Răspunsuri: 872
Subiecte: 54
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
149
Zupi: 86.672 z
Perfect! My sister >:D< Superb capitolul dar trist...Nu imi vine sa cred ca a murit Key!:((
Macar Miha si Shane au ramas impreuna dar dupa privirea Mihaelei...nu pentru mult timp :-s
Imi vin in minte intrebarile:Oare de ce tocmai Key?Este vina chestiei citite in sezonul 1? Miha se va desparti de Shane? Toate aste le veti afla in episoadele urmatoarele....
Spor la postat si la imaginatie >:D<
ZbYe :bye:
Răspunsuri: 402
Subiecte: 4
Data înregistrării: Oct 2010
Reputație:
228
Zupi: 7.682 z
Sti că eu sunt exact pe dos de fiecare dată, nu? Yeee :> a murit Key, mai multă aventură pentru Claire : )) . Sincer mă bucur că Key a dispărut din peisaj asta mă face să mă gândesc la lucruri mari. Mă bucur că te-ai gândit să faci un sezon doi *pauză*- Îmi era sete. Deci se pare că ne putem aştepta la lucruri mari de la tine în continoare. Şti şi tu că îmi place cum scri descriere, naraţiune, dialog- nu am ce comenta >.< . Acest capitol a fost pe mă sura aşteptărilor şi te felicit [again >.< fumeie mă omori cu zilele]
Cam atât, mă bucur că a murit Key şi aştept următorul capitol. Spor la scris şi multă imaginaţie. :P
Răspunsuri: 717
Subiecte: 32
Data înregistrării: Mar 2010
Reputație:
1.580
Zupi: 20.437 z
Mulţumesc pentru comentarii, dar ce aveţi toate cu Key? T~T
A murit şi gata >:). Şi pentru a vă enerva mai mult : )), deşi nu ştiu dacă va merge. . . EL ERA AL MEU !!!!!!!!! >:)
Capitolul doi - Nebunie
Zâmbetul viclean al Mihaelei îmi dădea fiori, sigur punea ceva la cale, iar mie nu-mi plăcea deloc. Adevărul este că Jake arată destul de bine. Brunet cu ochii căprui şi foarte corpolent, cred că din această cauză este model.
Am simţit cum cineva se apropie de mine şi mi-am întors privirea. Era Charles. Şi i-am spus de o mie de ori să nu se mai furişeze! Bărbaţii ăştia....
- Ei, ce zici de fratele meu? Arată bine, nu?
Frate?! Eu de ce aflu întotdeauna ultima lucrurile pe aici? M-am săturat de asta până peste cap.
- Da.... ce să spun şi eu. Este simpatic, adorabil, perfect, sublim..
Ironia din vocea mea, i-a dat de înţeles că eram supărată. Aveam chef să fug de acolo că să nu-i mai văd expresia de pe faţă. Părea că mă ia în râs, dar a zâmbit imediat, schimbându-şi atitudinea.
- Am înţeles că eu sunt mult mai frumos decât el, dar nu trebuie să foloseşti o ironie atât de mare pentru a-mi arată asta, drăguţo.
In citeam în voce un amuzament, dar această frază m-a amuzat până şi pe mine. Totuşi cred că are dreptate. Este mult mai chipeş decât fratele său. Acum că mă uit mai bine la amândoi este o diferenţă uriaşă între ei. Charles este blond şi are ochii albaştrii, iar Jake este brunet şi are ochii căprui. Mă gândeam dacă nu cumva aveau altă mamă sau alt tată, dar nu puteam ajunge la o concluzie, iar dacă aş fi încercat să aflu ceva de la şeful meu care-mi face ochi dulci, nu aş fi avut succes. Problemele lui personale nu mă privesc pe mine.
- Claire, aş vrea să discut ceva important cu tine, dar să nu te superi pe mine pentru că am acceptat.
Mă întrebăm ce putea fi. M-a luat de mână, lucru care m-a enervat, dar nu puteam să mi-o desprind din strânsoare, mă ţinea prea strâns. Când am ajuns la el în birou am oftat şi m-am aşezat pe canapea. Am crezut că se va aşeza la birou, dar nici vorba, locul lui era lângă mine.
- Ce s-a întâmplat? l-am întrebat într-un final.
