Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mervyn Academy

Ma antrenam in sala de sport, iubeam baschetul si imi facea placere sa practic acest sport. Pe una dintre bancile de acolo steatea Elloin,prietena cea mai buna a lui Mistique, cu care statea intotdeauna. Dar se pare ca de data asta nu era cu ea...
Nu am fost atent la minge,asa ca aceasta a ricosat direct spre ea, lovind-o usor...Bine ca n-am lovit-o tare...M-am dus la ea...era nervoasa, dar cand m-a vazut a tresarit si s-a calmat... Nu mai spunea nimic...doar ma privea...Ce-o fi cu ea? Asa se purta mereu...
-Imi cer scuze... Atat i-am putut spune...o priveam zambind, sperand ca nu s-a suparat...

Ooc: cine vrea
[Imagine: love-sick1.jpg]

I may not be perfect, but I'm always me! 8

Alec :

Stăteam pe marginea fântânii din curtea academiei, şi citeam dintr-o carte ce conţinea informaţii despre Incubulus. Daca tot mergeam acolo, măcar să mă documentez puţin. Toata lumea făcea atâta zarvă cu misiunile astea, daca nu eram preşedinte nu cred că mai mergeam. La fel si cu balul ăsta, atâta zarvă pentru nimic. Rochii, politeţe şi dansuri stupide. Şi totul pentru nişte plicuri stupide. Uh, mă gândesc pe cine voi lua la bal. Dacă voi merge . . . Oricum, nu mă complic cu prosti, trebuie să îmi părtrez mintea limpede pentru ora urmatoare, aveam magie neagră. Asta chiar mi-ar prinde bine . . . Aşa măcar mă puteam relaxa. Şi mai bine, este că vor participa nu mai cei înscrişi la acest curs, însfârşit o oră fără incompetenţi.

Ooc: care vrea :]
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

Balul. . . în sfârşit. Săpam şi de el şi mă tiram la citit dar trebuia să facem misiunea aia. Oricum nu ştiam ce aveam să fac mai exact. totuşi ştiam că rochia de pe patul meu, albă şi voalată îmi venea bine, dar mă luase o nostalgie tâmpită în legătură cu asta. Până la urmă era un bal, dar ce trebuia să fie mai exact acolo, nu ştiu. Mai fusese un bal, cu fostul preşedinte de la Incabera dansasem. Mă enervasem şi l-am lăsat fără aer. Nu mai aveam chef de baluri, dar cu un partener ca Roland, ştiam că balul va decurge mirific. Aveam să mă îmbrac aşa şi gata, oricum nu mai stăteam la alte discuţii. Aveam ora de magie neagră cu profesorul Blackmoond şi ştiam că va fi super mişto.
Am plecat cu Axis acolo şi m-am aşezat lângă Roland, ce stătea aproape adormit, alături de el era Ciel.

Îmi plăcea să-l privesc, iar domnul Blackmoond cum era prietenul meu cel mai bun, mă privea fericit pentru că eu eram fericită. El mă învăţase magie neagră, aşa că o oră mică de visare nu strica.


ooc : cine vrea
-

Cred ca aveam o fata de idioata,ca de obicei ma emotionam,cand un baiat vorbea cu mine si ma privea.Nu-mi vnea s acred ca tocmai el comunica cu mine...sau cel putin puteam sa o numesc conversatie.Buzele mele nu percepeau nici o miscare,dar intr-un final i-am spus:

-N-are nimic tu lovit mine...aaa.adica vreau sa spun ca..n-ar nimic,sunt bine

Nici ca comunic nu mai puteam...ce naiba se intampla cu mine,era doar un tip...un tip destul de dragutel.M-am ridicat foarte repede de pe banca si il priveam in ochii incercand sa-i spun ca balul este curand.Dar nu puteam sa-i spun asta,paream chiar o idioata obsedata de un baiat,dar totusi nu m-am putut abtine si i-am spus.

-Stii Blande...balul este curand n-ai vrea sa mergi..adica mergem?

