05-09-2010, 12:48 PM
Sisu` .. scuze ca am intarziat pe aici .. :-" .. Deci sa trecem la fic .. vreau sa`ti zic ca unele fraze nu le`am inteles chiar deloc .. ti`am zis chestia asta si pe mess .. plus ca ti`am dat o fraza din fic pe care nici tu nu ai stiut sa o deslusesti :]] .. Greseli de tastare .. :-? ai avut pe acolo da` se rezolva ^___^ ... nici eu nu`s mai buna ..
Cum a zis si Vampire~Queen .. cand povestea Sakura zicea`i ca ea are 17 si Naruto cu Sas`ke au 18 .. iar cand povestea Sas`ke ai zis ca implineste 20 :]] .. Aici am ramas ceva in genu`: ... ??? ..
Iar te stresez pe tema asta cu space dupa semnele de punctuatie .. ai pus pe unele locuri dar in altele pauza =_= ..
Actiunea .. putintel grabita :]] .. deja se si intalnesc .. fac pariu ca acum o sa se si sarute nu`i asa ? O.o .. nu mai tin minte cum mi`ai zis pe mess :]] ..
Deci astept nextu` si deabea astept sa vad ce se mai intampla ! Ja` Ne >:D< :*
Cum a zis si Vampire~Queen .. cand povestea Sakura zicea`i ca ea are 17 si Naruto cu Sas`ke au 18 .. iar cand povestea Sas`ke ai zis ca implineste 20 :]] .. Aici am ramas ceva in genu`: ... ??? ..
Iar te stresez pe tema asta cu space dupa semnele de punctuatie .. ai pus pe unele locuri dar in altele pauza =_= ..
Actiunea .. putintel grabita :]] .. deja se si intalnesc .. fac pariu ca acum o sa se si sarute nu`i asa ? O.o .. nu mai tin minte cum mi`ai zis pe mess :]] ..
Deci astept nextu` si deabea astept sa vad ce se mai intampla ! Ja` Ne >:D< :*