Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[romance / comedy] Pasii spre inima inima ta

Aww fetelor multumes pentru commuri, macar voi sa imi cititi ficul.
Am revenit cu urmatorul. Este mai lung am reusit de data aceasta sa-l lungesc umpic.
Pai sper sa va placa. >u<

Capitolul 4

- Deci e uimitor baiatul acesta, a reusit sa ma scoata din miti de doua ori, cum dracia dracului o face ? E mereu enervant si mereu rade ...
Saracul Yuji, avea de indurat toate povestirile mele, daca eram in locul lui ma impuscam, sau ma spanzuram cu firele de electricitate. Dar nu, el era mereu calm si ma asculta.
- Nu vrei sa nu mai fi asa de fericit, macar tipa si tu odata pe mine, batema, da-mi cu franzela asta in cap, apuc eu o franzela si o zgudui de nu se mai paote apoi o trandesc violent de masa.. fa-mi si tu mie ceva.. Doamne gata, m-am suparat pe tine, nici nu mai vorbesc cu tine, spun eu in timp ce-mi introc intreg corpul pe o parte si ma uit spre usa de la restaurant.
- Aha, vrei ceai, ma intreaba el, iar eu normal ca trebuia sa nu vorbesc cu el, dupa ce i-am spus ca sunt suparata.
- Da, vreu mersii... la naiba am vorbit cu tine, ce tot am ? strig eu in timp ce ma ridic si dau cu palmele in masa si ii sperii pe clienti, care se uitau la mine ca la Bruce Lee.
Imi intorc privirea spre perietenul meu, ce radea in contiinu si il intre eu strambandu-ma de nervii :
- Am eu faţa de “Bruce Lee” ?
Pentru o clipa se asterne tacerea intre mine si Yuji, iar dupa numai o secunda el bufneste in ras si da cu capul de masa, dar inca continua sa rada. Fapt care ma provoaca si pe mine sa rad. Incep eu sa-i ciufulesc parul castaniu si ii spun:
- Mersii ca m-ai facut sa rad.
- Cu placere ! Si sunt suta la suta sigur ca asta e baiatul perfect, adica se vede ca te face sa-ti pierzii mintile, incepe el sa devina ironic.
- Nu glumii, scot eu limba la el si ma retrag de la masa, ii spun lui tata ca ma duc sa imi fac baie si sa ma apuc sa-mi scriu temele si sa-mi invat. Ma descalt frumos de tenesi si ii las pe prima treapta de la scari, urc in graba, deschid usa de la camera, imi arunc rucsacul pe undeva prin colt si apoi ma arunc pe scaun, care cade cu mine jos.
- Mama ta ! injur eu si apoi ma sprijin de fereastra, care se parea ca este deschisa.
- Vreti sa fac pneumonie, ai ? Vre-ti sa scapati de mine asa de repede, strig eu pe geam, in asa fel ca ceilalti sa ma auda, mai ales Yuji si ceilalti chelneri. Apoi rad, impreuna cu vecinii si copii de pe strada, care se jucau tot felul de jocuri, altii ascultau muzica la radio, sau dansau.
Ca tot am pomenit de dans, prin minte au inceput sa mi se deruleze toate acele scene in care blondul dansa, ce mai miscari. Erau traznet, ma intrebam de unde oare stie sa danseze asa de bine, se invartea in cap, ba in maini, sau facea roata sau alte chesti pe care nu stiu cum sa le explic. Deci acea faza ma lasase pe jos cu gura. Mi-am dat o palma peste faţa pentru a-mi revenii. Deja mi-l imaginam in alte ipostaze, cred ca am luat orazna, dar tot din cauza lui.
**
Dupa aproximativ zece minute, m-am hotarat si eu sa intru in baie si sa-mi fac un dus, nu rezistam daca nu ma spala in fiecare seara dupa ce venea de afara, sau de la scoala.
Chiar aveam nevoie de o balaceala mica, dupa cate se intamplasera astazi, trebuia sa ma rasfat si eu putin cu ceva. Cand mi-am dat jos blugii si am observat o pata mare si colorata de verde, am injurat imediat, cu siguranta mi s-a auzit glasul pana in strada.
Yuji a intrat in camera si m-a intrebat ce am patit, iar eu i-am raspuns scurt : “Adu-mi detergentul, in seara asta ma apuc de spalat rufele.”
Am uitat sa mentin ca Yuji, pe langa ca imi era prieten bun statea in chirie la noi, impreuna cu ceilalti doi chelneri, care erau colegii de facultate de a lui.
Normal ca da, Yuji al meu era in primul an de facultate si imi era si prieten bun, chiar daca ne stiam de doi ani, pentru mine era ca un frate mai mare. Mereu ma inveselea si mereu ma invata cate ceva nou, ma proteja de ce e rau.. cateodata ne mai luam si la bataie, insa nu puteam sta prea mult certati.
