Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One life...One love(a sasusaku love story)

Buna...am venit cu nextu.. sper sa va placa....si acest capitol va fi din doua parti:D:D

Trecutul care inceraca sa reinvie (partea I)

Urmatoarea saptamana m-au externat de la spital.Viata mea isi release cursul asa cum era inainte de rapire.Cand am mers la scoala am aflat de la Hinata ca Ino se indragostise de noul venit, Sai. Era un baiat dragut si semana intr-un fel sau altul cu Sasuke. I-ar sta foarte bine cu Ino.. el e atat de calm iar ino mai dinamica si cum se spune:Contrariile se atrag.Se apropia vacanta de Craciun si atmosfera de sarbatori se simtea din ce in ce mai mult.Orele deveneau din ce in ce mai plictisitoare si mai lungi, in special pentru Naruto care nu putea sta locului pe scaun.Am inchis ochii si mi-a aparut in fata Sam...uitasem complet de ea. Doua lacrimi cristaline mi-au aparut in coltul ochilor doar pentru ca ma simt mizerabil.Ne-am promis ca o sa ne sunam si ca vom ramane cele mai bune prietene, dar se pare ca nu s-a intamplat asa.Mi-am luat telefonul de pe noptiera si am inceput sa-i formez numarul...se pare ca inca il mai steam.
Beep...
-Alo? Cine e?a intrebat o voce aparuta din trecut...
-Bu-...
Deodata am inchis telefonul si am inceput sa plang.Nu am putut vorbi cu ea...simteam ca o s tipe ca o sa zica ca ma uraste...la fel cum a facut Ino atunci de mult.
~~Flashback~~
Dupa doi ani de la plecarea in America...
-Alo Ino?Ce mai faci?a intrebat o voce de fetita mica...
-Sakura?Nu ti-am spus ca te urasc!Nu vreau sa mai aud nicioadata de tine!
Si atunci telefonul s-a inchis provocand lacrimi fetitei cu parul roz...
~~End flashback~~
Ritmurile fierbinti ale melodie Balkan Girls incep sa se auda in toate camera mea.Cu teama ridic telefonul sa raspund...mi-e frica sa nu fie ea....Cu o voce inabusita de suspine reusesc sa spun un “Alo” fara viata.La capatul celelat era Sasuke.Ma sunat sa-mi spuna sa merge sa ne plimbam si ca in zece minute e la mine.Mi-am sters lacrimile si am inceput sa ma imbrac cu primele haine care mi-au cazut in mana.Am luat o fusta alba mini, un maieu rosu care avea desenata o inima mare pe care scria”I love you” si o pereche de bascheti rosii de la Nike.Am mers in sufragerie si am dat drmul la televizor pentru ca nu mai am ce face.Deodata usa s-a deschis si Sasuke a intrat inauntru.Sora a aparut din camera ei si l-a intrebat daca Itachi este acasa fiindca vrea sa-i faca o surpriza.Sasuke a aprobat dupa care a venit si s-a asezat langa mine pe canapea.A vazut ca am ochii rosii si m-a intrebat:
-Sakura, de ce ai plans?
-Ba nu am plans....ce te face sa crezi asta?am intrebat sperand sa-l mint.
-Stiu ca ai plans deoarece ai ochii rosii.
Nu puteam sa-l mint si lacrimile mi-au invadat din nou chipul.Mi-am pus capul la pieptul lui si am plans timp de o ora.Sasuke nu a intrebat nimic sperand sa-i spun singura.M-am uitat la chipul sau si am vazut ca il durea sa ma vada plangand.I-am povestit de incercarea mea de a vorbi cu Sam si de faptul ca imi era dor de trcut si ca mi-as dori sa dau timpul inapoi.
