Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inca o sansa! [Tokio Hotel: Twincest +16.. +18]

Hello! ^^
Pai, sunt Antonia si imi fac si eu marea intrare pe la voi...;;)
Fiindca am o obsesie cu ficurile m-am gandit sa scriu si eu unul

~Disclaimer - Nu detin nici unul din personajele prezentate si nu fac profit pe urma lor !
So..asta este prima mea incercare si am si eu cateva reguli ;)
Prima regula: Criticati tot!
A doua: Vreau sinceritate multa!
A treia: Respectati primele doua reguli!;))
P.s: Scuze de lipsa diacriticelor! :">

1.

Intra in bucatarie, ca deobicei. Cascand, incercand sa-si dea parul de pe fata, tragand de ploapele grele. Se clatina, cand intinse mana spre frigider pentru a scoate ciocolata si farfuria cu vafe. Murmura ceva, cred ca un "Buna dimineata!" si se tranti pe scaun, puandu-si capul pe masa.
Nu se clinti nici cand m-am dus la el si m-am asezat, pe vine in fata lui, dandu-i suvitele la o parte. I le-am pus dupa urechie si mi-am presat buzele de obrazul lui rozaliu si moale. Mirosea a cirese. Am chicotit. Nu a uitat sa se dea cu crema.
Am continuat sa il mangai cu varful buzelor de la coltul guri pana pe gat, de unde l-am sarutat usor. El a oftat si s-a ridicat uitandu-se la mine. Am ras. Nu am putut sa nu rad. I-am asezat cana de portelan, rosie in fata lui plina cu ceai. El stramba din nas, imediat ce si-l trase.
-Esti racit! Bea...
Mi-am pus mainile in sold, incercand sa par autoritar.
A tacut. s-a lasat putin in fata, uitandu-se la lichidul wenghe-auriu si ofta, apoi lua cana cu ambele maini si lua o gura, nu inainte de a-si tine respiratia.
-Dezgutator...Nici macar zahar nu ai pus!
-Este ca un medicament, Bill! Nu ii trebuie zahar.
Am chicotit, cand i-am vazut expresia de catel ranit care ma privea cu ochii plini de sperante, pe care cu multa usurinta i le-am spulberat dupa ce i-am spus sa nu uite sa-si ia pastilele. Mi-am tras si eu un scaun si m-am asezat langa el, privindu-l cum mananca. A trebuit sa ii dau de cateva ori parul dupa ureche fiindca altfel il umplea de ciocolata.
-Ce facem azi?
Se uita la mine in timp ce lingea cutitul de ciucolata.
-Nu stiu, mi-am ridicat o spranceana, ce vrei tu!
Prin minte incepura sa-mi apara cele mai perverse imagini cu limba lui si acel cutit, dar au disparut repede, cand am realizat ca incepu sa vorbeasca.
-Pai, e Sambata...Putem vorbi toata ziua, sa ne uitam la Tv...,facem sex!
NU am putut sa nu zambesc dupa ultimul cuvant. Desigur, eram mai mult decat fericit, fiindca l-a rostit, dar eram absolut sigur ca nu va avea de gand sa reizistea prea mult la cat de racit este.
-Deci, ce vrei sa facem?
Mi-am dat ochii peste cap si m-am uitat cu o spranceana ridicata la el. Avea acel zambet pe fata. I-am luat farfuria de pe masa si am pus-o pe marginea chiuvetei, apoi m-am intors dupa borcanul de ciocolata. Bill era in picioare, rezemat de dulap, inca cu acel zambet. M-am chinuit sa nu bufnesc in ras, pana am pus ciocolatat la loc in frigider, apoi m-am dus langa el, si l-am sarutat scurt de pe varful buzelor. Frate, cat astepta asta...
-Sti foarte bine ce vreau eu.
-Nup, nu stiu! si-a pus mainile in jurul taliei mele. Ce vrei?
Iar incepea. M-am uitat pentru cateva momente la el urat, iar acetsta isi dadu ochii peste cap.
-De ce nu spui niciodata? Ce este asa greu sa scoti cateva cuvinte?
-De ce ti neaparat sa spun? nu aveam de gand sa ii raspund.
-De ce nu raspunzi?
-De ce sa raspund?
Si-a dat o palma peste frunte si m-a impins de langa el. Am fost baiat cuminte si m-am dat din fata lui, asteptand sa vad ce are de gand. Se urca pe dulap si lua pachetul de tigari de pe frigider.
Asa facea de fiecare data cand era suparat. Iar eu, luam pachetul si-l puneam la loc, fiindca nu aveam de gand sa stau in casa cu o pisica imbufnata.
Se incrunta la mine, dar se lasa imediat ce imi vazu chipul inexpresiv.
-Esti atat de enervate si sexy in acelasi timp…
Poate il indulceam putin.
Ma privi cu o spranceana ridicata si bufni usor enervat.
-Serios? Ce ti se pare sexy la mine?
Mi-am dat ochii peste cap.
-Totul, sti asta!
-De unde sa stiu daca nu imi spui niciodata?
Acum chiar eram iritat.
-Parca stiai totul…
Se dadu jos de pe dulap, si imi sari in brate. Ochii lui mari care ma aduceau la disperare ma priveau cu o mica stralucire, ceea ce nu era bine.
-Nu vrei niciodata sa vorbesti despre asta…Te face sa te simti prost?
-Nu! M-am rastit la el.
Nu trebuia sa ma rastesc la el. Cu toate ca Bill a inceput sa rada si ma sa ma stranga mai tare in brate. Nu am mai zis nimic, sperand ca poate lasa la o parte subiectu asta. Isi puse capul e pieptul meu si incepu din nou.
-Sunt multe lucruri care mi se par sexy la tine, vrei sa sti?
Am tacut. Déjà imi era frica de ce urmeaza.
-In primul rand, imi place corpul tau! Cu mana dreapta, imi strangea la spatele, tricoul in mana, iar stanga si-o plimba pe sub, pe pieptul meu. Avea mainile atat de reci. Dar nu am spus nimic, l-am lasat sa-si continue jocul.
