04-09-2010, 10:17 PM
Hey! Uite ca am ajuns si eu pe la ficul tau. E bunicel, dar mai ai mult de lucrat^^
Nu am inteles un lucru: Cand povestea Sakura, ai spus ca ea avea 17 ani si Naruto si Sasuke 18, iar cand a povestit Sasuke ai spus ca are 20 de ani. Hotaraste-te:))!
Estetica ficului lasa mult de dorit.
Ai unele fraze incalcite. In unele locuri nu prea am inteles ce vroiai sa spui.
In fine. Nu e prea original.
Mda...acum Sasuke se indragosteste de ea, raman impreuna dupa care fac vreao 5 copii si gata ficul:))
Ar fi fost mai bine daca Sasuke se indragostea pe parcurs de ea. Nu asa dintr-o data. Doar a vazut-o si gata [-( Da` ma rog, e ficul tau si faci ce vrei.
Ai mai avut si greseli de tastare.
Cam asta a fost tot ce am avut de spus. Astept un capitol urmator in care sa se vada ca ai evoluat...:pls:
Nu am inteles un lucru: Cand povestea Sakura, ai spus ca ea avea 17 ani si Naruto si Sasuke 18, iar cand a povestit Sasuke ai spus ca are 20 de ani. Hotaraste-te:))!
Estetica ficului lasa mult de dorit.
Ai unele fraze incalcite. In unele locuri nu prea am inteles ce vroiai sa spui.
In fine. Nu e prea original.
Mda...acum Sasuke se indragosteste de ea, raman impreuna dupa care fac vreao 5 copii si gata ficul:))
Ar fi fost mai bine daca Sasuke se indragostea pe parcurs de ea. Nu asa dintr-o data. Doar a vazut-o si gata [-( Da` ma rog, e ficul tau si faci ce vrei.
Ai mai avut si greseli de tastare.
Cam asta a fost tot ce am avut de spus. Astept un capitol urmator in care sa se vada ca ai evoluat...:pls:
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .