Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ura nu va fi niciodata Dragoste [yuri... + 16]

Multumesc de comentarii. Am incercat sa ajustez virgulele. Oricum nu cred ca e un capitol prea bund dar l-am scris in graba.

Capitolul 2

Astazi va fi o zi interesanta. Nu tu ora de Geografie, pe care sincer o urasc si pe deasupra mai e si profa aia... Si Kitotoka, care se pare ca nu e in toate mintile. Oricum, nu va fi o zi diferita de altele, tot agitatie si... stai putin, cine e acolo? Aaa, de ce se indreapta spere mine. Nu, nu, asteapta.
Da, inteleg, acum sunt pe jos...
- Iroha! Mi-a fost asa de dor de tine. Nici nu iti inchipui cat am...
- Esti nebuna? Ce ti-a vanit sa vi aici si sa sari pe mine? Tu esti in toate mintile? Incep sa ma agit acolo disperata in timp ce ma ridc de pe jos.
- Nu. Eu doar credeam ca e in regula sa mergem impreuna la scoala, nu? Imi pare rauuu! da, acum incepe sa palnga, minunat. Trebuie sa rezolv eu cumva cu fata asta, o sa am mult de tras cu ea...
- Da, e in regula sa mergem impreuna la scoala, dar nu e in regula sa sari pe mine im mijlocul drmului. Te poti controla?
Nu mi-a mai raspuns, dar stiam ca nu o sa mai faca asa. O persoana foarte usor de inteles, s-ar putea spune chiar "loiala", dar nu cu toata lumea. E cert ca s-a atasat de mine. Nu imi pot da seama de ce, dar voi afla eu, si pentru asta va trebuii sa ma apropi de ea.

Prima ora, ciudat dar Lb. Romana, pardon Japoneza. Sunt curioasa sa vad ce mai e cu compunerea aia care se presupune a fi o prezentare.
Asta imi aminteste ca azi voi afla cu cine voi sta in banca dar nu cred ca exista cineva destul de nebun sa vrea sa stea cu mine in banca. Stai, poate este... cum as putea sa uit eu de micul soricel care aproape ca m-a bagat in spital... Eh na', mai bine decat singura. Totus, unde a disparut pustoica?
Da, acum s-a sunat. Nu mai are rost sa o caut. O sa apara ea si...
- Scuze, e in regula daca stau aici? Te superi? ce intrebare ciudata, dar vocea asta nu imi e cunoscuta, aproape deloc. Cine o fi tipul asta "misterios" care vrea sa stea langa mine?
- E deja ocupat. Mai sunt o groaza de locuri libere deci nu cred ca te-ar deranja sa cauti unul nu?
- Nu, totusi nu vreau sa stau in fata. Dar daca e ocupat mai bine plec.
Oh, frate, abea acum ti-ai dat seama? Vreun accident cerebral? Dah, uite ca vine si nebuna. Cred ca va fi fericita ca i-am pastrat un loc. Asta si poate imi va sarii in brate. Ok, a venit, s-a asezat aici, m-a salutat. Cred ca si-a dat seama ca ma enerveaza atitudinea ei deci o sa fie OK, sper.

Acum ca a intrat si profesoara cu minunatul ei look de curva, putem incepe ora de chin. Acum, hai, spune-ne despre compuneri. In ordine alfabetica te rog. Stiu ca eu sunt prima deci, da drumu.
- Dragi copii. Am citit toate compunerile voastre si vreau sa spun ca sunt foarte uluita de imaginatia bogata pe care o aveti. Sunt cateva care chiar mi-au inspirat si ma intrebam daca as putea sa le dau la publicare pentru revista scolii. Ce ziceti? ok, deci in primul rand nu mai suntem copii si apoi... mai urmeaza sa spuna toti ca nu au nici o obiectie. Sunt aproape sigura ca le va lua pe fiecare in parte si va comenta. Apoi dupa ore intregi de palavrageala, care au fost doar cincizeci de minute, s-a terminat si ora asta.
- La ce te gandesti? La vreun baiat?
- Nu chiar. Nu ma gandesc sa ma indragostesc prea recent. Ma gandesc la scrisoarea pe care am trimiso acum doua saptamani la liceul din Tokyo. Zilele astea ar trebuii sa primesc raspuns. Sper sa ma accepte.
- Aia nu e o scoala internat? Vrei sa pleci de aici? Dar Iroha, cum ramane cu prietenia noastra?
Stau putin pe ganduri. M-am atasat foarte tare de fata asta dar o cunosc de foarte putin timp. Am incercat sa o ignor dar sitam ca va veni momentul incare totusi va trebuii sa plec.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

Răspunsuri în acest subiect

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Niciodata 100% sigur. Alexandra Miau 2 2.623 28-06-2012, 01:33 PM
Ultimul răspuns: Lexxu
  Niciodata sa nu spui "Adio" ! Marina. 24 16.137 27-11-2010, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Un zambet ce nu se uita niciodata ¿ Misterious Girl ¿ 11 9.651 12-09-2010, 08:30 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)