-Daca ar ceva ce ai putea schimba ceva la trecutul tau...ce ai modofica?
-Nimic...toul era perfect asa cum era.
S-a ridicat in picioare si s-a indreptat spre usa spunand:
-Daca ti-e atat de dor de trecut ar trebui sa te intorci la parintii tai si sa-l reinvii...
Apoi a plecat.Il ranisem foarte tare...dar nu stiu cum.
Urmatoarea zi la scoala Sasuke nu ma bagase in seama toata ziua.Am incercat sa vorbesc cu el, dar pleca sau pur si smplu ma ignora.Multe zile au trecut si tot nu ma baga in seama.Era suparat pe mine, iar eu nu steam de ce...
Azi nu mai am fosta de a cobori din pat din cauza lipsei lui Sasuke.Mi-e tare dor de el, iar el pur si simplu nu ma baga in seama.Singurul motiv care ma face sa ma ridic din pat este faptul ca nu vreau sa o ingrijorez...Inainte de inceputului orelor Dirigintele ne-a spus cavom avea doi elevi noi transferati din New York....o fata si un baiat.In acel moment in clasa a o fata nu mai inalta ca mine cu ochii verzi si parul verde spre albastru si un baiat care avea ochii ca onix si parul cifulit intr-un anumit fel.La mana purta doua bratari negre ca cele pe care...i le-am dat lui Mike....Nu se poate...Erau Mike si Sam...
Doua lacrmi mi s-au scurs pe fata si am fugit spre baie.Am dat cu pumnul in oglinda spargandu-o.Ce cautau aici....si mai ales acum cand Sasuke s-a suparat pe mine...Deodata cineva imi pune mana pe umar.In reflexia cioburilor ce ai mai ramas dn oglinda o vad pe Hinata.
-Sakura...esti bine?
Intrebarea ei atat de nevinovata ma facea sa plang si mai tare , adr mi-am inghitit larimile si i-am spus ca da.Ne-am intors amandoua in clasa.Se pare ca dirigintele facuse o mutare a bancilor astfel incat eu statem in banca cu Mike, iar Sasuke cu Sam. M-am uitat la privirea lui Sasuke...nu parea deloc afectat ca nu mai statea cu mine.Mi-am mutat privirea catre Sam si am observat ca-l sorbea din priviri pe brunetul mea.Fara nici un chef de viata m-am asezat in banca. Cum m-am asezat in banca Mike a inceput sa-mi puna intrebari de genul:”Ce-ai facut in tot timpul asta? ,Sora ta cum o mai duce?” si tot felul de tampenii deastea.Din fericire n-am apucat sa raspund la niciuna deoarece ora incepuse.
In pauza am mers la Sam si am intrebat-o cum de a ajuns aici.Aceasta mi-a povestit ca tatal ei a primit o oferta de lucru aici si asa s-au mutat toti, iar Mike venise pentru ca mama sa si-a transferat la munca aici...Am iesit in curtea liceului si m-am asezat pe o banca.Mike apare de nicaieri si se aseaza at mai aproape de mine.M-am indepartat de el cat de multi imi permitea banca.S-a lipit de mine si m-a luat in brate.M-a intrebat daca il mai iubesc si apoi....m-a sarutat.Fara sa stiu un alt brunet cu ochii de onix privea toata scena ascuns dupa un copac.Atunci inima s-a sa spart in mii si mii de bucatele...a plecat lasand in urma mireasama parfumului sau si amintirile sale alaturi de mine.
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Psihologia dragostei: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4333
Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)
[Imagine: Jana_sig.png]

