31-10-2010, 09:34 AM
Stii deja cat de ,,experta'' sunt eu in asa ceva , dar tot am sa comentez putin . Adica sa iti spun ce mi-a placut ca sigur ca nu voi indica greseli . Yoshi , here I go :
Astept noi poezii de-ale tale , stii sa scrii superb . Da , sigur stii asta . Greseli de tastare nu ai (numai la acestea ma pot uita) , toate versurile tale rimeaza , suna melodios si curg asa lin . Da , chiar imi place . Felicitari . Gambate !
Citat:Ştiind ca te-ai născut din scrumMi s-a parut foarte interesanta imaginea asta , Ma gandesc la un pheonix care nu mai poate renaste ceea ce il face muritor cumva . Da aberez , dar pasarea renaste din propria cenusa , numai ca aici vantul imprastie cenusa inainte de a avea loc ceva asemanator . Dap , mi-a placut .
Ştiind c-o să dispari în fum
Citat:Ai fost o plăcere-a priviriiFoarte foarte frumoasa incheierea . Mi-a placut faptul ca ai reluat ideile sau mai bine spus inceputul fiecarei strofe in aceasta ultima parte , suna foarte foarte tare si hmm...tind sa cred ca vorbesti de pheonix . Poate ma insel dar asa cred eu . La asta ma duce cu gandul . Hmm . Anyway .
Ai fost speranţa omenirii
Ai fost o minune a lumii
Ai fost scânteia nemuririi
Ai fost o enigma-a naturii
Tot ce-ai rămas e doar cenuşa mistuirii…..
Astept noi poezii de-ale tale , stii sa scrii superb . Da , sigur stii asta . Greseli de tastare nu ai (numai la acestea ma pot uita) , toate versurile tale rimeaza , suna melodios si curg asa lin . Da , chiar imi place . Felicitari . Gambate !