Nu am mai stat pe ganduri,i-am spus sa taca si sa nu mai zica nimic,am sters-o de-acolo fugind pe hol,cu gura alnga cat capota de la masina si ochii cat cepele.Va vine sa credeti ce spusesem?!Incetinisem mersul,si ma gandeam dandu-mi cu palme in cap "Cat de proasta ai fost,imebil-o ce esti!"....vai,a fost cumplit.Am incercat sa-mi aiu gandul si m-am indreptat spre ora de magie neagra,sperand ca-mi pot linisti gandurile acolo.

ooc:Riluri,Dirty Ice Cream,Lynn...who wants?
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

Stăteam pe un scaun din cameră, rozându-mi unghiile. Un obicei prost, dar eram prea stresată şi agitată - deşi eu mereu eram agitată - din cauza balului. Era un lucru involuntar rosul ăsta. Balul era o idee proastă. Era un lucru mult prea uman. Şi ce eram noi ? Păpuşele Barbie ? Şi băieţii erau Ken să înţeleg. Până la urmă, oare cum era un bal ? În cap mi`au venit numai imagini cu oameni cu zâmbete cretine, dansând pe o muzică lentă şi cretină. Dans ! Nu, nu şi nu. Eu nu dansez. Niciodată. Fără discuţii. Plus că erau trei probleme : nimeni nu ar dansa cu mine, nu ştiu să dansez şi nici nu pot. Aş cădea în secunda doi. Ar mai fi fost o problemă. Cu ce mă puteam îmbrăca ? Nu aveam decât o rochie mai elegantă, o drăcie de n`o purtasem în viaţa mea. O fi fost ea neagră, dar toate volănaşele alea şi porcăriuţele îmi făceau rău. Am scos`o din dulap, aruncând`o pe pat. Igor scoase un sunet, asemănător cu râsul. Mă lua la mişto.

- Aş vrea să te văd pe tine îmbrăcat cu aşa ceva, am mormăit.

Am renunţat la a mai hotărî cu ce să mă îmbrac. Până la urmă, mai aveam două zile. Totuşi, momentan, îmi surâdeau doar blugii. Cred că ar fi fost cam exagerat să merg în nişte pantaloni de trening vechi şi un tricou larg. Mi`am luat un hanorac de pe scaun, l`am pus pe mine şi am părăsit camera. Mergeam liniştită pe holul principal, uitându`mă în jur. Uni discutau despre bal, cu destul de mult entuziasm. Nu puteam să pricep. Un bal era un lucru oribil. Alţii - spre bucuria mea - păreau oripilaţi de idee, ca şi mine. La ce ar fi fost bun un bal ? La nimic. Am ieşit afară. Alec stătea pe marginea fântânii, citind ceva. Se pregătea de misiune probabil. Am mers liniştită, călcând apăsat pe iarba fragedă. Ora următoare aveam magie neagră şi aşteptam cu nerăbdare această oră. Fără nou veniţi neîndemănatici, doar noi, ăştia cu ceva minte în cap. Am privit în jur după cineva cu care puteam vorbi. Am văzut pe Yui, stând singură, înconjurată de flori, zâmbind. Am vrut s`o salut, dar m`am abţinut. M`am dus mai aproape de Alec şi m`am aşezat pe marmura fântânii. Am oftat şi mi`am strâns picioarele la piept.

ooc : Cine vrea.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Era deja dimineaţă. Seara balului venea cu paşi rapizi. Mai erau doar câteva ore până la începerea acestuia şi nu ştiam sigur dacă să mă îmbrac cu rochia roşie, cea albă sau aceia movă, cu un cloş mare. Sincer Alexis nu avea să poarte nimic pentru că nu avea nevoie, dar îşi lua o zgardă din argint cu o stea în stânga de culoare vişinie spre sângeriu. Îi plăcea mult să poarte acea salbă şi îl făcea să se simtă super bine cu ea. Oricum chiar dacă mâine era balul, nu mă puteam concentra la balul ăla, chiar aşa de mult doream să scap de el. . .touşi la bal avea să vină profii şi na că trebuia să mai dansez şi cu ei, pentru că aşa se întâmpla mereu la un bal. Trebuia să dansezi cu cine te va invita. O voi vedea pe Miss red dansând cu Hobulus sau cu Birius, sincer nu mă gândisem niciodată la asta.

M-am băgat înb pat şi am adormit. Nu am mai ştiut nimic de mine, decât dimineaţă când Axis trăgea de aşternutul de culoare mov să mă ridic din pat cât mai repede. trebuia, era o necesitate şi totuşi vroiam mai rapid să scap de bal. Razele solare âmi intrau în ochi şi mă făceau să-mi ascund privirea sub cearşaf. Axis evident că mi-a tras aşternutul de pe mine şi tot striga la mine că e ziua balului şi că trebuie să merg să mă spăl, să fac duş alea alea nici nu îi dădeam atenţie.