am aterizat si eu pe aici deci:
greseli: trcut-trecut

-Daca ar ceva ce ai putea schimba ceva la trecutul tau...ce ai modofica?- Daca ar fi ceva ce ai putea schimba la trecurul tau...ce ai modifica?..asa parca are sens nu?

-Nimic...toul era perfect asa cum era.-semnul exclamarii >.<

steam-stiam

Singurul motiv care ma face sa ma ridic din pat este faptul ca nu vreau sa o ingrijorez.-pe cn sa nu ingrijoreze?..eu miam dat seama ca pe sora ei dar alti poate nu isi dau seama

cavom-ca vom

,Sora ta cum o mai duce?”-cn tea invatat sa pui virgula acolo?
Fara sa stiu un alt brunet...-fara sa stiu, un alt brunet...

Atunci inima s-a spart-a cui inima a baiatului de la coltul strazi? -era Atunci inima i s-a spart...

ai avut cateva greseli de tastare si de punctuatie fi mai atenta...
dialogul nu e sec...descri bine sentimentele si actiunea
ai o idee originala...deci spor la next :bye:

Hy! Ma bucur foarte mult ca ai pus nextul ca nu mai aveam rabdare. Descrierea a fost foarte buna in acest capitol...mi-a placut la nebunie deoarece ai reusit sa descrii foarte bine sentimentele pe care le simtea Sakura...imi place. Dialogul nu a fost deloc sec....chiar mi-a placut. Greseli de tastare nu prea am vazut, virgule nu iti lipsesc.
Se pare ca ficul incepe sa se complice odata cu venirea colegilor noi la academie :X, ma bucur insa ca Sakura a revazut-o pe Sam, dar Mike e asa un nesimtit i-a despartit pe cei doi indragostiti...probabil ca Sasuke sufera in aceste momente foarte mult.
Pana cand pui nextu te :* si spor la scris

am observat cateva greseli:
"mi" => mi-e sau imi e
"teri" => trei
"maini" => mainii
"intreb" => intreg
"decoteul" => decolteul
"inpotrivesc" => impotrivesc
"daguto" => draguto
"aspus" => a spus
"scaraba" => scarba
"fa" => va
"car" => care
"suferint" => suferinta
"de trebuia" => de ce trebuia
Good :D... naratiunea este buna, descrierea hentaiul a fost si ea buna, iar dialogul este ok. greselile le-am enumerat. mama ta nu iti da sa mananci de mananci litere si cuvinte? ;)) estetica ma deranjeaza. dupa fiecare semn de punctuatie, lasa loc liber. ok?
astept nextu' ^^
chu & gambate & kissu' :*:*
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Hy...am revenit cu nextul, si-mi pare rau daca va dezamagesc, dar nu pprea am avut inspiratie, dar nici nu vreau sa grabesc prea tare actiunea...Enjoy^_^

