25-05-2010, 09:29 AM
Eu una sunt perfect de acord cu ceea ce face Lucy . Parca pe tot parcursul anime-ului , ea a avut un anume scop , un rol destul de important . A ucis cu sange rece atatia oameni care chiar meritau sa moara , deoarece de cand era mica a fost supusa la chinuri groaznice . Nu a invatat ce e afectiunea , a suferit enorm in copilarie . Defapt ... cred ca nici nu stia ce e aia copilarie , din pacate , la modul cum se comportau acei oameni cu ea =[ .Acum cu totii am avea aceeasi parere . Un copil trebuie sa fie copil , sa nu cunoasca ura celor din jur , dezamajirea . Un copil trebuie sa zambeasca mereu , sa fie fericit .Singurul ei prieten inca de cand era mica era Kouta , care a indragit-o asa cum este . Il admir pe baiat , deoarece nu multi ar face ce a facut el . Altora le-ar fi frica de ea . In rest toti ceilalti copii isi bateau joc de ea. E normal sa-si exprime o asemenea ura fata de oameni , o ura ingrozitoare , pot spune .
In fata oamenilor ea era un monstru malefic , care trebuia ucis , dar in fata lui Kouta era o simpla fata . A fost singurul care a trat-o altfel decat ceilalti , nu s-a speriat deloc de ea si in plus s-a indragostit de ea . Lucy a invatat astfel ca mai sunt si oameni care ofera afectiune , si in asa fel a prins drag de Kouta . Cu ajutorul lui a invatat ce e dragostea , incepand sa mai tina si la alte persoane cum ar fi Nana , Yuka si altele =]
Pacat ca au fost doar 13 episoade , deoarece finalul mi-a pus multe intrebari . Chiar vroiam sa mai aflu cate ceva despre Lucy , sa vad cum s-ar fi comportat dupa acea seara .
In fine , imi place mult de Lucy , atat la aspect fizic cat si la cel moral . Este extrem de draguta , imi place mult parul ei roz<33 Si acele cornite <3 So kawaai ^^ . Totusi , as fi dorit sa vad mai multe saruturi cu ea si Kouta >.< Nu doar unul . Unul e putin >.< O admir pentru ce a facut !
In fata oamenilor ea era un monstru malefic , care trebuia ucis , dar in fata lui Kouta era o simpla fata . A fost singurul care a trat-o altfel decat ceilalti , nu s-a speriat deloc de ea si in plus s-a indragostit de ea . Lucy a invatat astfel ca mai sunt si oameni care ofera afectiune , si in asa fel a prins drag de Kouta . Cu ajutorul lui a invatat ce e dragostea , incepand sa mai tina si la alte persoane cum ar fi Nana , Yuka si altele =]
Pacat ca au fost doar 13 episoade , deoarece finalul mi-a pus multe intrebari . Chiar vroiam sa mai aflu cate ceva despre Lucy , sa vad cum s-ar fi comportat dupa acea seara .
In fine , imi place mult de Lucy , atat la aspect fizic cat si la cel moral . Este extrem de draguta , imi place mult parul ei roz<33 Si acele cornite <3 So kawaai ^^ . Totusi , as fi dorit sa vad mai multe saruturi cu ea si Kouta >.< Nu doar unul . Unul e putin >.< O admir pentru ce a facut !
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !