Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un zambet ce nu se uita niciodata

Buna!Am trecut pe aici ..pe animezup si am vazut un fic cu un titlu dragut..dar era SasuSaku..ce sa-i faci ??asta e viata...m-am gandit ca iar o sa fie vreun fic din ala tipic sakura eleva noua..sasuke dur..si rau ...bla bla bla...ino rivala.Dar nu a fost asa ..chiar m-a impresionat ..de cate ori s-au mutat .bunica ei ..:zuppy02:Imi place cum scrii...cati ani ai ? 13-14? in fine...deviez...:zuppy06: curoajoasa fata ca sa dus atunci cand a primit apelul ala..io nu mas fi dus.. daca o omora cineva?:O se termina ficul :O O_o vai de capul nostru ..descrierea...nici mie numi place descrierea sentimentelor si asa mai departe ..in afara de aspectul fizic ..dar sa stii ca nu te critic aici la partea asta :P:P..ai scapat ..Dialog:e bunicel dar cam simplu.de exemplu aici:-Sigur!Dar nu mi-am adus pijamalele,nimic!
-Nu e nimic,am eu destule! :-? e cam banal ..uite si varianta mea
-Sigur,mi-ar face placere dar din pacate nu am stiut ca o sa ma reintalnesc cu tine asa ca nu m-am pregatit,nu mi-am adu pijamale.Aici am venit doar cu geanta pe umar!Nu am nimic cu mine!
-Nu e nimic dupa atata timp ,macar cu o pereche de pijamale sa te imprumut!Cate avem de povestit.Nu as rata asta pentru nimic in lume!

Uite am facut un dialog de un rad ..intr-un dialog de cinci randuri ..e o evolutie..Naratiune:exista si imi place cum narezi ...in concluzie este un fic frumos si cred ca o sa aiba succes.
P.S: am dat din greseala ESC si am pierdut jumatate de post ..a trebuit sa o iau de la capat ..sper ca nu m-am straduit degeaba si astept evoluari odata cu next-ul...Succes!

Răspunsuri în acest subiect
RE: Un zambet ce nu se uita niciodata[Sasu+Saku] - de Me_Samy - 20-06-2010, 01:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Zambet de trandafir [ YAOI ] Kohoko-sama 4 4.314 03-01-2014, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [+18] Niciodata 100% sigur. Alexandra Miau 2 2.623 28-06-2012, 01:33 PM
Ultimul răspuns: Lexxu
  Ultimul zambet Addeh 53 35.227 17-10-2011, 02:57 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Ura nu va fi niciodata Dragoste [yuri... + 16] Liar 5 4.723 03-08-2011, 01:15 PM
Ultimul răspuns: Liar
  Uita de tot si aventureaza-te cu mine Zăpă 47 26.408 10-02-2011, 07:57 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Niciodata sa nu spui "Adio" ! Marina. 24 16.137 27-11-2010, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Tradarea doare dar o poti uita! akadella 5 4.373 24-08-2010, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Paradox 。◕‿◕。

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)