Vizita parintilor

M-am ridicat din pat, parasind imbratisarea brunetul si am luat niste haine din dulap pentru a face un dus. In timp ce imi dadeam hainele jos, am dat drumul la apa calda. Incetul cu incetul oglinda se aburi lasand in ceata tot ce se reflecta in ea. Pe gresie s-a asternut o patura de vapori de apa ce s-au transformat in picaturi, facand-o alunecosa. Pasesc sub jetul de apa, pentru a-mi purufica corpul si pentru a-l improspata dupa o noapte de cosmar. Am iesit de sub dus si am sters oglinda. Imi priveam corpul si un sentiment ciudat mi-a invadat corpul. Era un sentiment crud pe care nu-l mai simtisem niciodata...un sentiment de razbunare ce-mi orbea ratiunea si facea ca toate celelalte sentimente ale mele sa devina incolore. M-am imbracat si m-am dus sa vad ce a facut Sora la concert. Am batut la usa de la camera si nu am primit nici un raspuns. Am intrat inauntru si patul era exact ca ziua precedenta. Speriata, am mers la mine in camera si l-am intrebat pe Sasuke daca stie unde e Sora. Acesta a inrosit si a spus ca exista un motiv pentru care el a dormit la mine pe canapea seara trecuta. Atunci am simtit ca obrajii imi i-au foc.
Deodata s-a auzit un ciocanit la usa. In timp ce eu am mers sa deschid usa, Sasuke s-a dus in sufragerie si a dat drumul la televizor. Cand am deschis usa am ramas socata...
-Ma-ma...ta-ta , am spus silabisit.
-Oooo....Sakura, scumpa mea fetita! am spus asta si m-a imbractisat.
-Ce cautati voi aici? am intrebat mirata de prezenta parintilor mei aici.
Mama mi-a spus ca o sa mergem toti la cabana din muntii Anzi de sarbatori si ca nu accepta un raspuns. Am primit-o inauntru si l-am chemat pe Sasuke. Le-am facut cunostiinta si ne-am asezat toti in sufragerie.
-Si unde e sora ta? a intrebat tata suspicios.
-Aaa...s-a dus sa-si cumpere ceva! am spus alarmata.
Am fugit la baie si am sunat-o pe Sora sa-i spun despre excursia planificata de parintii nostri si sa cumpere ceva. Aceasta m-a intrebat de ce.
-Se vede ca nu i-ai mai vazut pe parintii nostri demult. Ar face spume daca ar afla ca am fost singura ca Sasuke toata noaptea.
Am inchis telefonul si m-am gandit la evenimentele din seara precedenta. Am mers in sufragerie si l-am luat pe Sasuke din plictisitoarea discutie dintre el si parintii mei. L-am rugat sa nu spuna nimanui ce a facut Mike, pentru ca parintii mei m-ar lua inapoi cu ei inapoi. Deodata usa de la apartament s-a deschis si Sora insotita de Itachi au intrat. Parintii mei au imbratisat-o pe Sora si i-au spus despre excursia de sarbatori. Aceasta a spus ca vine doar daca poate veni si Itachi, iar Itachi a spus ca poate veni doar daca il poate lua si pe fratiorul sau. Parintii mei neavand de ales au acceptat. Am sarit in sus de bucurie si i-am pupat pe amandoi pe obraz. Dupa ce au mai depanat cateva amintiri cu Sora, cei doi parinti au plecat la hotelul unde se cazasera.Inainte sa plece ne-au spus ca plecam in urmatoarea zi, cu avioul la ora opt dimineata. Cand au plecat era ora doisprezece. Am mers in casa si m-am schimbat in niste haine mai groase, iar dupa l-am luat pe Sasuke si am iesit pe afara.
Pe drumul pustiu si cunoscut catre parcul de langa liceu s-a asternut o liniste enervanta si de neptruns.Incepeam sa devin nervoasa, deoarece Sasuke nu spunea nimic si privea in gol. M-am oprit in fata lui si m-am uitat la chipul sau. Parea oboist, iar sub ochi de iveau ceracane. Era palid si mainile ii atarnau greu pe langa corp.
-Sasuke, te simti bine? am intrebat speriata.
-Sunt putin oboist... n-am inchis un ochi toata noaptea. a spus brunetul cascand.
-Ce naiba puteai face in afara sa dormi? am intrebat simtind ca devin furioasa.
-Pisicuto, dupa ce te-am dus acasa si te-am schimbat, am stat sa vad cum dormi, ca in cazul in care te trezeai si aveai nevoie de ceva sa fiu acolo.
-Sasuke... multumesc.am murmurat, lacrimile scurgandu-se pe obrajii mei, in timp ce l-am luat in brate. Brunetul mi-a spus ca am vorbit in somn. Speriata si jenata de ce puteam spune l-am intrebat ce a auzit, deoarece eu nu imi pot aminti ce am visat.
-Pai in mare parte ai zis numele meu, iar la final ai spus “Sa putrezesti in strafundurile iadului”...asta pentru cine a fost? Sper ca nu pentru mine.
Amintindu-mi visul i-am povestit lui Sasuke ca alergam dupa el, dar el nu se oprea, iar cand in sfarsit s-a oprit a aparut in fata mea Mike. L-am luat pe Sasuke de mana si am inceput sa-l trag spre apartamentul sau si al lui Itachi.El m-a intrebat curios unde mergem, iar eu i-am zambit si i-am spus ca are nevoie de odihna, ca sa se poata trezi maine dimineata...in caz in care mai vroia sa vina.Brunetul a ras si m-a urmat.
Cand am ajuns la apartamentul sau, am intrat si l-am pus..mai bine zis l-am trantit in patul sau.I-am dat jos geaca, iar dupa aceea l-am acoperit cu o patura albastra. L-am sarutat pe frunte si am iesit din camera. M-am dus in sufragerie si am dat drumul la televizor. Pentru ca nu aveam ce sa vad, m-am ridicat si m-am uitat in camera lui Itachi.
Era o camera medie cu peretii negri si cateva rafturi cu carti. In mijloc era un pat de doua persoane ravasit. Cearsaful negru era jumatate in pat, jumatate pe jos si pernele aruncate intr-un colt al camerei. Am oftat si m-am gandit ca daca ii fac patul nu strica. Am luat cersaful negru si l-am pus in cosul cu rufe, iar apoi am acoperit patul cu altul albastru. Fetele de perna le-am pus si pe ele in cos si le-am inlocuit cu altele albe cu dungi albastre. Apoi am luat o carte din biblioteca lui Itachi si m-am dus in sufragerie sa citesc.Timpul a trecut si s-a facut ora sase dupa- amiaza. Am pus cartea la locul ei si am mers in camera la brunet sa vad daca s-a trezit. Deschid usa incet si intru, incercand sa nu fac zgomot. Vazand ca inca doarme, i-am dat un sarut pe obraz si m-am indreptat spre usa.Am parcus incet si fara galagie holul. Cand am vrut sa deschid usa, doua maini calde m-au cuprins de talie.
-Te rog sa mai stai putin...

