Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inca o sansa! [Tokio Hotel: Twincest +16.. +18]

Miley Meow: Ma bucur foarte mult ca iti place! ;)) Sper sa iti placa si in continuare :">
Imi pare foarte ray de nextul acesta atat de mic, dar cum am precizat mai sus, nu prea am timp sa scriu mult...
Enjoi :D

3.

-Ti-a trecut raceala? L-am intrebat, sarutandu-l pe varful nasului. Eram atat de obosit…
Isi puse mainile pe pieptul meu si isi ridica privirea. Avea zambetul acela pervers si satisfacut pe fata si ma saruta.
Cand am observat ca mainile incepusera sa ni se stafideasca, l-am convins sa iesim din baie, intr-un final fiindca, ca deobicei adormi pe mine. L-am luat in brate si nu m-am mai obosit sa ma usuc, l-am asezat si eu langa el, pe pat, uzi fleasca si adormi de cum atinse perna cu capul. Parul sau ud forma o pata inchisa la culoare pe unde ii era parul imprastiat si pielea ii deveni, brusc ca de gaina si tresari usor. Sigur visa ceva…L-am strans in brate, lipindu-l de pieptul meu.
Nu am avut vise, nimic. Doar am inchis ochii, iar in urmatorul moment déjà m-am trezit. Bill imi facea lini imaginare cu varful degetului pe piept, iar eu ma prefaceam inca ca dorm, sa vad pana unde ajunge. Vazand ca ramane la acelasi traseu am inceput sa ma joc in parul lui, acum scurt. I-am simtit obraji pe pipetul meu cum s-au miscat formand, cu siguranta, un zambet. S-a ridicat cu greu si ma privi, imi zambi, apoi ma saruta.
Am pus o mana pe capul lui sa-l tin ceva timp, iar el, dracusor, se urca pe mine, si adanci sarutul. Ma bunfi rasul, dar nu ma lasa sa rad. Continua sa ma sarute. Cand cobora pe gat, am reusit sa ma uit pe fereastra. Se intunecase. Se pare ca am dormit destul de mult…Ce o sa fac la noapte? Daca nu cumva era déjà…
-Cum ai dormit? Ma intreba putin indignat ca nu prea reactionez.
M-a bufnit rasul si i-am pus o mana pe talie, dandu-l jos de pe mine, asezandu-l la loc pe pat, langa mine, l-am strans in brate, lipindu-mi fruntea de a lui.
-Foarte bine, tu?
-Magnific!
Imi zambi si ma lua in brate. Dupa cateva momente de stat imbratisati si fara sa scoatem vre-un sunet, stomacul lui Bill se facu auzit.
A scos si el un sunet mic, parca ar fi tors, si mi-a dat mana la o parte ridicandu-se in fund. Si era gol.
-Tom?
-Hm..?
S-a intors cu fata spre mine rosu tot. M-a amuzat expresia lui si m-am ridicat in coate, zambindu-i, dandu-I de inteles ca e liber sa spuna ce doreste.
-Sti ca maine e ziua noastra, nu?
Drace, am uitat complet.
-Da, bineinteles! Am falsat un ras. Ti-am luat si un cadou…am dat de doua ori din sprancene.
Pe dracu, am norocul daca Gustav raspunde in seara asta la telefon sa-l rog sa cumpere ceva.
-Ei bine…vreau sa te rog ceva…
Acum obraji lui luara foc. Nu de alta, dar fiind gemeni simteam orice. Ma rog, aproape. M-am ridicat in fund si l-am sarutat pe obraz.
-As vrea…ma rog, ehm…vreau s-o fac eu cu tine..!
Cred ca ma hoblam la el ca dobitocu. Nu tocmai am facuto?
-Nu pricep! I-am zis scurt, curbandu-mi spranceana. El inca era rosu tot si isi freca mainile.
-Vreau sa ti-o trag...eu!
Aproape a tipat, iar eu inca m-a holbam la el. Imi venea sa rad ca un cretin, dar ma oprea uimirea care si ea era uimita, daca se putea asa ceva.
Pentru cateva momente mi l-am imaginat pe Bill in locul meu, deasupra mea, iar eu tipand si gemand de mama focului, ca el, de altfel.
Am clipit, iar el isi musca buzele.
-Tu vorbesti serios?
A dat din cap ca “Da”.
-Ei bine…
