Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata unui copil

Buna am venit cu continoarea:

Capitolul 2: Prima misiune

Toti erau uimiti in afara de roscat care nu schita nicio expresie. Niciodata nu a mai fost o echipa de genini formata din elevi din alte sate, dar nu ma mir deoarece este si tata implicat in lucrul acesta.Iruka-sensei ne spuse sa ii asteptam pe senseii nostri in fata academiei.
Mergem cu totii in fata academiei unde ne intalnim si cu ceilalti colegi, fiecare asteptandu-si senseiul. Gaara ramane in piciore ,langa o banca iar eu cu Kankuro ne asezam pe banca el incepand sa imi povesteasca despre satul lor, satul ascuns in nisip.Precum spune si numele satul era acoperit in totalitate de nisip.Il mai intreb si despre sora lor , darn u a avut timp sa imi spuna nimic deoarece tata sau mai bine spus, senseiul nostru isi facu aparitia.
-Buna copii ! Sa ma prezint, ma cheama Yond Haruno, am 37 de ani si visul meu este ca familia mea sa sa fie unita si baiatul meu sa se intoarca acasa. Ultimele cuvinte fiind rostite foarte incet, parca ar fi fost soptite dar totusi in cuvintele alea se gasea o speranta care ardea neincetat.
Gaara si satenul se mirara auzind vorbele noului lor sensei ,dar nu atat de mult incat sa intreba cine este al doilea copil al lui.
-Acum, va rog , prezentativa si voi pe scurt! Spuse tatal meu.
Primul era Kankuro:
-Ma cheama Kankuro,am 13 ani si visul meu sau mai bine spus , telul meu in viata este sa ii protejez pe toti la care tin chiar cu pretul vietii mele.
Acum era randul meu:
-Ma cheama Sakura Haruno, am 12 ani si visul meu este ca cineva anume sa isi dea seama macar ca exist.
Acel baiat era Sasuke, baiatul cu ochii de onix , cu parul atat de moala precum matasea iar culoarea parului te fermeca pe loc dar el era atata de distant de toate lume incat devenea uneori foarte enervant dar cu zambetul lui strengar te fermeca la loc. Totusi lui nu ii pasa de nimeni si nimic doar de dorinta lui de razbanare fata de fratele lui mai mare.
-Ma cheama Gaara , am 12 ani , iar visul meu este sa distrug pe cineva anume iar cine imi va sta in cale il voi omori, spuse roscatul cu un sentiment de razbunare pentru acel cineva.
-Ok, acum ca ne-am prezentat pe scurt trebuie sa mergem la hokage deoarce el o sa va dea prima misiune ca echipa si ca genini.

Ajunsi in fata biroului celui de al treilea ne intampina un om batran cu par alb si cu cioc tot alb, purtand pe cap ceva asemanator crucifixului de culoare rosie avand in fata semnul satului frunza si ne spuse:
-Bine ati venit , copii! Deci , misiunea voastra este sa transportati in siguranta un om in satul ascuns in stele. Aveti grija , deoarece pe urmele lui sunt oamenii lui Orochimaru. Ne spuse mosul.
-Sunteti sigur ca nu este o misiune periculoasa pentru ei? Sunt incal la inceput, intreba tata putin grijuliu.
-Nu iti fa griji, Yond. Sunt sigur ca tu si cu echipa ta va veti descurca, spuse Hokage.