El a fost primul care m-a invatat sa cant la pian, are un adevarat talent. Mereu imi canta cand eram suparata sau cand eram trista, iar cantecele lui ma inveseleau.
Asa cu timpul am prins drag de acest instrument, pe care mi l-a oferit Yuji, el a fost cel care mi-a destainuit tainele pianului. In timp am reusit sa-i prind spilul si pot spune ca am reusit sa cant la el, chiar bine.
Insa Yuji, este adevaratul artist, eu deobicei il mai acompaniam cu vocea mea, iar el mereu imi spunea ca am voce frumoasa si ca sunt un inger coborat din paradis. Insa mereu ii reprosam si ii spuneam ca am o voce de cioara. El tot insista pe faptul ca eu cantam divin si ca merita sa dau o auditie undeva. Insa la cat de rusinoasa sunt eu, nu am avut de loc curajul, dar nici sansa.
Revenind la subiect, m-am furisat in baie si am dat drumul la apa. Mi-am dat jos hainele ce imi acopereau trupul subtire, i-ar apoi am intrat in cabina de dus, de unde am lasat picaturile de apa sa imi loveasca pielea alba si fina, astfel udand-o.
Mi-am dus palmele la faţa si mi-am frecat-o de cateva ori. In sfarsit eram si eu relaxata, nu ma mai simteam incordata, nimic nu avea sa imi strice buna dispozitie.
Cand am iesit din baie am observat ca Yuji imi lasase detergentul pe pat, am zambit si am luat cutia si am pus-o pe birou.
M-am dus spre dulap ca sa imi caut ceva de casa ca sa ma pot imbraca, ca doar nu aveam de gand sa umblu goala prin casa, mai ales cu atata lume de faţa. Mi-am scos o pereche colanti negrii, mi-am pus sutienul albastru cu dantelute , iar apoi am incercat sa-mi gasesc un tricou ami subtire, era unul alb aproape galben pai si tot nu-l gaseam.
Am ramas asa, doar in colanti, sutien si in papucii mei pufosi si am coborat scarile, nu era mare lucru daca baietii ma vedeau asa, adica m-au mai vazut ei asa, la fel si tata.
Asta se intampla vara cand era canicula dupa lume si toti stateam cu limbile scoase si ne indopam cu cuburi de gheata, cand stateam in camera de langa bucatarie cu usile deschise.
Si ce mai surpiza minunata, adica asa de ingrizitoare incat a trebuit sa-mi acopar partea de sus cu presul de jos, cand l-am observat pe blond ca vorbea cu tata.
Mi-a zambit si apoi mi-a facut cu ochiu, spunandu-mi ca arat bine. Cand l-am auzit am tipat mai tare decat Bocelli la un concert. Toti s-au panicat, de parca venise dracu la noi in casa, e pentru mine, ala venise.
- Perversule, ce faci aici ? tipam eu si in timp ce aruncam cu tot ce apucam in mana in el.
- Nu sunt pervers, a spus el in timp ce se ferea de obiectele pe care le aruncam in el.
- Atunci, ai venit sa ma spionezi, stiam eu ca nu esti de incredere, iesi afara, afara, afara.. ! Si l-am impins din spate si l-am aruncat afara cu tot cu bagajele lui, pe care le adusese in casa.
Dupa cateva secunde a venit tata la mine si mi-a spus ca el o sa fie un nou chiriasi la noi in casa, aproape ca am cazut pe jos si nu m-am oprit numai la acel gest, am si tipat un “nu” mare de tot.
L-am dezbracat pe Yuji de tricou, l-am pus pe mine si apoi am deschis usa, nu am observat cand l-am lovit fix in cap pe colegul meu, dar cand l-am vazut intins am spus: “Aici erai, de ce naiba te tot ascunzi.”
Un moment de ras, pentru cei din jur, adica de pe strada si din casa. Insa pentru “baiatul din metrou”, nu era asa de amuzant, i-am spart capul, cu usa de la iesire.
A trebuit sa-i lipesc un leucoplat de frunte, ca sa nu-i ma curga sange.
Mi-am luat talpasita si am urcat sus spre camera mea, de unde m-am apucat sa-mi caut din nou bluza si ca dupa aceea sa ma apuc de teme. Asa ca i-am lasat pe domnii sa discute ca intre afaceristi.
**
Cand am ajuns in camera si mi-a deschis celularul, am observat ca Jeniffer mi-a trimis un mesaj.
Nu am mai stat pe ganduri si am inceput sa o sun. Am vorbit noi cam aproximativ o juamtate de ora si cand am incheiat, mi-am strans caietele si cartile pentru a ma duce in camera de langa bucatarie, acolo unde usile din lemn erau glisante.