Please give me replyes:D arigatou:X
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)

cum se face ca numai eu trec pe aici? whatever, uite greseala:
"ca" => cu
descrierea este ceva mai buna fata de capitolul precedent. naratiune... pfff! este grabita! dialogul este bun, desi undeva a fost putin cam sec. greseala (s-ar putea sa mai ai da nu am fost atenta dupa ele) am spus-o. mai da ce harnica e sakura! opusul meu ;)). si cel care a prins-o pe saku, e sasu nu? sper ca da! si o sa ne dai un hentai bunicios? ;;) o faci pentru mine? ;;)
astept nextu'^^
chu & gambate & kissu' :*:*
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Yupii! Imi am revenit si eu si am citit ambele capitole......Esti nebuna...scena cu hentaiul a fost foarte bine descrisa...si intr-adevar ai avut foarte multa descriere frumoasa in capitolul acela.

Acum sa trecem la capitolul acesta. Imi place foarte mult si da are si acestadescriere. Dialogul este bunicel iar naratiunea este foarte bine imbinata cu restul modurilor de expunere. Greseli de tastare nu am vazut, sau poate una pe care a mentionat-o Nya_Love. Ma bucur insa ca Sakura a reusit sa treaca peste viol...bineinteles ca nu ar fi reusit fara ajutorul lui Sasuke.
So.....astept urmatorul capitol...si sper sa fii rapida. :*:*:* Spor la scris!

Hy...am revenit cu nextul. Sorry ca e asa mic, sau cel putin asa mi se pare mie. Sorry Nya_Love ca nu e cum vroiai tu, dar e prea devreme. Si multumesc tie si lui ***candy bar*** pentru commuri...sper sa va placa si capitolul asta