Ce dracu spuneam? Nu puteam sa zic nimic! In ochii I se citeau sperantele, iar buzele ii erau rosi de nerabdare pentru a imi afla raspunsul. Eu cred ca déjà incepusem sa transpri si cred ca ma inrosisem si eu !!
-O sa incercam si asta!
Georg avea dreptate. Sunt mai dobitoc decat el.
Bill rasufla usurat si imi zambi. Obraji nu ii mai erau atat de rosii, dar sigur inca dogoreau. S-a dat jos din pat si mi-a luat pantaloni de trening si s-a facut nevazut dupa ce mi-a zis ca se duce la bucatarie. Eu am ramas ca tampitu in pat, uitandu-ma in gol, imaginadu-mi un asemenea moment.
Eu, jos. El sus. Eu gem, el…si el, ce naiba ca si eu gem cand i-o bag…
-La dracu! Am tipat si m-am ridicat din pat luandu-mi niste blugi pe mine.
Nu puteam sa-mi imaginez asa ceva. Ce naiba? Era contra..legi? Dar si relatia mea era contra legilor. Si ar fi atat de…de…jenant?
M-am oprit la capatul scarilor uitandu-ma la Bill cum se plimba prin bucatarie. Mai boloborosea cate ceva cand nu ii iesea ceaiul destul de dulce sau altceva, dar pana la urma iesea delicious orice era facut de el.
Brusc imi veni in minte o imagine atat de perversa si erotica cu Bill, care desigur mi-a disparut atat de repede cum a aparut.
Am intrat in bucatarie, asezandu-ma pe coltul mesei. Bill cand m-a vazut a zambit, dar apoi s-a uitat lung la blugi de pe mine. Nici nu am realizat ca ii luasem pe cei de strada. Se intoarse inapoi la ce facea, iar eu procesam cum sa ii spun ca, imi e jena!
Mi-am lipit o palma peste fata, iar el se intoarse brusc, uitandu-se la mine. I-am trantit un zambet cretin, iar el isi ridica aceasi spranceana ca si mine.
-Esti ciudat! A inceput sa rada si a pus doua farfuri pe masa.
Ma uitam la el cum mergea prin bucatarie, cum tragea de pantaloni ca erau prea lagi, cum mai sufla cate un fir de par care ii statea pe fata…Cat de apetisant era.
Dupa masa, l-am sunat pe Gustav. In loc de “Buna” m-a intrebat ce sa ii cumpere lui Bill din partea mea. Deja stia. I-am indicat un nou magazin din Mall-ul din centru si i-am spus sa caute ce crede el ca este mai potrivit. Desigur, fiind un magazine exact pe gustul lui Bill, déjà mi-l imaginam pe Gustav injurandu-ma.
[Imagine: TheYaoiGuild.jpg]
Nush...cred ca astept sa pice ceva din cer...mai greu decat un fulg sau o picatura de apa sau sa gasesc pestisoru de aur alb, ca sa imi indeplineasca mai mult de 3 dorinte...
[Imagine: TheYaoiGuild02.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Inca o sansa! [Tokio Hotel: Twincest +16.. +18] - de BlackBunny - 10-06-2010, 03:14 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 36.904 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  O noua sansa la iubire Mùsè 3 3.094 18-07-2011, 03:06 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Oarba, dar inca te pot simti! Ely1496 19 11.115 29-04-2011, 10:51 PM
Ultimul răspuns: .Dudiii
  Soul mates [twincest] Kiufu^^ 2 3.185 10-04-2011, 10:19 PM
Ultimul răspuns: ..Chris.
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.973 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  O noua sansa la iubire ingerash-visator 8 6.129 15-03-2011, 08:28 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Minuni inca exista DJ_Biscuite 3 3.487 07-02-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  16 ani si inca o zi deeaH2elen 4 3.831 24-01-2011, 04:58 PM
Ultimul răspuns: deeaH2elen
  Dincolo de adevar( titlu inca nedefinit ) Lanna 0 1.970 25-10-2010, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Lanna
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 15.361 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)