Avem o sala mare cu 6 cosuri de baschet si un teren de hambal si din cate am inteles se poate juca si volei in sala. Cand sa ne facem incalzirea era prima si faceam alergare usoara si ce bine sa nimerit un bou de la mine din clasa, sa ma darame. De nu l am injurat si l am omorat dupa ora de sport. O pitipoanca sa luat de mine ca de ce ascult asa tare muzica langa ea. Deci te rog, am ascultat muzica laga regina prostilor.
FLASHBACK
-Da, de ce asculti muzica langa mine? A intrebat una imbracata toata in roz.
-De ce te bagi in seama singura? E cumva scoala ta ca sa mi interzici sa fac ceva langa tine? Am intrebat deja iritata de tupeul ei.
-Da tu cine esti sa mi vorbesti asa? Daca iti dau doua palme vezi stepe verzi.
-Auzi ma, pitipoanca naibi, tu sti cu cine vorbesti? Cu fata la care nai sa mai indraznesti nici sa te uiti. Daca iti dau una te zbor de pe harta. A zis ducanduma in fata ei.
-Ce tupeu si rozalio si pe cine faci tu pitipoaca, curvo!
Asta a pus capac la tot! Am luat o pe par si i am dat mare genunchi in burta aceasta cazand la pamant. O tineam in continuare de par si cu cat tipa mai tare cu atat trageam mai tare de parul ei blond. Toata clasa mea radea de scena plus clasa ei.
END FLASHBACK
Tipa zisese ca o sa ma zica la director si ca o sa fiu exmatriculata dar, dupa ce i am aratat niste poze frumoase cu ea la baia baietilor si a tinut gura. De atunci nici ca sa mai laut de mine si nu sa mai uitat la mine. Cum stia ca am ora de romana si ea la fel se ascundea sau intarzia la ora doar ca sa no bat eu.
Am un coleg inteligent la ora de biologie ne a intrebat profesoara ce urmeaza dupa “anatomie” si ce raspuns credeti ca dat, “animologie”. Deci, la faza aia toti am inceput sa radem de prostia lui. O fata pe nume Yume au apucat o crizele de ras si mai mutl zici ca sughita nu ca rade.Deci am niste colegi tampiti, de treaba si amuzanti. Liceul tot de cacat ramane si profesori tot enervanti raman. Ce ma bucurat cel mai tare saptamana asta fost faptul ca Naruto a venit sa ma i a de la Piata Victoriei impreuna cu Hinata care din cand in cand mai dormea la noi.
Sambata seara am fost la un concert in are liber in piata Constitutiei si a fost super. Am fost cu Naruto si ceilalti prieteni si am strigat pana neau lasat plamanii. Distractia a durat pana pe la 2 seara cand am venit obositi si beti morti de la atata distractie. Toata noaptea am ras de Naruto cum lua fiecare stalp in barte dupa ce il dezlipeam de altu. Hinata cred ca era singura treaza dintre noi. Dupa ce am ajuns acasa l am lasat pe fratimiu sa se imprastie prin camera lui si eu am adormit imbracata la mine in camera.
A doua zi a venit repede si odata cu ea ziua de luni in care trebuia sa ma duc la scoala. M am trezit pe jos, patul era intors cu fundul in sus si dezastru in camera. Cand m am uitat la ceas era 12:05, daca eram in pat cadeam in cap. M am ridicat de jos agitata si m am dus la baie sa mi fac dus. Era sa mi rup gatu pe hol in timp ce alergam spre camera mea. M am imbracat cu niste pantaloni negrii si un tricou alb mai lung. Mi am aruncat in ghiozdan niste carti, m am incaltat cu baschetii si am iesit pe usa cu geaca intr o mana si ghiozdanul pe cealalta. Pana la Piata Victoriei am avut timp sa ma aranjez. Am ajus repede la liceu desi este foarte departe de mine. Curtea liceului era pe jumatate goala si nici un coleg nu era pe acolo asa ca am intrat si m am indreptat spre scara elevilor din cealalta parte a cladirii. Am urcat scarile in graba si i am vazut pe toti cum asteptau sa intre in cabinetul de Engleza (asta era prima noastra ora). M a simteam usurata ca nu am intarziat si ca nu imi fac o intrate deaia frumoasa de sa se uite toata clasa la mine.
A fost o zi destul de obositoare, la prima ora am dormit pe noi, la chimie am dat test predictive si iau un mare 3 iar la celelalte ore am dormit pe noi. Bine inteles ca o zi de scoala nu se putea termina fara sa te certi cu o proasta din clasa sau sa afli ca vei face parte dintr o tabara de fete care le urasc pe altele. Si toate astea intr o singura clasa.