SASUKE NU O POT FACE

M-am intors cu fata spre Sasuke sa vad expresia fetei sale. Ochii sai negri asemeni unui abis al umbrelor m-au fixat cu privirea. Nu puteam sa refuz acei ochii oricat de mult as fi incercat...simteam ca orice fel de rezistenta era inutila si deloc necesara. Nu aveam de ce sa ma tem de brunet. Am incuviintat si am mers amandoi in sufragerie. M-am uitat prin colectia de DVD-uri ale celor doi bruneti. Printre multele filme de actiune si groaza am remarcat filmul meu preferat “Twilight”.Un film ce infatisa imensa dragoste a unui vampir, Edward, pentru o muritoare, Bella. Sentimentele lor se impletesc asemeni unei legaturi puternice din otel. Sper ca si dragostea noastra, a mea si a lui Sasuke, sa fie la fel de puternica pentru ca mai puternica de atat nu cred ca este posibil. Am dat drumul la DvD- player si m-am asezat langa Sasuke. Am urmarit filmul atenta, desi stiam fiecare parte si fiecare replica a fiecarui personaj. Pret de un moment mi-am intors privirea spre Sasuke. Nu parea atat de interesat pe cat parea eu, dar il intelegeam... baietii nu pot intelege lucruile de genul asta, atat de sentimentale si pline de inteles. Cand am intors privirea spre ecran am prins momentul cand Edward o saruta pe Bella pe gat la balul de absolvire. Am tresarit si pielea mi s-a facut de gaina. Deodata tot felul de amintiri mi-au napadit in minte, amintirile acelei seri in care am vazut fata adevarata a lui Mike...acea seara in care am fost o victima a propie mele prostii. Regret faptul ca am acceptat acea scrisoare ce parea sincera de la un mincinos. Sasuke a interpretat gresit aceasta... tresarire si s-a apropiat de mine in momentele in care ar fi trebuit sa se indeparteze. Am incredere in brunet si nu m-am indepartat, altfel fi crezut ca sunt psihopata. L-am lasat sa ma sarute si i-am raspuns. S-a aplecat incet peste mine, iar eu a trebuit sa ma las pe spate pe canapeaua de piele neagra.Mirosul de piele imi invada narile si mi le arse ca si cum as inspira foc. Sarutul brunuetului se lungi mai mult decat unul normal. M-am lasat cuprinsa de sarut cand i-am simtit man ape spatele meu, intrand pe sub bluza si ajungand la sutien. Atunci am tresarit si l-am impins pe brunet.
-SASUKE NU O POT FACE!am tipat la bunet.
M-am indreptat spre usa cu o viteza alimentata de frica acelei amintiri ce aparuse in timpul filmului. Pe strada am incetit pasul in asa fel incat pasii mei sa nu se auda. Sasuke a aparut in spatele meu, dar l-am ignorat mergand mai departe.
-Sakura, te rog iarta-ma...nu am vrut. se tot ruga brunetul.
Lacrimile imi navalira pe fata.Nu puteam sa le opresc si nici nu vroiam asta. In cateva minute am ajuns la bloc. Am urcat repede scarile, cu brunetul in urma mea. Cand am ajuns la apartament am observat ca usa era inchisa.Am scos repede cheile din blugi si am intrat. Inainte sa inchid usa, m-am uitat o data la brunet. Pe chipul sau nu puteam citi nimic. Era asemeni unui jucatour de poker, chipul nu-i trada niciun sentiment, oricare ar fi acela. Sasuke crezu ca fusese iertat, dar in momentul cand a facut un pas sa intre in apartament, i-am trantit usa in nas. Mi-am dat geaca jos si m-am rezemat de usa, lasandu-ma incet in in jos.

(sorry daca are greseli)

Yeyyy! Ai pus nextu ...cat ma bucur. WOW nu am vazut nici o greseala!!!. Descrierea este foarte buna....mi-a placut la nebunie. Dialogul a fost putin si bun iar naratiunea a fost foarte perfecta. De actiune nu mai am ce sa mai zic...pentru ca este absolut superba si te tine de fiecare data cu sufletul la gura, astepand nextu'. Si da asta fac si eu acum iti astept cu nerabdare urmatorul capitol.
:*:* si spor la scris!

Ok...am venit cu nextul...sper sa va placa...