- Este vorba despre Mihaela. Azi dimineaţă i-am făcut o propunere şi anume să plece pentru o vreme din oraş, să se ducă în Franţa de exemplu, cu tot cu Jake după ea, pentru a face nişte poze mai frumoase, cu peisaje mai exotice, ştii tu ce vreau să spun. Iar ea mi-a spus că-l place pe Jake, îl mai văzuse de câteva ori, dar nu ştia că este fratele meu, iar acum că ştie nu prea îi pasă. Ba din contra i-a picat cu tronc. Vrea să divorţeze de Shane şi a apelat la mine, iar eu am acceptat. Nu o pot dezamăgi ...
Să facă ce? O doamne! De ce îmi era mai frică nu am scăpat. Simţeam că voi leşina, dar asta nu se putea întâmpla! Trebuie să fiu puternică, aşa cum i-am promis lui Key. Am oftat şi mi-am îndreptat privirea spre fereastră. Poate că Shane nu era aşa de drăguţ precum Jake, dar totuşi să divorţeze? Mie mi se pare un capriciu sau o aventură de prost gust, dar dacă încerc să o întorc nu voi reuşi. Niciodată nu am reuşit să o fac să se răzgândească când avea ceva în cap.
Charles mi-a văzut expresia de nemulţumire pe faţă şi m-a strâns la piept. În momentul acela aveam nevoie de o îmbrăţişare. M-am îndepărtat repede, totuşi, spre dezamăgirea lui.
L-am privit în ochi hotărâtă şi l-am întrebat:
- Cererea este gata?
- Da, o am în birou. De ce?
- Mi-o poţi da? Cred că am nevoie de ea, iar apoi mă poţi conduce acasă? Nu vreau să merg cu Mihaela azi!
- Claire, ştii foarte bine că nu ţi-o pot da şi da te conduc acasă.
Cum puteam să-l fac să-mi dea acea hârtie nenorocită? Bingo! De ce nu m-am gândit înainte?
- Ia şi cererea! Shane sigur va fi acasă!
Şi zicând acestea ne-am îndreptat spre maşina sa. Era o decapotabilă roşie. Mie îmi plăcea, defapt chiar eu i-am ales-o. Asta pentru că m-a luat cu el la cumpărături şi nu mi-a putut rezista când l-am implorat să o cumpere pe aceasta. Sunt o şantajistă incurabilă!
Speram doar ca Shane să fie acasă, pe el sigur îl puteam şantaja mult mai repede decât pe Charles. Dar în niciun caz nu-i pot spune de divorţ, nu încă. Am un plan care sper să funcţioneze.
EDIT: ZUZAAAA E AL MEU !!!!!!!!!!!! PUNCT !
[center] [/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center] [/center]
Răspunsuri: 1.341
Subiecte: 38
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
356
Zupi: 10.327 z
Aha>:) Chiar ca, Claire este o santajista deosebita>:) Revenind, ce-a apucat-o pe Mihaela?~ S-a saturat de dragutul de Shane? Oh, si nu vreau sa-mi imaginez ce scandal va iesi.... Mai ales cand va afla el.
Jake, recunosc, pare atragator...;;) Charles la fel, doamneeee, ai bagat si tu la tipi frumosi pe-aici. :love:
Sunt curioasa ce plan are Claire...:-? Presimt ca este ceva malefic>:) Go Girl!>:) Ms ca m-ai anuntat, este o onoare sa citesc si sa comentez. Succes cu noul capitol.:bye:
Oh god, ce poveste incalcita. Mi s-au varsat pufuletii pe tastatura si acum trebuie sa o si scutur.
Asa, sa revenim.
Sa divorteze? Ce naiba a apucat-o? Si eu care ii consideram una dintre perechile perfecte. Am stiut ca nu il apreciaza pe Shane, nu destul. S-a casatorit mai mult din obligatie, wtf?!
Hmm, nu am vazut greseli doar cateva sene de punctuatie. Uhm, un capitol mai lung? Nu ar strica, vreau informatii multe, ce naiba se intampla aici?
Doamne, cum poate fi asa fata aia, sa ii spuna chiar sefului ei ce planuri are. Pe bune...as face-o cumva dar nah.
So astept al naibii de mult urmatorul capitol. Buh Bye !!!
Răspunsuri: 294
Subiecte: 16
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
84
Zupi: 7.088 z
Eu, îmi rezerv loc. Dau edit mai târziu, acum n-am timp să citesc.
Ediiiit : Nici nu ştiu cu ce să încep.