Totuşi a lătrat aşa tare încât mi-a spart timpanele şi atunci m.am trezit căci nu mai puteam să suport.


ooc : Who wants sau Riluri
-

Stateam intinsa pe pat si ascultam muzica cand m-am trezit cu Kalleb pe mine, tinea ditamai rochia, lunga, de culoare albastra cu valonase si prostioare mov... M-am ridicat privind rochia ca felul paispe...
-Ce-i asta, Kalleb?
-Se numeste rochie de bal...asta poarta domnitele la un bal.
- Si sa presupun ca ,costumul meu de antrenament iese din discutii?
-Absolut, doar vrei sa fii frumoasa la bal!
-Cine a zis ca vreau sa arat ca o domnita?

Kalleb m-a privit smecher si mi-a facut semn s-o probez, peste cateva ore era balul... Am imbracat-o...aratam asa ciudat cu rochia acea cu decolteu si maneci lungi, lunga impopotoata, era asa ciudata... Si pe deasupra era si sifonata...
-Nu pot s-o port...e sifonata...
-Mda...cum sa nu...

Am oftat si am zis: "Crates Crotes" si rochia a devenit calcata, mai frumoasa...parca... M-am luat pantofii albastri pe care mi i-a dat Kalleb...al naibii aveau toc...nu suportam tocul..
-Daca vreai sa pari putin mai inalta poarta-i pastia pe care ti i-am adus!
M-am uitat la Kalleb, stranbandu-ma si i-am incaltat...cat de incomod... Kalleb m-a dus la oglinda si m-am uitat...Hm.. parul imi era ciufulit asa ca mi-am prins mai bine coada.
-Fara coada de cal! mi-a zis Kalleb

Fara? Dar eu toata viata mea avusesem parul prins in coada...nu-mi placea sa-mi las parul desprins...Dar nu aveam ce face...Mi-am lasat parul lung si albastriu pe spate si mi l-am pieptanat ...Wow...e lung pana mai jos de posterior...N-am observat pana acum... Mi-am asezat cateva suvite in dreptul umerilor si mi-am pus agrafa in forma de coronita, mostenita de la mama... Sa presupun ca era gata... Doamne, ce plictisitor... Cum suportau alte fete sa se dichiseasca asa? ...

Ooc: Lynnusor sau cine vrea...
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

Priveam oripilată rochia neagră ce stătea impunătoare pe un umeraş în faţa mea. După lungi căutări, am găsit o rochie ceva mai scurtă, neagră. Nu avea bretele, iar de la talie în jos era puţin înfoiată, până uşor deasupra genunchilor. Nu`mi plăcea deloc ideea de a mă îmbrăca cu această chestie. Îmi provoca repulsie orice îmi arăta picioarele. Picioarele mele erau foarte drăguţe - după spusele altora - dar nu suportam ideea de a ştii că erau observate atât de bine de alţii. Înainte de a mă îmbrăca mi`am făcut un duş rapid, încercând să scap de griji. Pe naiba ! Nu a funcţionat. Mi`am tras pe mine rochia, încercând să n`o şifonez. Am vrut să mă încalţ cu nişte teneşi, dar Igor mi`a făcut semn cu capul spre nişte platforme negre. De unde le mai luase şi pe astea ? Nu am mai comentat nimic, ar fi fost în zadar. Oh, perfect ! Chestiile astea mă făceau să par şi mai înaltă de cât eram. În afara faptului că îmi voi rupe picioarele cât de curând din cauza lor, mai era şi faza că dacă, printr`o minune, voi dansa cu cineva, acel cineva va trebui să aibă un gât de girafă, sau să fie cam la fel de înalt - fără tocuri, normal - ca să mă vadă. Sau nu chiar aşa, dar pe aproape. Mi`am deschis un sertar în care aveam toate fundiţele făcute de mine şi am scos una neagră şi i`am legat`o la gât lui Igor. Arăta ca un papion. El s`a uitat urât la mine şi m`a muşcat de mână.

- Ce credeai ? Că numai eu o să arăt penibil ? Scumpul meu, n`ai tu atâta noroc. Plus că arăţi dulce, i`am spus, scoţând limba.

M`am îndreptat spre oglindă unde mi`am periat părul blond, ce - am constat cu satisfacţie - acum îmi ajungea până la talie. M`am privit ' întreagă ' în oglindă şi cred că arătam . . . drăguţ. Da, ăsta era cuvântul ce`l căutam. Am zâmbit. Deşi balul era o idee mai mult decât cretină, îmi plăcea cum arătam. Am făcut câţiva paşi spre uşă, cu Igor fâlfâind din aripi în urma mea. Deşi simţeam că o să`mi cedeze genunchii din cauza porcăriilor cu care eram încălţată, am reuşit să ies din cameră. Holul era luminat puternic. Era destul de pustiu, dar zona în care era camera mea nu fusese niciodată populată. Am mers liniştită până în holul principal, apoi mi`am dat seama că nu ştiam unde se ţine balul. Bun ! Un motiv să merg înapoi în cameră.

