Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prietenia ca un cutit in spate

@Biush, sigur, am inteles poti citi de la :
"-Gata, copii puteti pleca. Ne vedem maine la ora 8. La revedere!
-La revedere, raspunsera toti." in jos. am modificat capitolul. Acum, am revenit cu unul nou. Capitolul 2. Cred ca o sa te plictiseasca precis...

Capitolul 2- Poate merita o sansa
Dimineata isi facea prezenta.
-Mirela, trezestete! Haide, nu mai ai 2 ani sa te scol! Vrei sa intarzii la scoala? ii spuse mama ei cam nervoasa.
-Mama, ok..ok.. ma trezesc!
-Te asteapta micul dejun! Grabeste-te!
-Bine! Acum cobor!
Mirela lua micul dejun si cobora jos, pentru a merge spre scoala. In fata parcului Fantana De Gheata se afla Mihai, noul ei prieten.
-Mirela! Nu m-ai sunat aseara...M-am gandit sa te astept aici. Mergem impreuna la scoala sau preferi sa mergi fara companie?
-Cred ca este in regula daca mergem impreuna..doar suntem prieteni, nu?
-Da...Tu esti noua aici?
-Pai da...Ce parere ai tu despre Amelia?
-Nu pot spune ca este o super zeita cum spune ea! Clar nu! Deobicei ea vrea sa fie prima, dar vad ca acum cand esti tu in clasa isi cam musca limba din prima zi. Deci tu ce parere ai despre Ion, colegul care te-a luat cu tupeu, ieri?
-Am aceasi parere despre Amelia dar cine stie, poate o sa se schimbe..
-Amelia? Nici vorba!Ea este o scorpie. Nu incerca sa o imblanzesti..
-Bine ..bine ma voi stapani!
Ajunsi in fata liceului, se intalnira cu Amelia,Ion si Lidia. Nu chiar tocmai placut pentru cei doi prieteni.
-Buna dimineata porumbeilor! Vad ca ai uun iubit din prima, colega cea noua! rase Ion.
-Buna si tie mistocarule! Nu eu cu Mihai suntem only prieteni!
-Buna Mirela! Nu il asculta pe fraerul asta! Vin-o cu noi sa ne distram azi! spuse Amelia.
-Ne gandim sa stai cu noi in banca astazi! Ce spui? Esti deacord? intreba Lidia.
Mirela se tot gandea ce avea sa le raspunda...se gandea ca nu ar fi atat de rau sa stea 1 zi cu ele in banca...dar o macinau si ganduri rele.In cele din urma, se gandi sa dea raspunsul:
-Da, voi sta. Multumesc din nou. Pe mai tarziu Mihai!
-Pa Mirela, ne vedem in clasa! Haide Ioane, nu mai sta gura-casca la majorete!

In clasa admosfera era mai linistita ca deobicei. In clasa intra doamna diriginta cu un anunt foarte important.
-Buna ziua dragi copii! AStazi va trebui sa plecati acasa. Se organizeaza un concurs. Maine veti afla toate datele necesar pentru participare. Numai cei cu note mari vor participa, deoarece , ne vor reprezenta scoala la concursul national. Este ca un fel de olimpiada si va avea loc cam peste cateva luni. Aveti destul timp sa va pregatiti. Va reamintesc ca acest concurs este pe baza de echipe de cate 4 participanti. Va spun despre ce este vorba maine la prima ora. Mai am un anunt foarte important. Amelia...
Deja cu totii abea asteptau sa afle despre ce este vorba in concurs, dar mai ales despre cea ce avea diriginta de spus, despre Amelia. "Sigur ori voi fi numita ceva foarte sus, or am o bursa in alta tara",gandea Amelia, privind-o cu dispret pe Mirela. Mirelei nu ii pasa despre ceea ce putea spune diriginta despre Amelia. Ei ii era indiferenta dar totusi ii placea sa se distreze.
-Amelia va fi suspendata din functia de presedinte al clubului MSN.''Moda scolii noastre". Cea care a fost aleasa este Mirela. Membrii clubului MSN, s-au hotarat sa o puna pe ea presedinte, deoarece stilul ei este unic. Cum imbina culorile si restul. Felicitari Mirela! Amelia...imi pare rau, dar iti poti castiga presedentia si in alt club. Gata, plecati acasa! Sa nu va prind prin curtea Liceului sau prin nu stiu ce alte parti! Datii drumul acasa! La revedere!
-Doamna diriginta,va multumesc mult! Sa le transmiteti membrilor clubului MSN, multumiri din partea mea! La revedere si o zi buna, spuse Mirela incantata de noua veste, favorabila pentru ea.
-Doamna, nu se poate!MSN este tot ce am! spuse Amelia, parca ca in desenele acelea animate.
-La revedere Mirela si Amelia, asta nu a fost decizia mea ci a membrilor.

Diriginta parasi clasa. Toti colegii Mirelei se adunasera la banca. O priveau ca pe un bibbelou si o tot intrebau daca va face vreo schimbare pentru ei.
-Ce schimbare? Este doar un simplu club de moda. Nimic deosebit.
-Este foarte deosebit,spuse Amelia, suntem intr-un liceu de moda, nu? Si cum spune presedintele ce culori se potrivesc si ce acesori..blah blah blah...asa se imbraca toti.
-Aha...foarte interesant. Eu spun sa plecam. Amelia, nu esti suparata?!
-Nu.. este meritul tau si poate eu si Lidia o sa invatam ceva de la doamna ''profesoara'',spuse ea razand.
-Bine. Cred ca nu sunteti asa de rele cum va descriau ceilalti. Bine ca suntem bune prietene acum
-Da.. sa ai incredere in noi, spuse Amelia cu un zambet viclean pe fata.
-Sigur!

Mirela se gandea...poate nu este asa de rau daca le mai dadea celor doua o sansa, nu? Doar erau colegi si trebuiau sa se suporte.

Cap. 2 e DONE. Astept comenturi urmatorul caps:
Capitolul 3= Popularitatea face ravagii intre prietene
Capitolul 4= Dusmance din nou
Capitolul 5= Vestea
-------- va continua lista.

Răspunsuri în acest subiect
Prietenia ca un cutit in spate - de Sibel. - 23-08-2010, 11:24 AM
RE: Prietenia ca un cutit in spate - de Abbeh. - 29-08-2010, 07:33 PM
RE: Prietenia ca un cutit in spate - de Sibel. - 30-08-2010, 11:31 AM
RE: Prietenia ca un cutit in spate - de Abbeh. - 30-08-2010, 01:48 PM
RE: Prietenia ca un cutit in spate - de Sibel. - 31-08-2010, 08:06 PM
RE: Prietenia ca un cutit in spate - de fake_fate - 01-09-2010, 03:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Prietenia Devine Dragoste - [+18] Copilul Zvapaiat ♥ 4 4.795 17-04-2011, 09:31 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Prietenia [ Ino + Sakura= Best friends 4 ever ] InoLicious 5 5.639 02-01-2010, 04:16 PM
Ultimul răspuns: ~~Plastic~~
  Prietenia ma invata sa traiesc Zyspar 4 4.270 27-09-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Pe muchie de cutit ~Arwen~ 1 3.386 10-04-2008, 02:58 PM
Ultimul răspuns: ~Arwen~
  Cand prietenia poate ucide.... loveless4ever 1 3.867 21-11-2007, 12:09 AM
Ultimul răspuns: dark_anime

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)