Acestea fiind spuse, ne-am luat la revedere si am plecat spre satul ascuns in stele .
Cel pe care trebuia sa il ducem in satul ascuns in stele era un barbat de 1,90m, destul de slab, parul brunet, imbracat intrun treining albastru rupt in unele parti . Il chema Rumir si era un ninja la fel de bun ca tata dar singur nu putea face fata echipei lui Orochimaru daca ar fi atacat.
Jumatate din drum l-am parcurs fara problema, eu vorbind cu saten tot felul de prostii iar Gaara si sensei nu scoteau nicio vorba doar schitau uneori un zambet cand eu sau Kankuro spuneam vrun banc foarte amuzant.
Pe la jumatatea drumului , cum am mai spus, Gaara se-a dat seama ca cineva ne urmarea, punandu-ne pe toti in pozitii de atac. Gaara avusese dreptate, cineva ne spiona , dar cine?
Dintro data in fata noastra isi face aparitia un baiat cu parul gri asemanator norilor inainte de o furtuna , prins intr-o coada la spate si purta niste ochelari mari,rotunzi si de culoare neagra . Dupa bandan pe care o purta pe cap ne-am dat seama ca face parte din satul ascuns in sunet,satul creat de Orochimaru. Nu ne-a luat prea mult sa ne dam seama ca este unul din oamenii lui Orochimaru. Apoi,Gaara ne spuse:
-Daca el este aici , inseamna ca ceilalti “prieteni” ai lui sunt prin apropiere, deci trebuie sa ne grabim sa il omoram ainte sa ajunga si ceilalti. Spuse el putin indignat
-Oooo, nu iti fa griji. Nimeni nu stie ca sunt aici, vreau sa il omor eu singur pe Rumir. Totusi ar trebuie sa faci griji pentru lupta ca nu cred ca ma poti omora atat de usor. Dar am uitat sa ma prezint . Ma cheama….. Kabuto…Kabuto Yakushi.

Toati au incremenit la auzul numelui. Daca chiar el era Kabuto , inseamna ca ne-am semnat condamnarea la moarte. Doar un miracol ne mai poate salva deoarece el este unul din cei mai buni ninja din Satul sunetului.

Sper ca v-a placut si inca un lucru. Postez continoarea daca primesc peste 5 comuri ca sa stiu si eu ca nu scriu pe degeaba. :*

Si acum ca incepe scoala nu o sa mai pot posta asa de repede dar asta nu inseamna ca m-am lasat :*

Răspunsuri în acest subiect
Viata unui copil - de ~Rebela~Mereu~ - 31-12-2009, 07:16 PM
RE: Viata unui copil - de Pisica de Diamant - 31-12-2009, 07:35 PM
RE: Viata unui copil - de ♥Belle-Chan♥ - 31-12-2009, 07:40 PM
RE: Viata unui copil - de Erina Ozaki - 01-01-2010, 12:46 AM
RE: Viata unui copil - de CrazyForYourLove - 01-01-2010, 04:39 AM
RE: Viata unui copil - de Denny - 03-01-2010, 09:59 PM
RE: Viata unui copil - de ~Rebela~Mereu~ - 02-01-2010, 06:08 PM
RE: Viata unui copil - de ♥Belle-Chan♥ - 03-01-2010, 09:50 PM
RE: Viata unui copil - de Elena. - 03-01-2010, 10:28 PM
RE: Viata unui copil - de Miauu - 05-01-2010, 10:20 AM
RE: Viata unui copil - de CrazyForYourLove - 13-01-2010, 05:34 PM
RE: Viata unui copil - de Denny - 14-01-2010, 08:59 AM
RE: Viata unui copil - de Aly - 14-01-2010, 09:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Via?a unui asasin Dimasika 18 9.204 14-07-2013, 01:24 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Viata unui samurai kida's mistery 4 4.275 11-06-2012, 11:32 AM
Ultimul răspuns: kida's mistery
  Dragoste prin ochi de copil onu' 2 2.714 05-12-2011, 05:31 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Priveste-mi sufletul de copil..+16 [SasoSaku] Elyy 7 5.023 02-09-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Viata unui ninja demonul tigru apare may-yamasi 6 4.499 02-09-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: may-yamasi
  Lacrimi de copil daphnis 0 2.004 19-12-2010, 01:55 AM
Ultimul răspuns: daphnis
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 4.206 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  SxS - Joaca de copil ShoboMik 19 14.167 18-04-2010, 10:42 PM
Ultimul răspuns: Irukandji

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)