Pierderea dragostei

Urmatoarea zi, soarele a rasarit mult mai puternic emanand speranta unei zile calduroase. M-am ridicat din pat si m-am indreptat spre baie. Peste 10 minute m-am uitat la ceas si am incremenit. Mai aveam doar un sfert de ora pana cand trebuia sa plecan la cabana de la munte. M-am imbracat repede in niste haine groase si am inceput sa caut dupa un rucsac in care sa-mi bag niste schimburi si portfardul. Cand am terminat am mers in sufragerie si am dat drumul la televizor. Deodata se aude un ciocanit la usa si Sora fuge si deschide. Este intampinata de un sarut dulce sis curt pe buza de la Itaci. Mi se face rau numai cand vad. Ma ridic si merg in camera mea. Am dat drumul la combina si m-am asezat in pat sa ascult muzica. Inchid ochii si imi apare in minte scena de asera cu Sasuke. Nu vreau sa-l ranesc, dar ar fi trebuit sa stie ca sunt inspaimantata dupa “problema” cu Mike. Nu mai vreau sa-l vad o perioada, dar se pare ca excursia asta nu ma ajuta. De ce naiba o fi vrand Itachi sa-l ia si pe el? O sa incerc sa-l evit cat de mult pot.
In apartament a inceput sa rasune vocea mamei. M-am ridicat din pat si am mers in sufragerie. Acolo erau cu totii si ma asteptau pe mine. Mi-am salutat parintii si pe Itachi, iar pe Sasuke nu l-am bagat in seama. Drumul catre aeroport se desfasura in doua masini. Nu stiu cum naiba am picat masina cu Sasuke, Sora si Itachi. A, da...inteligentul de Sasuke a spus ca portbagajul este prea mic pentru bagajele lor si a propus ca acestea sa stea pe bancheta din spate a masinii parintilor mei. In masina mi-am luat leptopul si am inceput sa navighez pe internet in speranta de a gasi ceva interesant. Sasuke m-a privit tot drumul, darn u a spus nimic. Apreciez faptul ca a facut asta deoarece mi-e greu sa-l ignor chiar si asa. La aeroport Sora a inceput sa ma roage sa fac schimb de bilete cu ea, deoarece eu stateam langa Itachi. Am tot refuzat deorace ar fi venit ca trebuie sa stau langa Sasuke, dar cand Sora facut fata de catelus batut care ma convingea si in copilarie nu am putut s-o refuz. Fiindca in timpul zborului nu aveam voie cu aparatura in avion, am privit pe fereastra pana cand am adormit. Incostient, capul meu bleg, ca altcumva nu-I pot spune, a alunecat intr-o parte pe umarul lui Sasuke. Brunetul a inceput sa zambeasca pana cand m-am trezit si m-a vazut nervoasa. Avionul abea a aterizat.Am mers cu totii la cabana si ne-am lasat bagajele la cabana.
-Deci copii sunt trei camere... pu-pu-puteti sa stati cum vreti voi, dar san u aud zgomote noaptea. a spus tata putin tensionat, deoarece vroia ca eu sa dorm cu Sora, dar ea vroia cu Itachi, iar el nu-i putea interzice asta...iar eu trebuie sa dorm cu Sasuke.
Am mers cu Sasuke, Itachi si Sora pe partie, iar parintii mei au ramas la hotel sa rezolve niste probleme de acasa. M-am urcat in telescaun impreuna cu ceilalti si am mers in varful muntelui. Dupace ne-am dat jos din el, Sora si Itachi au luat-o la vale, dar Sasuke ma astepta pe mine. Cunoscand spiritual de invingaor al brunetului am facut pariu cu el ca ajung prima jos, iar el a intrat in joc, cazandu-mi in plasa.
-Trei...doi...unu...start!am zis eu, dar nu mi-am dat drumul in jos.
Mi-am dat jos schiurile si am inceput sa merg pe o panta ocolitoare, carandu-le dupa mine. Pe drum m-am tot gandit la Sasuke...de ce trebuia sa faca asta?De ce trebuia sa semene cu Mike?Asta este factorul care face sa-mi fie frica sa ma apropii de el din nou. Orele au trecut si s-a inserat...
Intre timp in cabana...
-Unde o fi Sakura? Este deja seara.a spus mama ingrijorata.
-Ma duc dupa ea. a zis Sasuke hotarat si a iesit pe usa.
In timp ce Sasuke ma cauta prin imprejurimi, am intrat in cabana intampinata de o imbratisare calda a mamei. Ea mi-a povestit ca Sasuke s-a dus sa ma caute. I-am spus ca e baiat dstept sa-si de-a seama ca m-am intors s va veni si el inapoi. Am mers in camera mea si am dat drumul la televizor. S-a auzit o lovitura in geam si am mers sa vad ce este. Mii de fulgi de nea si grindina imi loveau fereastra. M-am asezat jos si am asteptat sa apara brunetul...dar el nu a mai venit...

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A rose for love, and a book for ever Kira's Scarlet 12 8.508 03-10-2013, 09:52 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  Just...love me PandaKun 10 6.941 17-09-2013, 07:59 PM
Ultimul răspuns: PandaKun
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.696 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.647 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  [Naruto] Love ? No, just atraction. Andreea Corina 6 4.137 13-04-2013, 08:34 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Do you love me? Alexi 67 48.961 21-02-2013, 07:07 PM
Ultimul răspuns: Alexi
  I hate that I love you! RosetteFoxy 17 9.071 14-02-2013, 09:06 PM
Ultimul răspuns: Lain
  [Naruto] The history of love Diamond D.C 1 2.275 28-11-2012, 07:58 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.656 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  [Naruto] Prostitution and Love+16 Capsunica 3 3.420 17-06-2012, 11:46 AM
Ultimul răspuns: Diz

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)