-Imi place mai ales cand esti deasupra mea! Ma saruta pe gat. Esti greu, si ma simt in siguranta. Am ras si l-am sarutat pe varful nasului. Incepu sa se inroseasca rau, si nu cred ca sin cauza unui simplu sarut, apoi incepu sa-si muste buzele. Isi lipi obrazul de al meu si imi sopti:
-Imi place cand intri in mine! Gata, déjà simteam cum imi ardea tot corpul. Esti asa grijuliu si delicat, si imi place sa te privesc cum te chinui sa fi romantic.
Ma saruta pe obraz, coborand pe gat, lovindu-mi pielea cu varfuli limbi si lasand o mica, dara, apoi ma musca usor.
-De multe ori esti atat de mare, susipina usor, parca ar fi gemut. Nici nu iti imaginezi ce bine ma simt…
Mi-am lasat capu pe spate, inchizand ochii si am scos un mic sunet, ceea ce ma mira. Eu nu scoteam sunete cand eram excitat. Drace, dar acum eram prea!
-Vezi, se dadu putin mai in spate, vad cum reactionezi. De ce nu vrei sa ma faci sa ma simt si eu la fel?
Am rsuflat putin, dar nu usurat. M-am uitat la el si mi-am dat ochii peste cap. Bill zambi si ma saruta pe obraz, imediat ce se urca la loc pe dulap, si ma trase si pe mine.
-Imi place cand ma saruti peste tot, si-a marit ochii, clipind de doua ori, esti atat de dulce si de pervers in acelasi timp. S-a inrosit. Ai niste buze atat de catifelate si…apetisante.
Isi trecu involuntar, limba peste amandoua buzele si se lipi de perete.
Am ras in sinea mea cand i-am observat pantaloni, prinzand contur. Stiam cat de tare se excita doar cand il ating, dar niciodata nu mi-am dat seama ca niste simple cuvinte in aduce in starea asta. Mi-am fixat privirea in ochii lui si am zambit usor si pervers.
-Iubesc cand mi-o sugi! Bill suspina si isi stranse picioarele. L-am prins la timp de genunchi si i-am despariti picioarele asezandu-ma intre ele. Nu am putut sa ajung la el din cauza dulapului. Incepuse sa respire greu si sa-mi evite privirea.
M-am aplecat spre el, ajungand cu buzele pe gatul lui. Corpul incepu sa-I tremure si respire greu.
A vrut sa vorbesc, si asta fac…
-Imi place cand ma implori sa intru mai tare, in tine, sau cand mai suspini cate un “Te iubesc!”. Am ras usor. Suna atat de patetic…
Se incunta si isi intoarse privirea spre mine.
-Dar ma innbuneste!
Bill incerca in continuu sa-si stranga picioarele, dar imi pusesem coatele pe genunchi lui, in asa fel sa nu se miste, tinadu-l de incheieturile mainilor in acelasi timp.
Inca evitandu-mi privirea, incepu sa tremure si mai tare, atunci mi-am dat seama ca nu mai are mult. Am pus usor mana deasupra pantalonilor lui Bill, incergand sa nu il ating, momentan. Aveam de gand s ail necajesc putin.
-Dar sti ce iubesc ce mai mult? I-am soptit usor la ureche, iar el scoase un sunet mic.
Atunci l-am prins brusc de mandrie, si l-am apasat destul de tare. Bill isi trase picioarele si le indoi, gemand foarte tare. Nu am facut decat sa stau si sa privesc, uimit reactia pe care o avea. Pentru cateva secunde, eram sigur, ca privirea mea oscila intre soc si o placere de nedescris, vazandu-l pe Bill asa.
Am simtit cum se umezeau pantalonii lui si am inceput sa rad. Bill se inrosi mai rau decat un rac, si imi evita privirea, inca gafaind.
-Nu te mai uita asa! Imi ordona, avand o voce ragusita.
Mi-am dat ochii peste cap si l-am tras de pe dulap, luandu-l in brate.
-Haide, ai nevoie de un dus.
[Imagine: TheYaoiGuild.jpg]
Nush...cred ca astept sa pice ceva din cer...mai greu decat un fulg sau o picatura de apa sau sa gasesc pestisoru de aur alb, ca sa imi indeplineasca mai mult de 3 dorinte...
[Imagine: TheYaoiGuild02.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Inca o sansa! [Tokio Hotel: Twincest +16.. +18] - de BlackBunny - 19-05-2010, 09:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 36.904 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  O noua sansa la iubire Mùsè 3 3.094 18-07-2011, 03:06 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Oarba, dar inca te pot simti! Ely1496 19 11.115 29-04-2011, 10:51 PM
Ultimul răspuns: .Dudiii
  Soul mates [twincest] Kiufu^^ 2 3.185 10-04-2011, 10:19 PM
Ultimul răspuns: ..Chris.
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.973 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  O noua sansa la iubire ingerash-visator 8 6.129 15-03-2011, 08:28 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Minuni inca exista DJ_Biscuite 3 3.487 07-02-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  16 ani si inca o zi deeaH2elen 4 3.831 24-01-2011, 04:58 PM
Ultimul răspuns: deeaH2elen
  Dincolo de adevar( titlu inca nedefinit ) Lanna 0 1.970 25-10-2010, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Lanna
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 15.361 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)