Desi n ar trebui, ma tot gandesc la acel baiat Sasuke. Utima oara cand l am vazut a fost seara si era treaz, cred. Nu mi aduc aminte mare chestie. Decat ca am dansat pe mese cu fete si ca i am excitat pe baietii cand am dansat pe “You can leave your hat on” pentru ca incepusem sa ne dam din haine jos. Si dupa asta nu mi mai aduc aminte de nimic.
Sa revenim la liceu, nu? Marti a fost o zi plina de ras. Profu de mate a stat de vorba toata ora cu un student de al lui care a absovit si n am mai facut ora. Iar la a doua ora ne a facut obesrvatie ca na putut sa se inteleaga cu acel copil. La romana mai bine ii aduceam un papagal ca sa tipe la el nu la noi. Macar am stiut sa raspund fata de alte colege deale mele “minunate”. De la fizica si georafie am chiulit pentru ca adormeam pe banca daca mai ramaneam. Am mers intr un parculet da nu stiu sa spun locatia pentru ca nu cunosc zona. Am ajuns acasa pe la 9 si ceva si mai bine n o faceam. Din camera fratelui meu se auzea cum scartaie patul si de curiozitate am deschis usa sa vad ce face. Era cu Hinata dezbracati facand ceva ce nu vreau so fac prea curand. Am inchis usa fara sa fac zgomot si ma m dus la baie ca sa fac un dus apoi m am dus la mine in camera sa ma schimb de hainele de strada. M am uitat prin caietele de teme si imi era tare lene sa le fac asa ca le am pus inapoi. Stateam pe scaun si ma gandeam la liceu, la baieti si fara sa mi dau seama la Sasuke. Era indiferent, dragut, atragator si tacut. Bine inteles nu asta ti ai dori de la un baiat dar, el are ceva ce e mai presus de asta, ceva ce spre ca voi afla curand. Am lasat sa mi scape printre buze un oftat incet si m am intins in pat invelinduma. Stateam cu mainile sub cap si priveam tavanul visiniu apoi camera se lumina brusc si din nou devein intunecata. M am intors incept cu capul spre fereastra si priveam printre crengile copacului din fata ferestei la stalpu de iluminare de pe strada. Fusese un fulger care a fost urmat imediat de un tunet puternic. Am auzit o pe Hinata tipand si pe Naruto razand. Prostu in loc s o linisteasca el radea. Off…ce n as da sa am si eu pe cineva care sa ma tina in brate cand este o vreme ca asta dincolo de fereastra mea.
Ziua urmatoare a fost plictisitoare, de fapt asa au fost ambele saptamani. Orele au decurs normal nimic interesant. Abea astept sa ma mut si sa am si eu alta activitate inafara sa ma plictisesc la acest liceu superb.

Imi pare rau ca a durat atat si ca pentru doua saptamani am scris asa putin dar, am multe idei desi nu sunt implicate in viata mea. Poate o sa schimb putin ideea acestui fic "minunat".

Răspunsuri în acest subiect
RE: I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends?+16/+18 - de Heartagrama - 24-09-2010, 12:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.651 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  Simple banalităţi. Amy :3 6 3.266 21-12-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Crazy or lucky - [+18] Nywa 20 27.086 17-12-2011, 01:41 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Simple things Haribo 2 3.052 06-09-2011, 10:33 PM
Ultimul răspuns: Haribo
  Simple cuvinte MooN. 86 37.830 24-07-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: MooN.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 50.504 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Crazy Sex-Crazy Night (thriller-yaoi)18+ Aliss_anime 18 10.948 08-01-2011, 08:46 PM
Ultimul răspuns: Biscu' iz back ^^
  Lord of the Rings - More than friends? [ Yaoi ] Meal. 1 3.125 29-01-2010, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Prietenia [ Ino + Sakura= Best friends 4 ever ] InoLicious 5 5.597 02-01-2010, 04:16 PM
Ultimul răspuns: ~~Plastic~~

Utilizatori care citesc acest subiect:
16 Vizitator(i)