- Ba nu mergi nicăieri ! Stai aici până vine un băiat să te ajute să găseşti drumul ! mi`a spus răstit Igor

- De ce neapărat un băiat ?

El şi`a dat ochii peste cap aşezându`se pe umărul meu. M`am aşezat pe un fotoliu, aşteptând să pice din cer un băiat. Mai bine ar veni o fată să mă ajute. N`aveam nevoie de băieţi.

ooc : Cine are cheee~f.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Stăteama acolo şi citeam din cartea pe care mi-a dat-o bibleotecara, despre Incubulus. Era atât de diferit acest ţinut faţă de locul de unde vemeam eu. Atât de diferit încât părea atât de interesant. Cred că aveam să mă distrez. Şi poate puteam să îî cuonsc şi pe cei de la Aquantica aici referindu-mă la modul de gândire. Nu mai să se termine faza cu balul ăsta. Eram atât atent la ce făceam, încât nu am obsevat că Incabera s-a aşezat lângă mine. A închis cartea şi m-am uitat mirat la ea cu ochi mei negri, apoi am plecat aveam magire neagră şi trebuia să mă mai şi pregătesc pentru bal.

***

Eram acolo. În sala unde avea să se ţină ora, în prima bancă. Stăteam şi vrobeam fleacuri cu Antonio, un coleg cu care nu am mai vorbit de mult, cei drept, cu el mă înţelegeam destul de bine. Într-un sfârşit, proful s-a ridcat de la catedra s-a, iar în clasă se făcu' linişte. Se plimba printre rânduri analizându-ne cu atenţie. Mai apoi, ne spuse că aveam să facem o recpitulare stupidă . . .

***

Stăteam în faţa oglinzii, în cameră arânjându-mi cu atenţie costumul negru, în timp ce Emily mă privea urât, dând din picior. Adevărul era că nu mă simţeam deloc bine in costumul ăsta. Nu eram în largul meu. Într-un sfârşit am ieşit din cameră. Acum, mergeam pe holul micuţ cu sorămea, cu care pălăvrăgeam tot felul de chestii banale. La încrucişarea holurilor, am dat peste Incabera din nou, stâtea pe fololiu, parcă aşteptând pe cineva. Mă bufinse râsul, după ce am văzut cât de dichisită era.

- Ce faci ? Te-ai pierdut ? O întreb, mai apoi punându-mă lângă ea pe un alt fotoliu.


Ooc: care vrea :].
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

Priveam rochiţa aia scurtă şi albă, cu bretele subţiri şi un corset drăguţel. Rochia venea până la coapse şi puţin cloş dar asta mă cam deranja pentru că era destul de aiurea fiind prea scurtă. După, mi-am pus o chestiuţă ca un frac, dar fără mâneci de culoare negru şi în spate vnea ca o vestă, formând o inimă apoi continuându-se în faţă cu nişte chestiuţe care se legau una de alta formând de asemena un şnur prin care se lega. M-am încălţat cu nişte cizme albe, din material floral brodat de culoare neagră şi talpa era to neagră, dar din material pentru tălpile pantofilor, deci nu broderie. Îmi plăcea rochia şi vesimentaţia în general pentru că mi se părea destul de accesibilă. Alexis îmi cumpărase o rochie pe măsură, pentru a nu arăta prea pompos, şi aşa nu îmi plăcea.

Alexis şi.a pus o salbă la gât argintată şi în partea stângă avea pusă o steluţă movă ce strălucea frumos. Era singurul prieten animal care purta la un eveniment special, aşa ceva. . o salbă. Îmi plăcea că îi scotea ochiul tăiat în evidenţă ce liocărea ca o flacără.
Părul l-am legat într-o coadă la spate împletită şi mi.am lăsat şuviţe într.o parte şi în alta. M-am machait disrect, apoi am ieşit din cameră unde Roland mă aştepta. Era îmbrăcat drăguţ, un palton subţire negru, o cămaşă mai sport şi nişte pantaloni la fel, ce îi scotea ochii în evidenţă acele culori ale vestimentaţiei lui.

- Mergem ? i-am spus. A aprobat, apoi am plecat, Ciel fiind în spatele nostru cu Axis.


ooc : who wants
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.897 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)