Am trecut pe langa camera blondului, era camera cea mai mare si spatioasa, sigur avea sa ne dea bani grei pentru asta, am chicotit si m-am repezit pe usa. Am deschiso putin de tot, am vrut si eu sa trag cu ochiu, ca si el a tras cu ochiul al mine.
Ochii mi am cascat mai rau ca o borasca, obrajii mi s-au inrosit mai rau ca soarele, am inchis usa brusc si m-am rezemat de ea, am tras aer in piept si am coborat pe scari in jos.
Ce corp bine lucrat avea, adica tocmai iesise din baie, nu era frumos din patea mea, insa nu am putu sa ma abtin, nici nu am apucat sa vad multe. Dar arata traznet, de ce eu ?
In sfarsit ajunsa in camera am reusit sa trag aer proaspat de afara si m-am asezat la masuta mica, unde mi-am insirat caietele si cartile si m-am pus pe lucru.
- A naiba ea de problem, ca nici dupa opt incercari tot nu ma prind de ea, am marait eu in timp ce rodeam guma creionului.
- Daca vrei te ajut, mi-a soptit cineva la ureche, apoi mi-a sarutat pavilionul. Am tresarit atunci cand am simti mii de fiori trecandu-mi prin intreg corpul.
Era blondul, care se parea ca era amuzat de reactia mea, a ras si apoi mi-a zambit, afisant o privire foarte atragator, iar ochii aceia albastrii deschisi ma faceau sa ma las prada lui. Am inghitit in sec pentru am revenii la normal si apoi am strigat.
- Firai tu sa fii ! Nu ma mai speria asa, am strigat eu la urechea lui in timp ce-l trageam de pavilion.
- Au, da-mi drumul, am inteles arata putina mila faţa de noul oaspete, spune el ranjind, dar eu am continuat sa-l trag de pavilion pana intr-un moment cand acesta a inceput sa ma gadile, iar eu nu am putut sa nu ma abtin din ras, am bufnit ca o bomba.
- Ma enervezi, date de pe mine si lasama sa imi termin tema...
- Daca vrei. te ajut, spune el in timp ce se aseaza turceste langa mine si se uita in caietul meu de matematica.
- Nu te mai uita ! Tu de parca nu ai teme, imi iau caietul si mil lipesc de faţa.
- Nu am timp, am reusit sa invat in clasa totul, dar mi-e prea lene sa si scriu, spune el cascand in timp ce-si atinteste privirea la mine, incepand cu incetul sa ma studieze.
- Nu suntem la ora de biologie, nu te mai holba.. oricum ai destule fane, nu cred ca vrei sa le dezamagesti, nu ? spun eu ironica si incep sa rad.
- Am asa este, insa nu ma prea fascineaza, imi place sa le vad asa , sunt chiar muzante.
- Ce frumos se pare ca ma dat din nou peste un ipocrit si un ... am fost imediat oprita, acesta mi-a pus mana la gura, oprindu-ma din vorba, apoi s-a lasat pe mine, imobilizandu-ma pe parchet.

Răspunsuri în acest subiect
RE: 3 Steps For Love - de Katniss - 13-02-2011, 12:18 AM
RE: 3 Steps For Love - de Addeh - 13-02-2011, 12:03 PM
RE: 3 Steps For Love - de LemonCandy - 13-02-2011, 12:10 PM
RE: 3 Steps For Love - de hiimera - 13-02-2011, 02:07 PM
RE: 3 Steps For Love - de Katniss - 13-02-2011, 02:10 PM
RE: Dance With Me [Roamnce, Comedy] - de hiimera - 13-02-2011, 04:57 PM
RE: Dance With Me [Roamnce, Comedy] - de Katniss - 13-02-2011, 05:07 PM
RE: Dance With Me [Roamnce, Comedy] - de hiimera - 13-02-2011, 08:35 PM
RE: Dance With Me [Roamnce, Comedy] - de Katniss - 13-02-2011, 08:46 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Un pas spre fericire Dimasika 7 6.106 11-06-2013, 06:26 AM
Ultimul răspuns: Dimasika
  Inima Diavolului Yami 8 6.133 05-06-2013, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Naruto] Drumul spre razbunare(SasuSaku) CiokolataxPortocala 6 5.126 10-08-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: RalucaGabor
  Inima fara speranta Hope 6 4.385 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.861 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 19.579 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Otrava pentru inima mea Elena. 2 2.843 23-10-2011, 12:20 AM
Ultimul răspuns: kyra_kyralyne
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 9.881 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Inimă de ceară LoloMark 7 3.509 06-09-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: LoloMark
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 6.442 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)