Îmi place povestea, dar personajele trec prin perioade dificile şi complexe pe care le-ai putea descrie în mii de cuvinte şi tu le ignori intenţionat, I guess. Nu mă exprim bine, nu le ignori, dar nu ne dai detalii.
Vieţile lor sunt complicate şi se întâmplă multe lucruri, tu ai un plan şi mergi după el, nu descrii mult, te bazezi pe naraţiune şi dialog, ceea e diferit de ce fac eu, dar ai stilul acela despre care ţi-am tot vorbit, care-mi place.
Mi-ar plăcea mult să descrii măcar sentimentele puţin mai mult.
Şi o întrebare. Cu câte capitole te gândeşti înainte ?
Cam asta ar fi. Succes şi inspiraţie.
Xoxo, AlerimxD.
Răspunsuri: 202
Subiecte: 2
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
317
Zupi: 5.286 z
Gata amândouă. Ştiu că-i dureros dar KEY e al MEU. ;> Capiş ? *mwhahaha*
What the... Mihaela asta nu e întreagă la cap ? Cum să divorţeze de Shane ? O omor. [- (
Eh, treaba ei. Rămân eu cu el. Bine pentru mine, rău pentru ea. ;>
Charles, Charles, Charles îi place şi lui de Claire, nee ? Uu, a început să-mi placă de ăştia doi. Sper totuşi să nu îi cuplezi aşa repede. Cât desper Jake şi Mihaela. Oricât aş vrea eu să nu fie cu el, tot că ţine faci. Aşa e şi normal. :- l La capitolele descriere, naraţiune, dialog, greşeli de tastare, exprimare stai foarte, foarte bine. Nu ştiu de ce mă tot repet. Cred că ştii şi tu că aşa e, ne ?
Chiar vreau să aflu ce plan are Claire. Sper să funcţioneze şi Mihaela să nu divorţeze de Shane.
Aşa-i că o să vi repede cu next-ul ? ;; )
Sau vrei să leşin p-aici. :3
Spor la scris amore ^^
Răspunsuri: 245
Subiecte: 12
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
238
Zupi: 6.365 z
Aloha! :]
Cum naiba sa divorteze? O.O E dusa? Bine , poate o fi ala mai dragut decat Shane , but anyway . . . Se pare ca seful lui Claire o place . . . sa nu imi spui ca el o sa ii ia locul lui Key T_T . Ma intreb oare ce plan o avea si Claire , eu sper sa functioneze , pentru ca nu vrea ca Mihaela sa divorteze de Shane . T_T
Si Key e al meu >:) . Ti-am zis , l-am cumparat [-( .
Astept nextu` . Bafta. >:D<
I always gather everybody's attention.
Răspunsuri: 474
Subiecte: 24
Data înregistrării: Feb 2010
Reputație:
1.231
Zupi: 7.460 z
Rezerv loc. Dau edit mai tarziu, promit. Acum am ceva de facut.
Cum am promis, edit :
So, imi place si acest capitol, are tot ce ii trebuie. Naratiunea e buna, dialogul e pe placut meu, descrierea e ok, iar actiunea nu e grabita. Imi place si de aceasta data asezarea in pagina, pot citi usor ce scrii. Greseli nu am vazut de nici un fel, nici de tastare sau de ortografie. Nu-mi vine sa cred... E nebuna, cum naiba sa divorteze. Anyway , eu sper ca Claire sa rezolve asta. So, bafta cu next-ul si cand il pui sa ma anunti. >:d<
Răspunsuri: 402
Subiecte: 4
Data înregistrării: Oct 2010
Reputație:
228
Zupi: 7.682 z
Sophie e aici! => Nu e nici o şansă ca asta să sune cool, nu? T_T
Să divorţeze, nu? Eu zic să o facă, dacă nu e o iubire sinceră între ei ci numai fiţe de doi bani [ = ]] ] eu zic să faci îm aşa fel încât amândoi să o ia pe calea lui. Chiar nu aş vrea să-l inşele, mai ales că acum nu o plac pe M, :- < nu ştiu de ce. Vreau ca Claire să eşueze şi să se îndrăgostească, să-şi trăiască viata. Snowy cred că o să începi să mă urăşti la ce păreri am =]], sunt total pe dos :- " anyway...
Greşeli de tastare nu am văzut, nici de exprimare, dar crede-mă nu am căutat câtuşi de puţin. Speer să nu ai, în caz că da clar îţi va spune altcineva :- ".
Succes la următorul capitol şi te rog eu să vi cu nextul curând :-"
|